Kort maar krachtig!
Beleefde monteur
Op zich prima service, maar na paar jaar onderhoud kwam de monteur er nu pas achter dat de verkeerde CV ketel in het systeem staat. En als monteur tijdens werk bellen over privé zaken die niet urgent zijn, is storend.
Goede club van mensen die mooi en eerlijke werk verrichten. Goed in de communicatie rondom het maken van afspraken.
Aanrader
Goed advies en helder offertetraject. Voorbereiding en installatie is vlot en keurig netjes verlopen, conform afspraken en goede tussentijdse afstemming. En nu genieten van de nieuwe installatie!
Danny is kundig en heel behulpzaam. Top!
ik heb de monteur een paar vragen gesteld en daar gaf hij goed antwoord op dus prima.
Vakkundige installateurs, afwerking is goed. Komen afspraken na. Netjes rommel opgeruimd, binnen afgesproken tijd.
Luisteren naar de klant, ik had geen problemen. Maar heel correct en zeker attent. Ik ben er blij mee
Onderhoud ketel; heel prettig geholpen.
afspraken worden nagekomen, goede service.
Helaas was ik tijdens de servicebeurten j.l niet thuis. Maar vind het heel attent om toch nieuwe filters in de bus te vinden. Ik geef mijn cijfer door de ervaring van de service in mijn vorige woning Patriottenland 65. Toch zou ik her fijn vinden als er een mogelijlheid is om nog eveneen controlebeurt van mijn warmtepomp te krijgen. Met vr.gr. Anke Buyl Eikenhout 127 Houten Tel030-6362669 of 06-11074482
ik ben tevreden
Goede service, betrouwbaar, vakkennis, Vriendelijk enz.
Vriendelijk, beleefd en vakkundig personeel. Geven goede adviezen en werken netjes.
Prettige zamen werking.
Nette monteur die rustig zijn werk doet. Laat geen rommel achter.
Vriendelijke monteur die onze CV ketel heeft schoongemaakt.
Heel verschil met mijn vorige onderhoudservice bedrijf. Directer en vriendelijk contact en prima werk
Prettige, adequate monteur, lekker rustig en is goed op de hoogte van de installatie.
Keurig op tijd en netjes gewerkt
Alleen maar positieve ervaring.
Na telefonisch contact en een email met foto's van de lekkage van onze CV ketel, verscheen de monteur binnen 1,5 uur. Het probleem werd snel en kundig verholpen.