Kort na mijn telefoon kon het probleem worden opgelost.

Goed geregeld

Vriendelijke deskundig en meedenkend

De installateur voor de luchtverversing dacht mee met het brandalarm wat kapot bleek. Uitstekende service !

Snel, deskundig en eerlijk

Een probleem met een armatuur werd snel en deskundig opgelost.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Door de steeds complexere vragen op energie gebied zijn we goed geholpen en na de afrekening van het energie bedrijf gaan we weer evalueren of we op de juiste weg zitten

• Nazorg en Garantie

Prima uitvoering van het werk.

Wij wilden graag een warmtepomp plaatsen maar kregen het uitstekende advies om een airconditioning te plaatsen die zowel kan koelen als verwarmen. De service was prima.

Afspraak is afspraak

Keurig volgens plan de nieuwe cv ketel aangesloten met nieuwe dakdoorvoer. De montagekosten te hoog.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Prima op tyd aan de afspraak gehouden

Prima zoals afgesproken

Heel vriendelijk en supersnel

Na mijn telefoontje van lekkage in aanrecht werd alles gedaan om nog dezelfde middag langs te komen en het euvel werd vakkundig verholpen ! Super!!

• Nazorg en Garantie

Goed werk geleverd, zoals gewoonlijk

goede intake, communicatie en goed werk geleverd, zoals gewoonlijk.

• Nazorg en Garantie

Diensten binnen handbereik met deskundige medewerkers

Een installatiebedrijf met kennis van zaken , toegankelijk en beschikbaarheid van medewerkers is oké, maar niet de goedkoopste t.o.v. eenmansbedrijven.

Heel snel geregeld Vriendelijk Betrouwbaar

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Duidelijke offerte, ervaren medewerker, goede communicatie

Eerste ervaring met Vellema. Offerte en werkzaamheden prima geregeld en uitgevoerd.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Prettig contact, vakkundig en betrouwbaar

Prettig contact via telefoon, mail en tijdens uitvoeren van de klus. Deskundig advies en goede kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden. Ook prima service.

Installatie aanbouw

Goede duidelijk comminicatie en netjes werk afgeleverd

zoals gewoonlijk

zie hierboven

• Nazorg en Garantie

prima offerte en vlotte afhandeling, heldere communicatie

Het proces van afkeuren van de combi ketel tot en met het installeren is vlot en gied verlopen. Communicatie met monteurs, secretaresse is helder en constructief. monteurs hebben prima werk afgeleverd van het instalateren tot en met het opruimen van materiaal. Wij blijven klant van dit bedrijf.

• Nazorg en Garantie

Persoonlijke intake eigenaar en adequate gefaseerde uitvoering van werkzaamheden

Het is fijn om rustig uit te leggen wat de wensen zijn en terug te horen wat de mogelijkheden zijn. Ook de follow up was goed, toen dingen niet werkten zoals verwacht. Voor mij is meedenken van de vakmensen heel belangrijk.

• Nazorg en Garantie

Vakbekwame monteur die zijn vak verstaat

Monteur Cor heeft bij ons de oude versleten CV ketel vervangen door een nieuwe ATAG ketel. Ik ben zeer content met de manier hoe Cor het werk heeft verricht. Hij werkt correct, draagt er zorg voor dat alles goed wordt aangesloten, heeft de apparatuur gecheckt op werking en lekkages en voert de oude materialen tot de verpakking van de nieuwe ketel af. Het enige klein puntje van kritiek is, dat in mijn beleving de uitleg van thermostaat iets uitgebreider had mogen zijn. Maar voor de rest niets dan lof.

• Nazorg en Garantie

Snelle service, goed contact met de monteur.

Snelle service, goed contact met de monteur.

Zie hieronder

De geleverde diensten betroffen 4 diciplines, te weten: Installatie nw. Cv Installatie Wp Installatie aanv. zonnepanelen Reparatie zonneboiler. Een en ander geheel deskundig/meedenkend en correct uitgevoerd. (plaatsing tijdelijk gateway had meer verdekt mogen zijn en mogelijk zonder geboorde gaten)

• Nazorg en Garantie

vanaf offerte tot oplevering alles prima verlopen

Vriendelijke en deskundige werknemers die tijdens de montage oplossingen bedenken.

Kraan werkt prima

• Nazorg en Garantie N.v.t.

prima advies, zeer snelle levering en vlotte plaatsing

Onze ketel was stuk gegaan . Binnen drie dagen hadden we een nieuwe. Ze communiceren helder en leveren goede service.

Grienedyk 48

9074 AC Hallum

Over Vellema Installatietechniek B.V.

Techniek heeft de mens veel welvaart gebracht maar tegelijkertijd is het ook een aanslag op ons milieu. Vellema wil met zowel bestaande als innovatieve oplossingen zich inzetten voor een schone en fossielvrije wereld. Als een echt familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht, advies, service en vakmanschap. U kunt bij ons terecht voor de installatie en reparatie van HR ketels, cv installaties, zonnepanelen, warmtepompen, sanitair, riolering, elektrotechnische installaties, (nood)verlichting, en bekabeling. Onze vakmensen staan 24 uur per dag stand-by. Wij zijn een vertrouwd gezicht die werkzaamheden in woningen, bij bouw- en verbouw uitvoeren.

Over Techniek Nederland