Vriendelijke mensen en prima service.

Lange tijd problemen gehad met de CV i.v.m. wegvallen druk. Diverse monteurs van Wouterse hebben ons meerdere malen geholpen en het probleem geprobeerd te detecteren. Uiteindelijk bleek lekkage de oorzaak te zijn en hebben we dankzij een door Wouterse aanbevolen loodgieter het probleem verholpen.

• Nazorg en Garantie

Zeer vriendelijk en deskundige monteur

Nvt

Snel werk

Filters vervangen ventilatie apparaat en apparaat nagelope.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Vakmanschap/Deskundigheid N.v.t.

Netten jongen man

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Zeer goede ervaring met Wouterse, vriendelijk personeel

Prima werk geleverd

Naar nu pas bleek, is eerder minder grondig werk geleverd, waardoor nu vrij veel herstel- en vervangwerk gedaan moest worden. Netjes gewerkt, duidelijk verslag van wat er mis was, en alles gedaan door aardige, nette mannen. Bedankt!

Alles was goed geregeld

Offerte oke, afspraak plannen oke, monteurs prima werk afgeleverd.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Het maken van de afspraak verliep goed. Monteur kwam op de afgesproken tijd. Legde alles duidelijk uit en gaf goede adviezen. Omdat er nog een vogelnest in de afvoer bleek te zitten hebben ze die klus ook geklaard. Dit hoorde eigenlijk niet bij de werkzaamheden. Wij zijn uiterst tevreden!

Perfect werk!

Het ziet er supernetjes uit en werkt perfect. Goede communicatie.

Betrouwbaar, flexibel, kwaliteit

Flexibel bij het maken van afspraken. Komen die ook altijd na. Ingeval van een storing wordt die snel en vakkundig opgelost.

Vakkundig en vriendelijk

Ik kreeg een nieuwe ketel, geplaatst door twee zeer vakkundige en vriendelijke monteurs. Goede communicatie en deskundigheid, we zijn zeer blij met de service!

Hartstikke goed en klantvriendelijk

De mannen die langskomen voor het onderhoud aan de cv-ketel of zoals recent voor het vervangen van de oude centrale luchtcirculatie unit zijn stuk voor stuk superaardig en beleefd. Eigenlijk is het gewoon gezellig, we maken een praatje en zij doen onderwijl vakkundig hun werk.

Vakkundige monteurs

Wij hebben al enige jaren een onderhoudscontract voor onze cv ketel bij Wouterse Installatie & Onderhoud. De monteurs werken netjes en vakkundig, vervangen onderdelen waar nodig en zorgen dat het heerlijk warm blijft in ons huis

• Nazorg en Garantie

Eindelijk warm in huis bij winterse omstandigheden

Na aanschaf van een warmtepomp was ons huis bij vorst niet behaaglijk warm te krijgen. Afgelopen jaar zijn we overgestapt en is het onderhoud door Jonathan Burger van Wouterse installatiebedrijf gedaan en hij heeft de warmtepomp opnieuw ingesteld. Nu, ondanks deze winterse omstandigheden, is het heerlijk warm in huis te krijgen.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Prima op tijd En klus prima geklaard en gecommuniceerd

Heel goed

Zijn nieuwe onderdelen geplaast...blij want wij hebben er geen verstand van. Is een veilig gevoel.

Grondig

Ketel bleek op onderdelen versleten

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Vlot, vriendelijk en omkijken aan

Ging prima, vriendelijk persoon. Vlot alles voor elkaar. Ze hadden een mail van te voren gestuurd, die had ik niet gezien dus was verbaasd. Een apje een een dag of week van te voren had nog wat toegevoegd!

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goede vakkundige service voor een belangrijk deel van ons huis

Wij waren de eerste klant toen de heer Wouterse zijn bedrijf opende. U zat bij ons in de huiskamer. Met hartelijke groeten, Ab&Nico

• Nazorg en Garantie

Vriendelijke personeel, werken netjes en goed!

Wij zijn zeer tevreden

Een verademing na zeer vervelende ervaringen met degene die de ketel had geplaatst. (WG). Wouterse zorgt voor veiligheid en stabiliteit van de CV. Dat geeft een prettig gevoel.

Prima service.

Fijne service! Luuk deed gewoon zijn ding terwijl ik aan het werk was beneden.

Deskundig en zeer klantgericht

Wouterse Installatie & Onderhoud heeft de afgelopen twee jaar het onderhoud van onze c.v. ketel gedaan. Het laatste jaar had ik regelmatig problemen met de verwarming. Ze stonden elke keer weer voor ons klaar. Hier werken vakkundige mensen met hart voor het vak, die ook echt nog klantgericht zijn. Onlangs is de oude ketel vervangen door een nieuwe. Ook dit proces is uitstekend verlopen.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Zeer vriendelijk en goede adviezen

De jongeman die bij ons kwam was zeer netjes, spullen schoon maken, rommel opruimen. Heeft de ventilatie kanalen gereinigd en de afzuiginstallatie opnieuw ingesteld. Advies gegeven hoe we dit goed kunnen gebruiken.

Zie hierna

17 jaar geleden werd de oude ketel geplaatst door de vader van de huidige installateur, de heer Hunt. Hij heeft het fantastisch gedaan.(de ketel doet het nog steeds, grapje) Groeten Pieter Lodenstein.

Lange Schaft 32

3991 AP Houten