Ik krijg sterk de indruk dat jullie een echt mooi team met elkaar zijn! Supergoed, probeer zo te blijven
Voor het eerst onze 3-jaar oude CV-ketel in onderhoud bij Wouterse, omdat eerdere installateur niet meer bestaat. Prima onderhoudsbeurt (denk ik), maar wel een paar bedenkingen: - Een prima functionerende gasafvoerbuis werd door de monteur afgekeurd omdat deze kennelijk niet meer aan de geldende norm voldoet (slechts 3 jaar oud); daarom is een onderhoudsabonnement afsluiten niet mogelijk. - Wel razendsnel een offerte van Wouterse ontvangen voor vervanging: € 710 incl. hoogwerker. Kassa! Ik ga eerst maar eens verder oriënteren. Daar heb ik 2 jaar de tijd voor vóór de volgende beurt. - De bijgeleverde reserve set met o.a. nieuwe pakking werd door de monteur niet gebruikt, omdat deze niet door Wouterse was geleverd. Exact dezelfde set is nu door de monteur geplaatst. De reserve set moest ik maar weggooien of weggeven. Onbegrijpelijk terwijl we juist van de wegwerpmaatschappij af willen en duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Maar kennelijk niet bij Wouterse. - Op mijn telefonische vraag of Wouterse ook het onderhoud van de mechanische ventilatie zou doen, was het antwoord 'ja', maar dit bleek buiten het onderhoudstarief van de ketel te zitten. Niet gecommuniceerd dus. Ik ga het nu eerst zelf proberen. Kortom: mijn eerste indruk van Wouterse is nog niet onverdeeld positief.
Goede periodieke afspraak, correcte monteur die mij ook nog uitleg gaf over instellingen. Het geeft vertrouwen in deze barre tijden!
prettige mensen, die vakbekwaamover komen
Prettige medewerkers van Wouterse, geven vertrouwen en dat nie meer vanzelfsprekend!
Prima vaklui, erg aardig.
Na onze melding van de storing is er door de monteur direct gebeld voor info over de storing. Dezelfde ochtend heeft de monteur de reparatie goed en snel uitgevoerd.
In het rapport van de monteur wordt bij 'Batterij CO melder gecontroleerd' gemeld: NVT. Dat is niet correct. Er hangt bij de CV wel degelijk een CO melder.
Zeer vriendelijke monteur, keurig werk geleverd met eerlijk advies.
De monteur Brian zag bij het CV ketelonderhoud dat er iets niet in orde was met de druk uit de gasmeter. Deze werd nagemeten. De druk was veel te hoog. Direct werd Stedin gebeld en deze stond binnen 2 uur op vrijdagmiddag met twee personen op de stoep om het euvel te verhelpen. Klasse
Het onderhoud werd goed uitgevoerd, andere delen van de installatie ook nog even bekeken. Nooit te beroerd om advies te geven. Kortom, gewoon een heel prettig bedrijf om warmte installatie/onderhoud door uit te laten voeren.
Afspraken vanuit abonnement worden keurig op tijd gepland en nagekomen. Vriendelijke en deskundige monteurs.
Het waren erg aardige, vriendelijke monteurs. Ik ben erg snel geholpen.
Monteurs van Wouterse Installatie zijn vriendelijk, netjes en vakkundig. Een klant heeft niets meer te wensen!
Vriendelijke medewerkers, zowel binnendienst (telefonisch) als monteur(s). Afspraken worden nagekomen, goed en snel geholpen!
Aardige monteurs. Verteld alles duidelijk, stellen zich netjes voor.
Altijd vriendelijke en behulpzame monteurs. Weten waar ze het over hebben en nemen de tijd om het je uit te leggen.
Gloednieuwe ketel 2 jaar geleden laten installeren door Wouterse. Nu eerste onderhoudsbeurt gehad. Alles keurig netjes verlopen.
Na storing warm water cv-ketel snel een adequaat advies voor vervanging en vlotte en prima uitvoering van de plaatsing van nieuwe cv-ketel.
Alles volgens afspraak en correct verlopen!
Zie hierboven
Allereerst de telefoondienst. De dames die ik aan de telefoon krijg, zijn opvallend goed klant-gericht. Bij welk bedrijf word je nog zo te woord gestaan? (alleen maar voor het goede gevoel dat ik erdoor krijg, zou ik iedere dag wel even willen bellen). Vervolgens: De monteur was heel vriendelijk en zeer kundig. Hij moest naast het jaarlijkse onderhoud een storing verhelpen. Het abonnement bracht daarbij voordeel op: geen voorrijkosten.
Fa. Wouterse communiceert goed met zijn klanten. Prijsopgave is voldoende gespecificeerd en afspraken worden nagekomen.