De jaarlijkse/twee jaarlijkse controle van onze CV moest gedaan worden. Het bedrijf belde uit zichzelf en meldde dat er diezelfde dag nog een plek was, einde van de dag. Dit kwam perfect uit. Niet veel later stond de monteur voor de deur. Erg vriendelijk en goed op de hoogte. Meldde dat het in het systeem onduidelijk stond aangegeven wat tijdens de vorige controle precies gedaan was. Samen erover gehad en besloten dat alle sluitingen vervangen moesten worden. Monteur is half uur ongeveer bezig geweest (max.). Daarna netjes via de iPad afrekenen. Stond alleen verkeerd bedrag vermeld. Dit lag niet aan de monteur, maar bedrijf had de gegevens niet goed erin gezet. Wij hebben namelijk een maandelijks abonnement waar voor betaald wordt. Bij de rekening stond nog een jaarabonnement vermeld. Monteur kon dit zelf via de iPad aanpassen waardoor ook het betalen makkelijk en snel kon plaatsvinden.
Toch snelle regeling van een niet-spoedeisende lekkage. Prima en efficiënt verholpen.
Monteur heeft CV ketel bekeken en geconstateerd dat rookkanaal afvoer niet meer voldoet. Uitvoerig rapport krijg ik nog.
Goede service.
De jaarlijkse controle van de CV-ketel moest gebeuren. Daarnaast advies gehad over een eventuele nieuwe ketel
De monteur deed prima zijn werk wat er moest gebeuren, heeft wat dingen vervangen en is weer weg gegaan.
Vriendelijke monteur, werkt netjes, geeft goed advies
vriendelijke monteurs die netjes en deskundig werken
Mijn nieuwe CV-ketel is prima geïnstalleerd. Houten vloer werd keurig afgedekt en alle overgebleven materiaal werd meegenomen. Top!
Onderhoudscontract voor cv en mv. Jaarlijks wordt de afspraak tijdig ingepland en uitgevoerd door vriendelijke capabele medewerkers. Als er iets moet gebeuren wordt het netjes uitgelegd.
Geen verbeterpunten
Van te voren zeer goed geïnformeerd en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden + toelichting niks anders over te zeggen dan complimenten.
Men was op tijd, goede communicatie wat ze gingen doen en het onderhoud is goed uitgevoerd.
Heeft mij goed geïnformeerd over vast zittende knop. Onderhoud gedaan en was vriendelijk.
Gewoon uitstekend
Het begint al met de presentatie. Altijd zijn de busjes picco bello gewassen, de monteurs lopen in schone werkkleding, zij zijn altijd bereid vragen te beantwoorden en zijn vriendelijk, werken als een team en het belangrijkste, je hebt altijd het gevoel dat ze vakwerk leveren en dat als er onverhoopt problemen zijn, ze klaarstaan, ook in het weekend, zoals ik al eens meegemaakt heb.
Wouterse is betrouwbaar en goed met z’n werk.
De eerste keer onderhoud gedaan door Wouterse. Zeer vakkundig, zag zeer snel de mankementen die aanwezig waren. Zeer klantvriendelijk en uitleg zo dat ik het snap.
Het onderhoud werd op een prettige en rustige manier uitgevoerd. Goed personeel.
Deskundig, hard werkend en alles netjes opgeruimd en afgevoerd. Nacontrole na 14 dagen was erg fijn om nog de laatste dingen te vragen en af te ronden. Al met al erg tevreden en goed verlopen.
De monteur heeft een luisterend oor, is zeer deskundig, legt uit en adviseert.
Na een overstap naar Wouterse kunnen wij zeggen erg tevreden te zijn met de service. Zowel van de klantenservice als van de monteurs. Goede adviezen en ze denken graag mee.
Prima advies op vragen
Met Wouterse is het traject om een warmtepomp te installeren in huis een hele prettige ervaring. Met oog voor de wensen van de klant, een goede advisering en nakomen wat wordt beloofd. Erg tevreden met het resultaat.