Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snel contact en duidelijke prijsopgaven. Klanten waarderen vriendelijke communicatie en een nette, vakkundige uitvoering. Het vakwerk en de uitleg worden als betrouwbaar en nuttig ervaren. De algehele ervaring is positief en de service wordt als professioneel gezien.
Bij een spoedklus was Jacob heel flexibel, netjes en snel ter plaatse. Aardige man. Tip zet een 80’s muziekje op voor hem op.
3 August 2026
Onno Koers
Weesp
Scherpe prijs/ kwaliteit verhouding; Vriendelijk en correct; Uitstekend geleverd; Heldere communicatie; Zeer betrouwbaar, komt afspraken na. 100% aanrader!
17 July 2026
Staffan
Abcoude
Jacob is ons niet alleen te hulp geschoten toen we omhoog zaten. Hij heeft ons ook netjes en voor een zeer nette prijs geholpen met het "opruimen" van onze groepenkast. Hij werkt prettig door, is fijn in de omgang en is helder in zijn communicatie. Onze buren hadden hem aangeraden, en ook wij zullen zijn diensten aanraden als het ter sprake komt.
9 March 2026
Nafmi
Weesp
De communicatie met Jacob was erg aangenaam en punctueel. De opdracht heeft hij zeer netjes uitgevoerd.
24 February 2026
Veerle
Amsterdam
Wat een goede keuze heb ik gemaakt met Vos Elektrotechniek. Snel contact, heldere prijsopgaaf en alles volgens afspraak. Vriendelijke vakman, neemt de tijd voor een praatje en legt uit wat hij doet. Absolute aanrader!
20 February 2026
Thijs
Weesp
Jacob Vos is een prima vakman, hij legt uit hoe en waarom aanleg van de installatie noodzakelijk is en geeft aan ons als leek enkele tips hoe E.e.a. te gebruiken.
1 September 2025
Paul
Amstelveen
offerte gekregen en installatie plan is gemaakt, afspraken nagekomen, installatie keurig uitgevoerd, meegedacht met de oplossingen en prefect uitgevoerd, prettig en fijn contact
15 August 2025
Robert
Blaricum
Via een bekende kwamen wij in contact met Vos en bij het eerste contact werd al snel duidelijk dat Vos de juiste vragen stelde en goed wist waar het over ging. De offerte en uitvoering waren ook allemaal zoals beloofd, erg prettig.
2 March 2025
Eelco Beekman
Amsterdam
De heer Jakob Vos is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Hij komt over als zeer deskundig en wist in korte tijd een probleem in de meterkast op te lossen.
9 December 2024
Hans Scheepers
Amsterdam
Vos heeft een inductiekookplaat bij ons geïnstalleerd. Vooraf even langs geweest om de keuken en de meterkast te bekijken. Prettig en deskundig advies gekregen en een week later een vlekkeloze installatie. Al met al een heel goede ervaring!
19 November 2024
Kris
Weesp
Kennis van zaken en efficient gewerkt
4 November 2024
Kees
Weesp
Onlangs heeft de heer Vos op mijn verzoek een aantal stopcontacten toegevoegd in mijn woning. Dit is zeer professioneel en naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd, ik kan dit bedrijf dan ook zeer aanbevelen.
6 October 2024
Stephan
uitstekend
12 July 2024
Jan
Amsterdam
Altijd zeer snelle en heldere communicatie, zowel voor als tijdens de klus. Ook wordt goed meegedacht over eventuele oplossingen en advies gegeven waar gevraagd. Ik beveel Vos Technische Dienstverlening van harte aan!
1 April 2024
Francesca
Weesp
Erg vriendelijke en deskundige instalateur die doet wat hij belooft.
10 March 2023
Martin
Landsmeer
Jacob dacht aan de voorkant goed mee in oplossingen, nam de tijd om uit te leggen wat hij ging doen, en waarom. Jacob toonde zich flexibel bij zaken die anders bleken dan wat hij had mogen verwachten. Kortom een klantvriendelijke elektricien die ik zeker zou aanbevelen en nogmaals zou vragen.
13 February 2023
David
BADHOEVEDORP
Werkzaam goed uitgelegd en uitgevoerd
6 February 2023
A Visser
Rustig en meedenkend.
8 November 2022
mevrouw T.I. Heida
Hilversum
Zonder hem alles uitgebreid te hoeven vertellen heeft hij verrekt goed en gauw in de gaten wat hij moet doen om iets op te lossen.
9 February 2022
richard
weesp
Begrip, een professioneel vakman
9 February 2022
Wim
Landsmeer
De elektricien werkt super netjes, terzake deskundig! Zo heeft hij de afvalresten in de prullenmand gedaan, gestofzuigd. Ik zou het niet kunnen verbeteren. In één woord: super!!
4 December 2021
Giap
Weesp
Is niet voor 1 gat te vangen, denkt mee en zorgt dat het goed komt, ben blij met Jacob
1 November 2021
Erwin
Brandt
Persoonlijke en deskundige service. Ik zou Vos zeker aanbevelen.
20 September 2021
R
Migchielsen
Altijd een oplossing voor electra gerelateerde zaken. Creatief, vakkundig, aandacht voor het werk en een zeer goede communicatie.
17 August 2021
Janet
Amsterdam
Ik heb Vos TD benaderd als elektricien om 2 dimmers te plaatsen. Helaas ben ik toen uitgekomen bij een andere partij die in naam van VosTd probeerde op te treden en in feite de boel probeerde op te lichten. Ik neem VosTD hier niets in kwalijk en heb daarom mijn review aangepast. De kwaliteit van VosTd kan ik niet goed beoordelen omdat zij geen werkzaamheden bij mij hebben uitgevoerd. Zij kwamen in ieder geval kundig en klantvriendelijk over,
31 March 2021
Jens
AMSTELVEEN
Beste Jens,
Zoals enige tijd geleden met u besproken, heeft u geen contact met ons bedrijf gehad maar met een oplichter.
Jammer dat u door dat bedrijf niet goed bent geholpen.
U heeft destijds telefonisch aangegeven dat u deze review zou verwijderen/aanpassen.
Zou u dat alsnog willen doen, aangezien deze review geen betrekking heeft op ons bedrijf.
Alvast hartelijk dank!
Vriendelijke groet,