aan storingen wordt altijd voorrang gegeven, binnen een paar uur was alles verholpen
Gisteren 18 zonnepanelen laten plaatsen. Top gedaan! Ze hebben alles netjes geplaatst en afgewerkt. Zeer tevreden. Ook gelijk wat problemen op het dak opgelost, topservice!
We hebben zonnepanelen laten plaatsen door Varego. Het begon al met een zeer uitgebreide offerte inclusief gesprek aan huis. De 2 monteurs waren zeer beleefd en netjes. Het plaatsen van de zonnepanelen is ook zeer netjes en bekwaam gedaan. Alles bij elkaar zijn wij zeer tevreden met het werk van Varego.
Goede afspraken, betrokken personeel, goede plaatsing
Varego Elektrotechniek was snel ter plekke toen wij een vervelende stroomstoring hadden. Er bleek kortsluiting te zitten in tuinverlichting. Goeie monteur die het 'lek' heel snel boven water had. En de rekening viel ook nog eens mee!
Op 23 september hebben 3 monteurs zonnepanelen geplaatst alsmede een nieuwe meterkast allen hebben kennis van zaken en een uitstekende prestatie geleverd.
Ze hebben uitstekend werk geleverd. En ze zijn heel vriendelijk
Vriendelijke monteur met kennis van zaken.
De offerte voor montage van zonnepanelen was snel binnen en duidelijk qua informatie. Ook de montage is conform de afspraken keurig uitgevoerd, onze wensen zijn prima opgevolgd.
24 panelen op mijn dak geplaatst, alles volgens afspraak en keurig afgewerkt en uitgelegd.
Hele aardige mannen die vakwerk leveren. Netjes en perfect gewerkt.
Goed overlegd vooraf en een keurige uitvoering. Super!
Aardige jongens en ze hebben goed werk geleverd
netjes en goed
De medewerkers van Varego hebben bij ons zonnepanelen gelegd. Erg vakkundig en het eindresultaat is erg mooi! Goed advies gehad over de panelen en ik werd goed geholpen met het aanmelden voor het terug leveren van energie en het installeren van een appje!
Goed gesprek vooraf. Door goede monteurs geplaatst
Werken netjes en leveren goed werk af.
Wij hebben gekozen voor zonnepanelen via Varego omdat het een lokaal bedrijf is. Goed bereikbaar, denken met je mee, vakmensen. Zo kregen we een eerlijk advies (waardoor we met minder zonnepanelen toekonden dan we aanvankelijk dachten bijvoorbeeld) en ze hebben netjes werk afgeleverd. Betrouwbaar!
Leuke ervaring. Vriendelijke mensen. Zoeken naar oplossing. Ik raad dit bedrijf echt aan
Zeer tevreden over geleverde werkzaamheden.
Helemaal prima.
Alles is perfect volgens afspraak aangesloten en geleverd
Deze week zijn de zonnepanelen geïnstalleerd. Vanaf de offerte tot en met de installatie is alles zeer goed verlopen. Bedrijf brengt goed gespecificeerde offerte uit en denkt goed mee met de wensen van de klant. Afspraken worden correct nagekomen. De monteurs hebben verstand van zaken en werken zeer netjes. Samenvattend; dit bedrijf kan ik zeker aanbevelen.
Alle mogelijkheden zijn duidelijk doorgenomen en de plaatsing verliep vlot en de nazorg was prima.
De zonnepanelen nog sneller dan gedacht geïnstalleerd. Op woensdag een belletje ontvangen: We hebben morgen nog een gaatje vrij, kunnen we morgen ook komen. Helemaal goed. Bij de installatie geheel selfsupporting. Het vakmanschap is in de kleine dingen te merken, zoals even vanaf de straat kijken of de panelen recht liggen, vragen direct beantwoord totdat de klant een bevredigend antwoord heeft ontvangen. Op zolder de doorvoer zo kiezen dat er bijna geen draden in het zicht zijn. Na installatie rustig de tijd genomen om de app te installeren en de administratie af te werken. Een echte aanrader voor zonnepanelen te laten plaatsen.
Ringlaan 5
6961 KJ Eerbeek
Varego Uw duurzame partner voor kwaliteitsoplossingen ‘De beschermers van de toekomst’. Bij Varego Elektrotechniek komen kennis van elektrotechniek en ervaring met duurzame installaties op unieke wijze samen. Geholpen door een jong en dynamisch team van gedreven specialisten, wordt de aanleg en het onderhoud van iedere elektrotechnische installatie even professioneel aangepakt. Daarbij houden wij rekening met de gewenste (leef)kwaliteit van nu, alsmede die van de toekomst.