Ondanks de drukke tijd, heeft Wouterse installatie en onderhoud, zo spoedig mogelijk geholpen Binnen een week kon er een nieuwe cv ketel geplaatst worden. In de avonduren door een goede monteur
Vriendelijk personeel , alleen jammer dat er een tweedemonteur moet komen om de WP af te stellen terwijl ik dit juist had doorgegeven aan de telefoniste.
Luisterend oor vd medewerker voor mijn probleem. Komen direct langs, adequate oplossing vh probleem en er wordt goed advies gegeven.
Jullie medewerker Roy heeft een misverstand over een uit te voeren werk heel snel opgelost.
De jaarlijkse onderhouds beurt van de cv ketel
keurig gewerkt, met voldoende uitleg, nog geen ervaring nazorg
Zondag 27 november jl kwam de storingsmonteur binnen 15 minuten bij ons. Hij was zo professioneel, hij had de storing heel snel ontdekt en verholpen. Wij zijn erg tevreden met Wouterse Installatie en Onderhoud uit Houten.
Dank
Alles volgens afspraak. Vriendelijke en kundige man
Na storingsmelding was de monteur binnen een uur aanwezig. De oude combiketel van 25 jaar was aan vervanging toe. De ketel had het begeven en ja natuurlijk...het was koud buiten...De monteur heeft helder uitleg gegeven waardoor ik een gerichte keuze kon maken voor een nieuwe duurzame combiketel. Twee dagen later stond een vriendelijke monteur voor de deur en heeft keurig een nieuwe combiketel geinstalleerd en alle oude spullen meegenomen. Heel blij met de snelle service. Bedankt allen.
Snel/vriendelijk/vakbekwaam
Geen verplichtingen
Werd door Wouterse gebeld ivm onderhoudscontract van de CV ketel, week erop al meteen een monteur langs. Nette & correcte afhandeling.
Na installatie zou het prettig geweest zijn om in elk geval globaal de bediening van het systeem even door te lopen eneventueel wat tips te geven.
Nette en vriendelijke monteur- goed en Schoon afgewerkt
keurige vakmensen
We kregen vooraf goed advies (we bleken het duurste pakket helemaal niet nodig te hebben). Ook overige vragen werden snel beantwoord. Keurig op afgesproken tijdstip werd de nieuwe ventilatiebox geïnstalleerd en de kanalen gereinigd. De tijd werd genomen voor de instructies over de bediening en de wijze van onderhoud. Daarna werd alles grondig opgeruimd. Top werk!
Ik ben zeer tevreden over uw bedrijf, van receptioniste tot en met de monteur, in dit geval Ferron Ebing. Of het nu om een terugbelactie ging of het monteren van de airco zelf. Alleen maar chapeau! Keurig gewerkt, alles opgeruimd, goede uitleg. Ik ga ongelooflijk van die airco genieten!
Gedegen jaarlijks onderhoud en controle van mijn oude cv ketel.
Vriendelijke deskundige medewerkers. Goede adviezen. Installatie geheel naar wens en conform afspraken.
De druk van mijn ketel viel steeds weg. Ik belde maandagochtend en in de middag was het opgelost. Na het bellen kwam er al snel iemand kijken. Vermoeden was kapot expansievat. Bleek een lekkende leiding te zijn. Later die middag is door iemand anders de leiding gemaakt.
Service onderhoud: Prima communicatie, vakbekwaam, professionele houding
Super service en niet onbelangrijk aardige mensen
Onze ervaring was goede bereikbaarheid, nette monteur en gewoon goede service met uitleg over wat er gedaan moet worden of is gedaan.
Binnen de kortste keren opgelost!