Aardige monteur, werk geleverd volgens afspraak.

Aardige monteur, nieuee groepenkast geleverd en gemonteerd volgens afspraak. Enige punt van kritiek: Na afloop waren er veel koperfilament knipsels (en stukjes isolatie) verspreid te vinden in en buiten de meterkast. Bij nader inzien had ik mijn collectie modem, routers, P1 meters. etc. in de meterkast dan ook beter kunnen afdekken. Koperdraadjes kunnen daar kwaad doen als ze via ventilatie openingen binnenkomen. Even opruimen, of mij op de noodzaak daarvan wijzen, had nog wel binnen de gefactureerde uren gepast...

Vertrouwd!

Met vertrouwen contact opgenomen, door alle eerdere ervaringen!! En alles ging naar wens!

Vriendelijke en vakkundige medewerkers

Klantgerichte en probleemoplossend hardwerken

snel gehandeld

positief

Zeer nette afwerking

Nieuwe elektrische radiator geplaatst in de badkamer. Heel netjes gedaan en keurig alles weer opgeruimd.

• Nazorg en Garantie

Alles keurig geregeld volgens plan.

top. geregeld. Een volgende keer weet ik waar ik moet zijn.

• Nazorg en Garantie

snel en goed gereageerd op mijn vraag

snelle afspraak, goed geluisterd en duidelijke uitleg en behulpzaam.

• Nazorg en Garantie

Door slecht werk monteur op grote kosten gejaagd.

Had de monteur wat beter geluisterd naar klant en zijn werk beter gedaan,en minder eigenwijs geweest had dit simpel opgelost kunnen worden.

Goed bezig

Netjes en goede service

• Nazorg en Garantie

Professioneel, efficient en conform afspraak.

In april 2022 door Vellema Installatietechniek nieuwe Intergas-Cv-ketel laten plaatsen in een oude Friese dorpswoning. Deel van de bestaande Cv-leidingen bleek echter door een eerdere eigenaar onjuist te zijn aangelegd, te krappe diameter. Om de nieuwe Ketel/Installatie te kunnen goedkeuren, was het noodzakelijk een deel van de koperen leidingen te vervangen, monteur heeft alle werkzaam- heden keurig uitgevoerd, ook vooraf alles duidelijk uitgelegd. Vind het erg belangrijk dat de Cv-installatie, veilig & goedgekeurd is door een professional, dat geeft rust en een vertrouwd gevoel. Volgens afspraak komt de monteur nu 1x per jaar de Intergas-CV-ketel controleren & schoon maken, prima geregeld, ben een tevreden klant.

De ervaring is goed.

Deskundige installateur

Goed werk

• Nazorg en Garantie

Houden zich aan de afspraak

Hybride warmtepomp geplaatst. Functioneert uitstekend. Keurig aan de afspraak gehouden. Later afvoerbuizen onder de vloer laten controleren. Medewerker moest daarvoor het water in, dat nog onder de vloer stond. Was geen probleem. Van te voren was gezegd door het bedrijf, dat men vanwege de veiligheid met z'n tweeën zou komen. Dat is ook gebeurd.

• Nazorg en Garantie

Alles goed en snel geregeld

Na het aanvragen voor een nieuwe meterkast was de afspraak snel gepland. De monteur heeft de meterkast vakkundig geplaatst en was snel klaar. Tevreden klant!

• Nazorg en Garantie

Als wij een storing hebben, en geven we telefonisch door dan komt er meestal de zelfde dag nog niemand om het probleem op te lossen.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Nazorg en Garantie

Goed werk met correcte mensen

Aan te bevelen en mooi dichtbij!

Oplossingsgericht en vakkundig.

Altijd bereidt om direct het probleem op te lossen., zeer goede en snelle service. Vakkundig personeel.

• Nazorg en Garantie

goede uitleg van de ketel

alles volgens afspraak gedaan

Komt afspraak na

Werk wordt netjes achtergelaten Offerte wordt niet aangepast ondanks verstrijken tijd

Prima en snelle service

Kleine klusjes kunnen snel worden opgepakt. Dat waarderen we van een lokaal bedrijf.

• Nazorg en Garantie

Vlotte service voor het onderhoud van mijn CV ketel.

Een paar jaar geleden heeft 'Vellema Installatietechniek' een nieuwe CV ketel geplaatst. In het begin al eens een fabrieksfout verholpen en wanneer ik bel voor controle en onderhoud wordt dit vlot en vakkundig uitgevoerd. Omdat mijn tuinkamer niet op temperatuur komt ondanks de nieuwe radiator (ook geplaats door 'Vellema Installatietechniek') is er een offerte voor me gemaakt met de oplossing hiervoor en de kosten.

• Nazorg en Garantie

Goed advies en nette installatie!

Duidelijk advies en meegdacht voor de vervanging van CV installatie. Installatie van de nieuwe CV ketel keurig voor elkaar. Kundige monteur die voor vertrek nog alles even duidelijk heeft uitgelegd.

• Nazorg en Garantie

Onderhoud cv ketel goed onderhoud gaskachel kon beter nog niet helemaal naar wens

Grienedyk 48

9074 AC Hallum

Over Vellema Installatietechniek B.V.

Techniek heeft de mens veel welvaart gebracht maar tegelijkertijd is het ook een aanslag op ons milieu. Vellema wil met zowel bestaande als innovatieve oplossingen zich inzetten voor een schone en fossielvrije wereld. Als een echt familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht, advies, service en vakmanschap. U kunt bij ons terecht voor de installatie en reparatie van HR ketels, cv installaties, zonnepanelen, warmtepompen, sanitair, riolering, elektrotechnische installaties, (nood)verlichting, en bekabeling. Onze vakmensen staan 24 uur per dag stand-by. Wij zijn een vertrouwd gezicht die werkzaamheden in woningen, bij bouw- en verbouw uitvoeren.

Over Techniek Nederland