Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik raad dit bedrijf niet aan. Graag wil ik jullie meenemen in de praktijken van dit bedrijf. Hierbij heeft het bedrijf op eigen initiatief aangeboden om de werkzaamheden contant te betalen zonder btw en factuur. Dit leek mij prima, aangezien dit een hoop geld scheelt, want ik moet het uit mijn eigen zak betalen. Vervolgens zijn de werkzaamheden uitgevoerd bij mij thuis. Hier ben ik overigens wel positief over de werkzaamheden. • overlagen dakbedekking dakkapel • vervangen dakdoorvoer openhaard + herstel dakpannen Maar toen kwam de financiële afhandeling. Ik heb het eerste bedrag van de eerste werkzaamheden contant betaald aan de directeur. Vervolgens heeft het bedrijf een factuur gestuurd mét BTW voor de tweede werkzaamheden, + extra dakpannen waar vóór de uitvoering niet over is gecommuniceerd. Aangegeven dat het betalen van de BTW niet de afspraak was. Na meerdere pogingen via Whatsapp met de directeur komen wij niet tot een afspraak om hierover te praten. Per email wordt de afspraak uiteraard ontkend. Eerste contact was met de directeur vervolgens wordt het contact overgenomen door de eigenaar en wordt de afspraak alsnog ontkend. Het bedrijf dreigt een incassobureau in te schakelen. Bovenop deze al vervelende situatie dreigen zij ook BTW op de eerste werkzaamheden te verhalen, die al contant is betaald. Hierbij waarschuw ik jullie voor het zakendoen met dit bedrijf. Zorg ervoor dat je alles vastlegt, want dit heb ik helaas niet gedaan. Kim en Jenny
Kwaliteit
Vakmanschap/Deskundigheid