Al meer dan 50jaar vaste klant,nooit problemen gehad en goed vakmanschap. Uiterst tevreden met dit bedrijf.

Vriendelijk

Ben vriendelijk geholpen en heb deskundig advies gekregen.

Nette monteur

Hij kwam om de ketel schoon te maken en eventuele reparatie te doen Dat is allemaal naar volle tevredenheid gebeurd. Ik zie hem zo nodig graag volgend jaar weer terug. Vriendelijk en beleefde man.

• Vakmanschap/Deskundigheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Prima firma

Werkzaamheden worden netjes uitgevoerd alleen de terugkoppeling of ze goed zijn uitgevoerd is wat aan de trage kant.

• Nazorg en Garantie

Goede service, snel en vriendelijk personeel

Vriendelijk en deskundig

Op zolder zijn twee radiatoren geplaatst; van te voren is iemand langs geweest om een en ander in te meten. Op basis van de ruimte en onze wensen heeft hij de juiste radiatoren uitgezocht. Deze zijn relatief kort daarna door twee monteurs opgehangen. Daarnaast is de buitenkraan vervangen en ook het binennwerk van de stopkraan. Daarnaast heeft men ook wasmachine kraan vervangen (bovenop de offerte, ik had dat niet eerder gevraagd). En ook is er onderhoud uitgevoerd op de ketel zelf (iets binnenin en het expansievat is vervangen). Ik vond de mensen heel vakbekwaam en heel vriendelijk.

Gewoon tevreden!

Voor meerdere werkzaamheden monteurs over de vloer gehad. Verhangen van verwarming, onderhoud wtw en voor het plaatsen van een nieuwe ketel. Goede communicatie bij het plannen van een afspraak en vakkundige monteurs. Zeer tevreden over het resultaat.

Prima service en monteur

de monteur is een voorbeeld voor anderen: voorkomend en vriendelijk en iemand die met net werk van wanten weet. Hulde!

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Erg goed en vriendelijk

Goed is goed

Vakkundig personeel.

Doelgericht en professioneel

De persoon die bij ons kwam was zeer deskundig, en wist waar hij mee bezig was. Als je hem een vraag stelde, gaf hij een antwoord waar je iets mee kon.

Plaatsing airconditioning

Erg tevreden over de correctie en nette manier van werken.

Energieweg 3

5145 NW Waalwijk