Via een bekende kwamen wij in contact met Vos en bij het eerste contact werd al snel duidelijk dat Vos de juiste vragen stelde en goed wist waar het over ging. De offerte en uitvoering waren ook allemaal zoals beloofd, erg prettig.
De heer Jakob Vos is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Hij komt over als zeer deskundig en wist in korte tijd een probleem in de meterkast op te lossen.
Vos heeft een inductiekookplaat bij ons geïnstalleerd. Vooraf even langs geweest om de keuken en de meterkast te bekijken. Prettig en deskundig advies gekregen en een week later een vlekkeloze installatie. Al met al een heel goede ervaring!
Kennis van zaken en efficient gewerkt
Onlangs heeft de heer Vos op mijn verzoek een aantal stopcontacten toegevoegd in mijn woning. Dit is zeer professioneel en naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd, ik kan dit bedrijf dan ook zeer aanbevelen.
uitstekend
Altijd zeer snelle en heldere communicatie, zowel voor als tijdens de klus. Ook wordt goed meegedacht over eventuele oplossingen en advies gegeven waar gevraagd. Ik beveel Vos Technische Dienstverlening van harte aan!
Erg vriendelijke en deskundige instalateur die doet wat hij belooft.
Jacob dacht aan de voorkant goed mee in oplossingen, nam de tijd om uit te leggen wat hij ging doen, en waarom. Jacob toonde zich flexibel bij zaken die anders bleken dan wat hij had mogen verwachten. Kortom een klantvriendelijke elektricien die ik zeker zou aanbevelen en nogmaals zou vragen.
Werkzaam goed uitgelegd en uitgevoerd
Rustig en meedenkend.
Zonder hem alles uitgebreid te hoeven vertellen heeft hij verrekt goed en gauw in de gaten wat hij moet doen om iets op te lossen.
Begrip, een professioneel vakman
De elektricien werkt super netjes, terzake deskundig! Zo heeft hij de afvalresten in de prullenmand gedaan, gestofzuigd. Ik zou het niet kunnen verbeteren. In één woord: super!!
Is niet voor 1 gat te vangen, denkt mee en zorgt dat het goed komt, ben blij met Jacob
Persoonlijke en deskundige service. Ik zou Vos zeker aanbevelen.
Altijd een oplossing voor electra gerelateerde zaken. Creatief, vakkundig, aandacht voor het werk en een zeer goede communicatie.
Ik heb Vos TD benaderd als elektricien om 2 dimmers te plaatsen. Helaas ben ik toen uitgekomen bij een andere partij die in naam van VosTd probeerde op te treden en in feite de boel probeerde op te lichten. Ik neem VosTD hier niets in kwalijk en heb daarom mijn review aangepast. De kwaliteit van VosTd kan ik niet goed beoordelen omdat zij geen werkzaamheden bij mij hebben uitgevoerd. Zij kwamen in ieder geval kundig en klantvriendelijk over,
Beste Jens, Zoals enige tijd geleden met u besproken, heeft u geen contact met ons bedrijf gehad maar met een oplichter. Jammer dat u door dat bedrijf niet goed bent geholpen. U heeft destijds telefonisch aangegeven dat u deze review zou verwijderen/aanpassen. Zou u dat alsnog willen doen, aangezien deze review geen betrekking heeft op ons bedrijf. Alvast hartelijk dank! Vriendelijke groet, Marian Vos
Originele beoordeling
Ik heb Vos TD benaderd als elektricien om 2 dimmers te plaatsen. Om misverstanden te voorkomen heb ik van te voren een aantal foto's gestuurd via whatsapp met de situatie en uitleg van de werkzaamheden. Mij werd verzekerd dat dit geen probleem zou zijn. Niets bleek minder waar. In eerste instantie zei de monteur dat hij niet de juiste spullen had. Ik vroeg hoe kan dat nou ik had toch foto's gestuurd. toen bleek dat ze in de bus nog 2 dimmers van een ander type hadden en vroegen of ik dit erg vond. Als alles bij de dubbele schakelaars netjes op elkaar aan sloot vond ik dat niet erg. Dat lukte helaas niet waardoor het raamwerk van de schakelaar te groot is voor de dimmer. Ze zouden terugkomen om dit te herstellen. Op die herstel actie wacht ik inmiddels 7!! weken. Ik ben continu degene die contact op moet nemen en krijg dan het verhaal dat een onderaannemer de werkzaamheden heeft uitgevoerd en die het ook zal oplossen. ik wordt dezelfde dag of morgen terug gebeld. Keer op keer gebeurd dit niet. Als je elektricien zoekt zou ik verder zoeken naar een die wil zijn of haar afspraken nakomt.
Wij hebben een jaren 30 huis gekocht waar, zoals te verwachten, nogal wat aangepast moest worden. Zo moest onze complete meterkast uitgebreid opnieuw ingedeeld worden. Ook moesten er nieuwe leidingen voor de keuken komen, aansluitingen voor inductieplaat, zonnepanelen en vloerverwarming komen. Meneer Vos denkt mee in oplossingen, werkt nauwkeurig en heeft veel ervaring in huis, maar vooral is hij betrouwbaar en vakkundig. Wij bewaren zijn nummer voor eventueel toekomstige klussen, een aanrader.
In onze vorige woning heeft Vos Technische Dienstverlening een nieuwe elektrische installatie aangelegd, en daar waren we zeer tevreden mee. In onze huidige woning heeft een ander het gedaan. Nu was er een storing en kon degene die de installatie had aangelegd niet op korte termijn komen. Weer Vos gebeld, en die had snel en probleemloos het probleem gevonden. Deskundig, vriendelijk, stipt, betrouwbaar, enzovoorts. Wij blijven zeer tevreden!
Keurige elektricien. Hij reageerde snel op de e-mail en telefoon en heeft tijdens het werk ook kleine andere gebreken opgelost die hij tegenkwam.
Vost Technische Dienstverlening heeft in onze nieuwbouwwoning de elektrische aansluitingen in de keuken gerealiseerd. Het contact was top en de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd.
Op tijd, deskundig. Ik zou geen ander willen .
Vriendelijk, geduldig, werkt snel, geen prater, maar werker. Wij zijn zeer tevreden.
Ik had op korte termijn een klusje in een particuliere woning. Meneer Vos reageerde vlot, vriendelijk en binnen een week was de klus naar volle tevredenheid geklaard.