Prettige samenwerking
Binnen een uur ter plaatse en het probleem binnen 5 minuten opgelost.
Heel netjes en beleefd
Vriendelijk, professioneel
Was deskundig en storing snel verholpen
Geweldig bedrijf wat professioneel en punctueel is.
Altijd op tijd voor onderhoud. Hij komt 22 mei.
Zeer vriendelijk/duidelijke antwoorden bij vragen/werkt snel en netjes
Ik hoop echt dat volgens ericht , de ketels/cv in november echt vervangen gaat worden. Eerdere berichten hierover zijn niet door woningbouwvereniging nagekomen .
K bel de,wooncorporatie met een storing in verwarmingsketel. Daarna wouterse en binnen 10 minuten stond de monteur voor de deur. Perfect geholpen. Ik ben nog nooit zo'n snel geholpen. Dit was trouwens de 2e keer sinds ik in mijn nieuwe huis woon dat ik ze gebeld heb, en de 1e keer ook binnen 15 voor de deur. Ik ben superblij met Wouterse
Keurige monteur en prima dienstverlening. Alles wordt vooraf uitgelegd en besproken wat hij gaat dien. Ruim op tijd aanwezig, keurige kerel heeft alles netjes achtergelaten en ben blij dat ik een onderhoudscontract met ze heb afgesloten!
Vriendelijk, meedenkend, service gericht
Gebruik hun diensten al jaren Altijd goede service en afspraken Duidelijke facturen en nooit onnodige bijkomende kosten Zeker in deze tijd waar goede installateurs dun gezaaid zijn zeer welkom!
Goede verkoop,goed installatie en goede service na afloop.Bij storing meteen reactie
Vriendelijke man,vertelde wat hij had gedaan.
Een vriendelijke man en heeft gewoon zen werk goed gedaan
Keurig bedrijf hele fijne medewerkers ontzettend aardig en netjes
Zij waren snel en op tijd gekomen. Hebben snel en efficiënt gewerkt en hun bevindingen van hun jaarlijks controle waren duidelijk. Geen problemen gehad.
Mijn HR ketel had al een aantal jaar geen onderhoud gehad en ik had een goede ervaring met Wouterse bij het plaatsen van een extra radiator op zolder. Ik heb gebeld en er werd direct een afspraak ingepland. De HR ketel is nagekeken en een aantal onderdelen zijn vervangen. Ik heb gelijk een abonnement afgesloten, want ik ben zeer te spreken over de service van Wouterse.
Wij hadden problemen met onze CV ketel, op verzoek is deze razendsnel vervangen en vakkundig geplaatst door een vriendelijke en deskundige medewerker. Ook een ander probleem met 1 van onze radiatoren is prima opgelost. Een onderhoudsabonnement bij Wouterse kan ik van harte aanbevelen.
Onderhoud werd goed uitgevoerd, , nette vriendelijke monteur met heldere uitleg
Echt een vriendelijke meneer
Komen op tijd. Werken netjes en snel. Zijn deskundig en servicegericht. Doen wat is be- resp afgesproken.
Vlot en vakkundig geholpen met het oplossen van de storing aan de cv.
De medewerker van Wouterse werd ingewerkt door een monteur van de leverancier van de waterpompen die in ons appartementencomplex zijn geplaatst. Dit in verband dat Wouterse over een jaar het onderhoud moet gaan verzorgen. Ik hou wel van leerzame dingen en was als ‘toeschouwer’ aanwezig. Ik kon ook volop vragen stellen die bij ons leven. Op een vraag van mijn vrouw werd ook direct actie gezet en werd het een en ander opnieuw afgesteld. Top hoor!