Kundig, vlot en netjes

Mijn CV ketel laten vervangen. Sowieso kwam Witte met een scherpere offerte. Mijn huis is best uniek en hoog en er moest via dak een en ander gebeuren. Dit was allemaal geen probleem. Ik ben zeer tevreden!

Ok

Ok

Vakmensen!

Oude dakgoot laten vervangen. Keurig gewerkt, echte vakmensen. Bij verdachte lucht werd ook gelijk een check uitgevoerd bij de meterkast. Heel tevreden met de nieuwe dakgoot!

• Nazorg en Garantie

Goede vertrouwde service en kwaliteit

Sinds wij in uitgeest zijn komen wonen, inmiddels 27 jaar geleden zijn wij klant bij Witte Uitgeest. Altijd goede ervaringen gehad. Zo hebben wij dat bij de laatste klus ook ervaren. Wij hebben een paar nieuwe radiatoren laten plaatsen en bestaande laten herplaatsen en dat is keurig gedaan. Wij zijn blij met het resultaat.

• Nazorg en Garantie

Buitengewoon zeer tevreden voor de service.

De afspraken voor een reparatie worden goed en tijdig uitgevoerd. De reparatie monteur was zeer vriendelijk en gaf een duidelijke aanduiding van de reparatie. ik ben uitermate tevreden over de firma Witte Uitgeest. Een nieuwe klant is geboren. Vriendelijke groeten, Familie Linnartz. Koperwiekstraat 32 1911 XK Uitgeest.

Netjes geholpen

vriendelijk, netjes, en vlotjes van mijn dakgoot probleem afgeholpen

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Correcte en professionele afhandeling van de klacht

Afvoer wasmachine wasmachine niet meer goed. Vantevoren bekeken wat er moest gebeuren. Netjes gewerkt en werd duidelijk uitgelegd wat hij ging doen

Degelijke services.

Bij het aanvragen van offertes voor een nieuwe CV ketel, was Witte Uitgeest de enige die in persoon de bestaande situatie kwam opnemen en keuze gaf uit meerdere merken en modellen. In een duidelijke uitleg over de mogelijkheden van de verschillende opties is de keuze uiteindelijk op een Nefit Bosch gevallen. Dit 'ouderwetse' persoonlijke contact gaf mij het meeste vertrouwen. Alle andere installateurs maakte een offerte op basis van een paar fotos en kwamen met maar één optie. (Bijna allemaal dezelfde) Een enkeling nam nog wel telefonisch contact op voor wat aanvullende informatie.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Vakkundig en precies werk. Advies op maat.

Vakkundig en precies werk. Advies op maat.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goede service en snel gerepreerd

Goede ervaring

Netjes gewerkt

Volgens afspraak

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Zeer goede creatieve monteur!

Alleen maar positief!

Snel en degelijk

Binnen een dag een nieuwe kraan geleverd en geïnstalleerd, chapeau

• Nazorg en Garantie

Wij hebben zeer goede ervaring met de firma Witte

Bij ons zijn de laatste tijd diverse onderhoudswerkzaamheden verricht, de CV ketel en 2 radiatoren vervangen. De monteurs zijn vakbekwaam, hulpvaardig en vriendelijk.

Bekwame vakmensen

Blij

Bellen en ze staan binnen een paar dagen voor de deur. Geen probleem is onoplosbaar. Ze denken met je mee.

• Nazorg en Garantie

goede afspraken en goed nakomen

• Nazorg en Garantie

Prima service en goede kwaliteit

Snelle reactie op onze aanvraag, korte wachttijd en goede kwaliteit van werken.

• Nazorg en Garantie

Goed werk, vriendelijke mensen.

Doen wat ze beloven in offerte. Duidelijke marktconforme prijs. Nette oplevering. Keurige na service/zorg.

Betrouwbaar en deskundig

Snel en heel goed geholpen

• Nazorg en Garantie

Goede advisering en uitvoering bij de aanschaf van een nieuwe cv ketel. Al jaren lang zijn we heel tevreden over de service van Witte Uitgeest.

Top prestatie!

Zeer behulpzaam. Hebben op elk probleem een goede, betaalbare en adequate oplossing. Geen probleem is te groot en ze doen alle moeite om problemen op te lossen.

• Nazorg en Garantie

Goed geholpen. Duidelijk en vakbekwaam. Ik zou ze zo weer inhuren.

Snel paraat bij problemen

Een bassischool heeft bij een probleem snel actie nodig om de processen doorgang te laten vinden. Is er een lekkage, hebben we een verstopping; Witte Uitgeeft bellen! Dezelfde dag zijn ze er om het probleem op te lossen.

Snelle service

Goede prijs,vlot geholpen. En ook nog wat extra werk gelijk gedaan. Top bedrijf.

Westerwerf 32

1911 JA Uitgeest

Over Witte Uitgeest Installatietechniek B.V.

Witte Uitgeest Installatietechniek b.v. is een vakbekwame onderneming, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw loodgieters, sanitair – en cv installaties, luchtbehandeling, airconditioning, warmtepompen, dak- en zinkwerken tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Over Techniek Nederland