gewoon goed

Volgens afspraak en deskundig gedane werkzaamheden.

Uitvoering conform afspraak.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

direct de nodige hulp geboden na telefonisch overleg

Er werd direct hulp aangeboden en correct behandeld

• Nazorg en Garantie

Kundigheid en kennis met prima service

Zonnepanelen, en Warmte pomp door Vellema geleverd en geinstalleerd.

Vakmanschap

De communicatie met Vellema is goed, afspraken worden nagekomen. In ons geval, duidelijke offerte vooraf en hardwerkende en vriendelijke medewerkers met kennis van zaken.

Betrokkenheid, communicatie helder.

Het persoonlijke contact en het gehord voelen in het verhaal draagt bij aan een goede service. Telefonisch goed bereikbaar en per mail worden wij vlot en snel geholpen. De dienst die wordt/ is uitgevoerd was positief en zorgvuldig.

• Nazorg en Garantie

Duidelijke afspraken, precieze en zorgvuldige nakoming, deskundig en vriendelijke medewerkers, meedenkend. En snelle oplossingen voor acute problemen.

Snel en correct

Plezierig en deskundige vakmensen

• Nazorg en Garantie

Alles op tijd en netjes uitgevoerd. Ga zo door

Na telefonisch overleg ben ik zeer goed geholpen door de medewerksters op mijn vragen omtrent een nieuwe CV-installatie. Hierdoor heb ik mijn keuze kunnen maken en was levering en plaatsing uitstekend. Een volgende opdracht zal ik weer bij Vellema aankloppen.

Goed ervaren bedrijf

Kundig en ervaren personeel. Goede uitleg. Vriendelijk en professioneel

Lang gewacht!

Mijn omvormer ging tijdens de bouwvakvakantie kapot. Bedrijf wel te bereiken, maar kon nog niets doen. Wel te woord gestaan door een medewerker, maar kon niets doen. Jammer tijdens de meest zonnige dagen geen stroom op kunnen wekken. Reparatie: Medewerker gaf aan dat het niet tot zijn werkzaamheden behoorde. Later bijgestaan door een collega.

goed en deskundig

opdrachten worden goed en vakkundig uitgevoerd door plezierig personeel

• Nazorg en Garantie

Ik denk dat het voor een stroomstoring was, die we uiteindelijk zelf hebben verhopen, de komst van Vellema was niet meer nodig

• Kwaliteit N.v.t.

Prima bedrijf

Goede service en afspraken na komen

UPS EN DOWNS

ER IS EEN LAMP BOVEN DE EETHOEK OPGEHANGEN. JAMMER, DAT DE MEDEWERKERS GEEN HAAKJE BIJ ZICH HADDEN EN OP DE ZAAK ER OOK GEEN EXEMPLAAR KONDEN VINDEN. GELUKKIG HAD IK ER NOG EEN. OOK JAMMER DAT ER IN HET PIRAMIDEVORMIGE AFDEKPLAATJE BOVEN DE LAMP EEN SCHEUR GEMAAKT IS BIJ HET MAKEN VAN EEN DOORGANG VOOR HET SNOER. NB: ER WAREN TWEE MEDEWERKERS, DE BEOORDELING IS EEN GEMIDDELDE BIJ AANBEVELEN NEE AANGEKLIKT. DAT WIL NIET ZEGGEN DAT IK ZAL ZEGGEN DAT JE VELLEMA NIET IN MOET SCHAKELEN. DAARVOOR HEB IK TE WEINIG ERVARING MET DIT BEDRIJF.

Ervaren monteur

Alles prima

Altijd goed, nog nooit voor onze woning een andere installateur genomen.

Gewoon goed

Goed vertrouwd bedrijf

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Sneller en vriendelijker kan niet!

Door piek spanning in mijn woning in de bouwvak Notabene raakte mijn ketel defect in de avond gebeld de monteur die opnam zat op de racefiets en heeft mij geweldig te woord gestaan en de volgende ochtend stond hij voor mijn deur. Heel vriendelijk en kon mijn vragen duidelijk aan mij uitleggen. De ketel moest vervangen aangezien deze niet meer veilig was. Op advies van vellema de verzekering gebeld deze hadden natuurlijk een offerte nodig. Dit was lastig want de afdeling die deze maakt was met vakantie het was immers de bouwvak. Maar toch heeft vellema dezelfde middag mij een offerte kunnen aanleveren. na goedkeuring te hebben gegeven voor de nieuwe ketel heeft vellema voor mij geregeld dat deze de volgende ochtend geplaatst kon worden. En ja hoor de volgende ochtend vroeg stond de beste monteur weer voor mijn deur en had de nieuwe ketel binnen no time geïnstalleerd. Ik had geen betere service kunnen wensen van vellema ze hebben geweldig gehandeld en zijn erg vriendelijk

• Nazorg en Garantie

Komt afspraken na en levert prima werk

Vellema geeft een duidelijke offerte, hierdoor geen verrassingen achteraf. De monteur voerde het werk uit als was het in zijn eigen woning. Zowel op kantoor als de monteurs erg vriendelijk.

Wat een verademing.

Mijn ervaring met de Installatiebranche kent hoogte- en diepte punten in de afgelopen 25 jaar als professional in het renovatiewerk in verschillende regio's van het land. Vellema behoort daarbij beslist tot het kleine selecte groepje allrounders die dat predicaat waar maken en bovendien hun afspraken nakomen.

top

• Nazorg en Garantie

Vakkundig hersteld, alleen de levering duurde wel wat lang

Betrouwbare vakkennis en als bedrijf

Grienedyk 48

9074 AC Hallum

Over Vellema Installatietechniek B.V.

Techniek heeft de mens veel welvaart gebracht maar tegelijkertijd is het ook een aanslag op ons milieu. Vellema wil met zowel bestaande als innovatieve oplossingen zich inzetten voor een schone en fossielvrije wereld. Als een echt familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht, advies, service en vakmanschap. U kunt bij ons terecht voor de installatie en reparatie van HR ketels, cv installaties, zonnepanelen, warmtepompen, sanitair, riolering, elektrotechnische installaties, (nood)verlichting, en bekabeling. Onze vakmensen staan 24 uur per dag stand-by. Wij zijn een vertrouwd gezicht die werkzaamheden in woningen, bij bouw- en verbouw uitvoeren.

Over Techniek Nederland