Positief en vakkundig

Snelle reactie na telefonische aanvraag positieve duidelijke digitale aanbieding en begeleiding. Vakkundige en snelle plaatsing en alle oude materialen opgeruimd en meegenomen

Positief

Enige nadeel was handafdruk op muur overloop..

Snelle service.

Snelle sevice

Vakkundig opgelost

De gemelde storing werd dezelfde dag opgelost

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Wanneer er bij ons iets kapot is, en we bellen dan worden we veelal Door vellema zo spoedig mogelijk geholpen, de srvice is is erg goed

• Nazorg en Garantie

Tevreden in uitvoering en tevreden in het contact

De ervaring is zowel in de uitvoering als in het contact prettig en toegankelijk in omgang.

Fantastisch

Perfecte communicatie ook met problemen waar ik tegenaan liep werd zeer snel verholpen.

Neat op oan te merken

Ynstallaasje nije cv-tsjettel is netsjes en tige flot ôfwurke.

Suuper.

Suuper altijd,vriendelijk personeel en kundig. Allen heb er ook al over gebeld maar nog. Steeds geen rekening gekregen. En dat voelt niet goed.

Goede kwaliteit en service

Goed advies, zeer klantvriendelijke telefonistes/receptionistes, vakkundige monteurs en betrouwbare service.

Vlotte service en afhandeling

Kort, volledig, vakmanschap

De monteur kwam voor een gepland onderhoudsbeurt van onze combiketel. Hij kwam op de afgesproken tijd. Bij de controle bleek een onderdeel aan vervanging toe. Het onderdeel had hij niet bij zich. Na vertrek was hij er met een paar uurtjes opnieuw, om het onderdeel tussen de andere afspraken door alsnog te installeren. De combiketel werkt prima. De monteur is correct en aardig in omgang.

Keurig op tijd

Monteur wie in poerbeste kearel en freonlik. Hy wie profensjoneel yn syn fak.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Van eerste bespreking naar offerte, naar toelichting en beantwoording vragen tot de planning en uitvoering, weer als steeds: top :)

Prima.

Zowel het tot stand komen van de offerte als de werkzaamheden met betrekking tot de plaatsing van de CV zijn prima verlopen.

Snelle reactie op bijstandverzoek

Na gebeld te hebben werd de monteur snel ingepland. De repratie is goed en naar wens verlopen.

niks op oan te merken

folslein yn oarder

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

dik tevreden

tevreden

• Nazorg en Garantie

snelle actie na een storing

EEn vriendelijke monteur die de kluss snel kon klaren

• Nazorg en Garantie

gedane werkzaamheden worden vlgs, afspraak verricht,

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

betrouwbare firma

meedenkend over besparende maatregelen op maat. prima geadviseerd, vlotte plaatsing door ervaren mensen

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Klantvriendelijk en correct ,koffiedrinken gezellig. Schoon op geleverd.

Prima vak man.

Snel en klantgericht.

Wanneer ik bel, als er een probleem of een vraag is word ik vriendelijk en correct behandeld. Het probleem of de storing wordt vrijwel altijd dezelfde dag opgelost.

• Nazorg en Garantie

Lekkage gemeld en Vellema komt gelijk in actie.

In de meeste gevallen wanneer je een installateur nodig hebt, is er iets aan de hand. De verwarming doet het niet, het dak lekt of de stroom is uitgevallen. Bijna altijd is er sprake van spoed. In dit geval was dat ook zo en dan is het belangrijk dat er nog diezelfde dag een monteur het dak opklimt om te kijken wat er aan de hand is. Daarbij de toezegging doet om z.s.m. langs te komen de zaak te herstellen. Klasse. Dat we zelf moesten bellen om te vragen waar de factuur bleef, laten we maar even buiten beschouwing.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

vakmanschap met een rekening die niet duidelijk is

Ik ben heel tevreden over de werkzaamheden die uitgevoerd zijn, echter wel veel tijd gebruikt aan ophalen van materiaal en niet weten van afspraken die gemaakt zijn. Eerste keer bij storing had de monteur niet de materialen die nodig waren voor de klus, dus twee keer reistijd. Toen afgesproken om een onderhoudsbeurt in te lassen met de juiste materialen uit te voeren. bij onderhoudsbeurt niet de afgesproken materialen meegenomen en dus weer reistijd. Tevens is de factuur niet duidelijk in uren, reistijd en voorrijkosten. Advies om hier meer duidelijkheid in te verschaffen.

Grienedyk 48

9074 AC Hallum

Over Vellema Installatietechniek B.V.

Techniek heeft de mens veel welvaart gebracht maar tegelijkertijd is het ook een aanslag op ons milieu. Vellema wil met zowel bestaande als innovatieve oplossingen zich inzetten voor een schone en fossielvrije wereld. Als een echt familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht, advies, service en vakmanschap. U kunt bij ons terecht voor de installatie en reparatie van HR ketels, cv installaties, zonnepanelen, warmtepompen, sanitair, riolering, elektrotechnische installaties, (nood)verlichting, en bekabeling. Onze vakmensen staan 24 uur per dag stand-by. Wij zijn een vertrouwd gezicht die werkzaamheden in woningen, bij bouw- en verbouw uitvoeren.

Over Techniek Nederland