afspraken zijn gemakkelijk te maken en wat afgesproken is voeren ze daarna ook keurig uit zoals afgesproken.
Netjes klantvriendelijk goede service
Voor meerdere projecten en locaties samen gewerkt met Venema. In goed overleg kan er geschakeld worden tussen beide partijen. Flexibele instelling welke past bij ons bedrijf.
Goed mee samengewerkt, ervaren en kundig. Ook in klantcommunicatie bij bijzondere doelgroep.
Gewoon goed!
De korte tijd welke ik met de medewerkers heb beleefd, is positief gegaan.
Nieuw bij ons over de vloer en werkt voor ons aan de brandmeldinstallatie. Heeft de lastige taak alle gedoe van het voorgaande bedrijf te doen vergeten. Vooralsnog blijven de storingen uit. Iets wat nieuw is en even wennen. 'Nazorg en Garantie' is lastig te beoordelen omdat dat na verloop van tijd pas een issue wordt. Daarom hier het gemiddelde van de andere items.
Goede service, komen afspraken altijd na.
Ne een telefoontje en de juiste steekwoorden ,super snel geholpen. Ook nu nog en hopelijk nog lang maken wij van uw diensten gebruik.
Goed bereikbaar en benaderbaar, praktisch ingestelde organisatie, mee denken in oplossingen, aanleg van zowel de bekabeling als het afmonteren en instaleren van brand en ontruim installaties.
Vakkundige en uitgebreide uitleg in de voorbesprekingen werden omgezet in de uitvoering.
Door miscommunicatie kregen we portofoons die niet voor ons bruikbaar waren. In de tussentijd hebben we leentoestellen gehad en werden de juiste persoonlijk afgeleverd. Dank je wel!!
Goede Dienstverlening en service.
Door ziekte afspraak niet nagekomen echter ook geen melding hiervan ontvangen waardoor wij er zelf achteraan moesten.
Bedankt voor uw beoordeling. Onze medewerker heeft hierover reeds telefonisch contact met u gehad. Door een samenloop van omstandigheden hebben wij nagelaten u op de hoogte te houden van de planning. Dit is niet onze gebruikelijke werkwijze. Nogmaals onze welgemeende excuses. Wij kunnen hier lering uit trekken. Uw feedback houdt ons scherp. Tot slot is het goed om te horen dat u tevreden bent over het geleverde systeem.
WE ZIJN AL JAREN KLANT
Vriendelijk, netjes, kennis en zakelijk.
nazorg en garantie moet nog blijken
Ze zijn deskundig, kwalitatief, snel en denken met je mee
Zowel bedraad als draadloos netwerk aangelegd en coax aansluiting verplaatst. Vakkundig personeel. Klantvriendelijk personeel.
Moest tv en internet aangesloten hebben. Ze stonden binnen een uur voor de deur en het probleem was snel gefixed. Dit bedrijf ken ik al jaren. Altijd goede ervaring.
Goeie duidelijke afspraken en goeie service
Vlotte keurige afhandeling.
Er wordt goed advies gegeven doordat ze meedenken in het proces van aanschaf.
Bloemakkers 34
9461 GX Gieten