Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Van Leeuwen Elektra is een fijn bedrijf met nog echte vaklui in dienst. Onze ervaring is dat ze het onmogelijk lijkende door niet op te geven toch mogelijk maken. En dat ook nog eens voor een zeer acceptabele prijs. Ze leveren ook nog eens goede producten. Kortom kwaliteit dat bij Van Leeuwen Elektra hoog in het vaandel.
25 February 2022
Robert
Amsterdam
Van Leeuwen heeft gisteren onze groepen kast nagekeken, alle aardlek schakelaars getest en hoofdschakelaar gecontroleerd en daarbij ook nog de belangrijke nul kabel vervangen door degelijk stuk bedrading. Dit was naar mijn mening professioneel uitgevoerd zoals je mag verwachten van een gecertificeerd bedrijf
16 October 2021
Ton
Amstelveen
Verdeelinstallatie met een 2 fasen kookgroep is prima geinstalleerd. De monteur ontdekte terwijl hij bezig was dat mijn keukenboiler en afwasmachine op dezelfde groep waren aangesloten door de vorige beunhaas. Werd tegen een hele kleine meerprijs gecorrigeerd ("we zijn er toch"). Ook werden alle stopcontacten doorgemeten. Ook hieruit kwamen een paar kleine punten. Tevens hebbend ze het hele Liander stuk geregeld. Hoefde alleen de rekening te betalen. Prima dus
13 February 2021
Cor
Amstelveen
Er was een groot elektra probleem, gebeld en werd dezelfde dag nog opgelost!
25 June 2020
Harry
Amstelveen
Nieuwe verdeelkast voor 3 fasen en aansluiting voor doorstroomboiler vakkundig geinstalleerd! Prompt op tijd gekomen. Vriendelijke en snelle reakties en uitstekend advies. Hartelijk dank Robert, Dennis en Michel voor jullie prima werk. Van harte aanbevolen, Ben
11 February 2020
Ben
Amstelveen
Had een storing met de intercom, het is snel en vakkundig gemaakt tegen een goede prijs.
6 March 2019
Annelies
Amstelveen
Storing snel en vakkundig verholpen
6 March 2019
Matthijs
Uithoorn
In de renovatie van ons kantoorpand zin we heel goed geadviseerd door van Leeuwen Elektrotechniek over de moderne technieken die ons werk en het pand kunnen voorzien van de duurzame technieken met het oog om milieu en energiebesparing maar ook domotica om het pand erg slim te maken en toekomstbestendig. Echte vakmensen die meerwaarde leveren voor onze organisatie en hele korte communicatielijnen hebben. Erg fijn om zaken mee te doen, dit bedrijf wordt ons vaste huisinstallateur en adviseur voor alle technische vraagstukken.
5 March 2019
Leon van Dijk