Kanalen van de afzuiging laten schoonmaken. Inplannen afspraak, contact bij uitvoering (mogelijk afspraak iets te vervroegen), netheid werk. TOP TOP Een bedrijf die wij zeker aanbevelen
De mannen waren harde werkers en trap op en trap af geen probleem terwijl het heel erg warm was. Werk ziet er keurig uit.
Geweldige expertise hebben de monteurs en ook zeer vriendelijk. Weten waar ze het over hebben.
Gewoon als vanouds
Monteur ging bijzonder netjes te werk. Kwam professioneel over. Tweede afspraak nodig geweest voor plaatsen nieuwe pijpbeugel. Weer heel netjes gewerkt. Bijzonder tevreden.
Vriendelijke beleefde jongen( Roy) die vakwerk afleverde , uitleg gaf wat er moest gebeuren en waarom.
Heel vriendelijk personeel en ze werken keurig netjes
Op tijd vriendelijk en netjes
Geen brief ontvangen over controle warmtepomp. Stond ineens iemand voor de deur. Vriendelijke gast die erkende dat er bij meerdere mensen geen brief was verstuurd. Op later moment terug laten komen. Monteur was vriendelijk en kundig. De service vanuit het bedrijf slecht.
Keurig en vriendelijk personeel
Alles is duidelijk en helder geregeld. De afspraken worden nagekomen. Er is duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren. Duidelijke uitleg mocht er iets niet goed zijn. Duidelijke communicatie zowel ter plaatse al via e-mail.
Klantvriendelijk Hij heet Rick
Pefect uitgevoerde onderhoudsbeurt
Tijdige communicatie over datum onderhoud, de servicebeurt is zonder problemen verlopen. Goed contact met monteur en kantoor.
Wouterse is een professioneel bedrijf met top monteurs. Alles werkt naar alle tevredenheid en als er wat is staan ze binnen no-time voor je deur.
Vriendelijk personeel. Geven uitgebreid uitleg en zijn erg kundig.
Aardige jongen
Vakbekwaam en zeer klantvriendelijk
Voor zover ik kan beoordelen werken bij dit bedrijf vakbekwame mensen. Heb een onderhoudscontract voor de cv ketel en de mechanische ventilatie, deze worden elk jaar keurig nagekeken.
Ventilatie systeem werkte niet. Twee zeer behulpzame mannen ontdekten direct het probleem en hebben dit ter plekke opgelost. Snel en heel klantgericht!
prima service erg vriendelijk de monteur
Kort maar krachtig!