heel erg goed, raad ik iedereen aan

Mijn zonnepanelen zouden in nov'22 geplaatst worden. Toen de monteurs mijn pas "gerenoveerde dak" zagen schrokken zij. Zij zeiden "mw uw dak is erg slecht gerenoveerd. wij vinden het niet verantwoord om daar nu zonnepanelen te plaatsen. Zij hadden ook foto's gemaakt van hun dakinspectie. Ik was hun dankbaar voor hun eerlijkheid. Ik bleek door een dakdekker opgelicht te zijn. Inmiddels een nieuw dak door een andere dakdekker. De monteurs zijn in juni '23 teruggekomen om alsnog de zonnepanelen te plaatsen tegen de oude offerte prijs! Men vond dat ik al pech genoeg had gehad met mijn dak. Zonnepanelen keurig gemonteerd inclusief de bekabeling naar de meterkast. Hierna uitleg gehad over de app en hoe de zonnepanelen aan te melden. Was een fluitje van een cent, want de benodigde gegevens hiervoor stonden keurig vermeld in de factuur. Kortom heel bij met dit bedrijf, raad ik een ieder aan.

• Kwaliteit
  • Vakmanschap/Deskundigheid
  • Nazorg en Garantie

Één grote teleurstelling!

Na een heel fijne telefoon gesprek eerder had ik het idee een fijn bedrijf over de vloer te krijgen. Die kans is er niet eens geweest omdat de afspraak op de dag dat ze zouden komen werd afgezegd. De beste man met wie ik eerder een heel fijn gesprek had gehad was heel kort af en vond dat ik wel begrip moest hebben voor zijn te drukke agenda maar had dit niet voor die van mij toen ik teleurgesteld reageerde. Het gevolg was dat ik de opmerking "ik schrap uw afspraak uit mijn agenda" wel heel snel te horen kreeg omdat ik totaal geen begrip had voor zijn situatie en die conclusie trok hij omdat ik volgens hem niet snel genoeg reageerde. Ik denk dat zijn werkdruk een beetje te groot is maar ook die ervaring mag ik delen want ook ik zit in de techniek. Maar als Servicemonteur weet ik ook dat je dan nog niet op deze manier reageert richting een potentiële klant. Heel jammer en heel onbegrijpelijk dat dit zo moet aflopen want het leek mij wel een goed bedrijf(wat niets zegt over iedereen die binnen dit bedrijf werkt). De opmerking"je kunt nooit iedereen te vrede stellen en u hoort dan blijkbaar niet bij de 97% tevreden klanten" is al net zo verkeerd als de opmerking"een klant is iemand die betaald heeft voor diensten" en wat nog vreemder is, is dat ik hier geen last van heb bij zijn concurrenten die ik ook aan de telefoon heb gehad om af te zeggen en/of zich wel aan de afspraak konden houden en langs kwamen.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Vakmanschap/Deskundigheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Fijn professioneel bedrijf

Een prima prijs kwaliteit verhouding voor onze zonnepanelen en een bedrijf wat in oplossingen denkt. Wim heeft ondanks we de met de electra niet binnendoor konden toch erg mooi de draad weg weten te werken. Fijne groep die de de panelen komt plaatsen, weken en zijn erg netjes. Mega tevreden

• Kwaliteit
  • Vakmanschap/Deskundigheid