Ga weg bij dit bedrijf, ze weten niet wat ze doen.

Ik heb een aantal jaren gebruik gemaakt van de service van Verbakel, maar de laatste tijd was ik erg ontevreden over de kwaliteit van het werk en het onprofessionele gedrag. Bij een regulier onderhoud heeft de monteur geen borgringen onder de bouten geplaatst waardoor deze los kwamen te zitten en de ketel lekte door trillingen. Er zou zelfs brand in huis kunnen ontstaan als ik de lekkage niet eerst opmerkte. Toen hun service belde herkenden ze het probleem niet en draaiden alleen de bouten vast. Bij de volgende onderhoudsbeurt ontdekte een andere monteur dat de borgringen ontbraken. Toen ik hierover klaagde bij de eigenaar van het bedrijf, weigerden ze elke verantwoordelijkheid en zeiden dat het te wijten was aan een oude ketel. Ga weg bij dit bedrijf. Ze weten niet wat ze doen. Ze kunnen je huis in brand steken en de verantwoordelijkheid afwijzen.

• Kwaliteit
  • Vakmanschap/Deskundigheid