Zéér tevreden!

Ik ben zéér tevreden over Vellema Installatietechniek. Bij de aanschaf van mijn nieuwe CV-ketel ben ik op een fijne manier te woord gestaan. Ik heb al mijn vragen kunnen stellen, en er is opbouwend en positief met mij meegedacht om tot een goede keuze te komen. Bij de installatie van de nieuwe ketel heb ik kunnen vertrouwen op de deskundigheid en vakmanschap van de monteur. En ook fijn: de monteur was goed te spreken over mijn aangeboden koffie met koek. ;-) Kortom: een prettige samenwerking!

Doeltreffend

Alle mogelijke oorzaken van de storing zijn nagelopen.

Zeer tevreden!!

Deskundig en goed advies in het oplossen van het probleem van onze C V.

• Kwaliteit N.v.t.

Uitstekend !

Ondanks de vakantie rond kerst en oud en nieuw , vlot en uitstekend geholpen . Met dank , Tjeerd van der Weit .

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Storing in cv snel opgelost

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Komen afspraken na zowel telefonisch als in hun werk

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goed in klassiek installatiewerk, nazorg moet beter

Vellema heeft bij ons goed installatiewerk geleverd. Dit betreft vooral het klassieke installatiewerk: elektra, verwarming en ventilatie. Goed advies, goed installatieplan en efficient geinstalleerd. Helaas ook ervaren dat Vellema niet goed (genoeg) raad weer met elektronica, o.a. lichtdimmers en evohome, en het inregelen van ons nieuwe (vloer)verwarmingsysteem. We hebben diverse keren ervaren dat Vellema niet over de expertise beschikt om problemen adequaat op te lossen. (Te) vaak hebben we problemen gehad en om een oplossing gevraagd. Soms wordt de leverancier ingeschakeld: vaak lang wachten of als de leverancier langskomt krijg je een factuur. Soms zijn we zelf maar een oplossing gaan zoeken.

Prima dienstverlening.

Uitstekende ervaring

Heel positieve ervaring

Heel positief!

• Nazorg en Garantie

Ik ben meer dan tevreden!

De storing speelde zich af in de periode vlak voor de kerstdagen en de week tussen kerst en oud en nieuw. Niettemin is de storing op een vlotte en adequate manier verholpen.

• Nazorg en Garantie

vriendelijke monteur en goede service

Professioneel en klantgericht bedrijf

Vervanging van oude 1-fase groepenkast door een 3-fase Hagerkast heeft op een deskundige wijze plaatsgevonden. Tevens is de EV-lader aangesloten. Alles werkt prima en de monteur heeft dit in een ochtend gerealiseerd.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goed advies over en goede installatie van een warmtepompboiler.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Zeer tevreden en aan te bevelen

Ofspraken neikomme en goed wurk leverje makket us in tefreden klant.

Prima service voor onze CV

Goede en snelle service.

• Nazorg en Garantie

snel handelend door goede en vakkundige mensen.

Al vele jaren ok

Tsa, als Nefit nou eens leverde.

• Nazorg en Garantie

Deskundige, klantvriendelijke service bij advies en uitvoering

Ik word steeds goed geholpen door kantoor en monteurs. Ik merk een adequate, snelle communicatie hiertussen. Ben content met de geboden service.

First class service

Zeer goede Vakmanschap en heel sympatieke medewerkers

• Nazorg en Garantie

Betrouwbare, kwalitatieve en persoonlijke service

Nadat mijn vorige installateur stopte kwam ik tijdelijk zonder te zitten. Uiteraard in de periode dat ik zocht naar een nieuwe installateur waar ik al het onderhoud en beheer van zowel: elektra, zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming en een waterontharder kon onderbrengen, kreeg ik een storing in de warmtepomp. Eerste storing ooit. Vellema gebeld en die kwamen binnen 24 uur al om de storing te verhelpen (het was geen spoed want verwarming deed het nog deels). Helaas konden zij de storing niet verhelpen en moest de fabrikant langskomen. Dit werd geheel geregeld voor Vellema en zorgden er ook voor dat de fabrikant binnen 48 langskwam. Storing verholpen en alles is en blijft in beheer en onderhoudt bij Vellema vanaf nu.

Goede vlotte service

Goed en vlotte service Vriendelijke monteur

• Nazorg en Garantie

Na een bel kwam de monteur de zelfde dag, dat is snel

De installatie van de warmtepomp werd keurig verzorgd. Wij zien met vertrouwen de komst van de zonnepanelen tegemoet. Een kortsluiting opzoeken was een zoektocht voor de monteur door het huis maar met geduld werd het probleem gevonden.

Meer dan te vrede .een 10 +

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Snelle reactie na melding van lekkage

Op mijn telefoontje van een lekkende inlaatcombinatie werd adequaat gereageerd door-ondanks de drukte- toch snel een servicemonteur te sturen. Deze heeft prima de reparatie verzorgd en uiteindelijk vielen de kosten mee.

Goed bedrijf

Grienedyk 48

9074 AC Hallum

Over Vellema Installatietechniek B.V.

Techniek heeft de mens veel welvaart gebracht maar tegelijkertijd is het ook een aanslag op ons milieu. Vellema wil met zowel bestaande als innovatieve oplossingen zich inzetten voor een schone en fossielvrije wereld. Als een echt familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht, advies, service en vakmanschap. U kunt bij ons terecht voor de installatie en reparatie van HR ketels, cv installaties, zonnepanelen, warmtepompen, sanitair, riolering, elektrotechnische installaties, (nood)verlichting, en bekabeling. Onze vakmensen staan 24 uur per dag stand-by. Wij zijn een vertrouwd gezicht die werkzaamheden in woningen, bij bouw- en verbouw uitvoeren.

Over Techniek Nederland