Leuk vakbekwaam bedrijf

Zowel de voorbereiding en het contact met de mensen voelt goed. Het bedrijf beschikt over aardige, vakbekwame medewerkers

betrouwbaar

hulp bij een verbouwing (extra radiatoren), nieuwe ketel + installatie en servicebeurten. Allemaal dik in orde, geen problemen achteraf. Vriendelijk personeel en afspraken worden nagekomen.

• Nazorg en Garantie

Bij dringende storingen staan ze meteen voor je klaar

• Nazorg en Garantie

zeer tevreden over prijs en kwaliteit van de bestelde en geplaatste cv-ketel

Kortgeleden bestelde ik een Intergas cv-ketel bij Vellema. Na acceptatie van de offerte was het mogelijk om de ketel binnen twee weken te plaatsen. Op de afgesproken datum werd de ketel geplaatst door een vakkundig medewerker. Al met al zeer tevreden!

• Nazorg en Garantie

Het was een goede ervaring met jullie bedrijf lekker vlot ingepland (wat ik niet gewend was) belletje naar tibb was meestal voldoende om de volgende dag te komen snap dat dat zo niet meer werkt in de nabije toekomst staan wij weer ingepland voor de keuken/meterkast dat zal vast goed komen groetjes Johan Jager

Was prima

Goede ervaring bij dit bedrijf

Vakbekwaam en klantvriendelijk

Onze defecte cv-ketel werd snel en vakkundig vervangen

prima werk geleverd

afspraak is nagekomen ( moest wel haastig gewerkt worden, want volgende afspraak stond alweer gepland.) Alles staat keurig geïnstalleerd, dik tevreden.

Duim omhoog.

Helemaal niks op aan te merken. Goed werk verricht.

• Nazorg en Garantie

Goede advisering, vriendelijk, deskundig en flexibel

Ik ben bijzonder tevreden over de Vellema Installatietechniek. Ivm een flinke, particuliere, renovatie kreeg ik een goed advies, hebben we goede afspraken kunnen. Doordat de werkzaamheden clustervormig werden uitgevoerd dachten de vriendelijke en deskundige medewerkers goed mee. Door de bijzonder flexibele instelling sloot alles qua elektra en gaswerkzaamheden goed aan.

Prima service en kwaliteit

• Nazorg en Garantie

Vlot en correct geholpen.

Onze cv-ketel gaf meerdere foutcodes, dezelfde middag kwam er een monteur langs die nog heeft geprobeerd e.e.a. te repareren. Dit bleek echter een gepasseerd station waarna binnen 2 dagen een nieuwe ketel geleverd werd. Van te voren kregen we een nauwkeurige offerte.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Snel ter plaatste, Snel opgelost.

Snel contact gekregen, monteur was snel ter plaatste. Dit terwijl het kerstvakantie was. Prima service!

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Alles volgens afspraak en goed geinstalleerd.

Alleen jammer dat de monteur geen loodslab bij zich had en daarvoor apart naar Leeuwarden moest.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Wij zijn al 35jaar zeer tevreden.

Zeer goede vakman. Alle werkzaamheden zijn helemaal volgens afspraak gedaan Vakwerk!!!

• Nazorg en Garantie

Zeer tevreden over de werkzaamheden alles opgeruimd en Cor bekwaamde en nette werker zeer tevreden gr.SakeTerpstra

• Nazorg en Garantie

Bedrijf doet wat ik van hen vraag, top

Dankzij hun zit ik er warmpjes bij.

In goed bedrijf.

En goede voorlicht wat de beste ketel was. En ik ben zeer tevreden hoe de monteur te werk ging. Heel nauwkeurig supper.

Poerbest

Van bezichtiging tot en met offerte keurig in orde. En de uitvoering van de werkzaamheden overtroffen deze ook nog eens. Vriendelijke en nette mensen in alle gelederen van het bedrijf. Van ons geen verkeerd woord.

• Nazorg en Garantie

er wordt accuraad gehandeld.

vriendelijk personeel , ook aan de telefoon. !

Uitstekend,

Klantgericht, meedenkend, oplossingsgericht en vakkundig bedrijf. Dank voor de snelle aanpak.

• Nazorg en Garantie

Veel kennis van zaken en Betroubaar !!

Corect op afspraak bij alle opdrachten.

Goed advies

Snel, netjes en efficiënt gewerkt

• Nazorg en Garantie

na mijn telefoontje dat ik steeds gas rook kwam de monteur nog dezelfde middag langs en heeft het euvel snel verholpen

• Kwaliteit N.v.t.

Grienedyk 48

9074 AC Hallum

Over Vellema Installatietechniek B.V.

Techniek heeft de mens veel welvaart gebracht maar tegelijkertijd is het ook een aanslag op ons milieu. Vellema wil met zowel bestaande als innovatieve oplossingen zich inzetten voor een schone en fossielvrije wereld. Als een echt familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht, advies, service en vakmanschap. U kunt bij ons terecht voor de installatie en reparatie van HR ketels, cv installaties, zonnepanelen, warmtepompen, sanitair, riolering, elektrotechnische installaties, (nood)verlichting, en bekabeling. Onze vakmensen staan 24 uur per dag stand-by. Wij zijn een vertrouwd gezicht die werkzaamheden in woningen, bij bouw- en verbouw uitvoeren.

Over Techniek Nederland