Voor de plaatsing van een laadpaal aan huis gaf Mark een scherpe offerte die binnen een paar weken uitgevoerd kon worden. Daarnaast was er ook nog ruimte om een paar kleine zaken te verhelpen (o.a. kapot stopcontact). Al met al opnieuw zeer tevreden, wij raden Mark absoluut aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en kundige elektricien.
Mark heeft bij ons een laadpaal aangelegd. Daarbij gaf hij kundig advies en wist waar hij het over had en kwam hij op afgesproken tijd langs om hem te installeren. Het contact was prettig en Mark was goed bereikbaar bij vragen.
Zoals ik veel meer lees: niet duur, levert kwaliteit en is snel.
Mark heeft met het vervangen van de meterkast (ter voorbereiding op 3-fase i.v.m. verduurzaming) prima werk geleverd. De offerte was duidelijk. Communicatie m.b.t. datum uitvoering werk verliep heel prettig. Hij werkt heel netjes en hij laat geen rommel achter. En 'last but not least' hij is heel prettig in de omgang. Kortom dikke 10 en zeer aanbevelenswaardig
Zeer vriendelijk personeel en iemand die de tijd neemt om alles goed uit te leggen.
Helder contact en een snelle service
Hele traject is vlot en soepel verlopen, van offerteaanvraag tot montage en (na)levering. Prettig contact en flexibele instelling.
Van Gameren is super klantvriendelijk, denkt mee met de klant en werkt netjes.
Van Gameren werkt netjes, secuur. Was op tijd en ook de financiële afwikkeling was prima. Dik tevreden over het totaal.
De soepele samenwerking en de kennis en ervaring zijn echt top. In deze periode konden we elkaar prima vinden om het werk afgestemd te krijgen. Zaken die ik zelf kon doen, werden goed aangevuld met de benodigde kennis en ervaring. De geboden adviezen waren zeer welkom en er werd goed meegedacht naar een oplossingen.
Snel, netjes, oplossingsgericht, meedenkend. Kortom, perfect geholpen
Duidelijke afspraken, geeft aan wanneer iets wel of niet kan. Komt gemaakte afspraken na. Klantgericht, werkt netjes.
Na 1 telefoontje is de afspraak snel geregeld, en keurig op tijd. Netjes opgelost en een prima prijs, geen verrassingen! Zeer tevreden!
Zeer goed vakwerk geleverd, tegen een nette prijs!
Mark werkt snel en zeer professioneel.
Maakte direct tijd om mijn kookplaat aan te sluiten super
Buitenstopcontact aangebracht. Netjes gewerkt.
- snel een afspraak - prijs kwaliteit was zeer goed - klus was zo klaar - enige verbeterpunt is het achterlaten van de werkplek (qua netheid), maar dit was voor mij geen issue
Kundig We zijn tevreden
Goed geholpen en prettig contact
Mark levert goed werk en komt zijn afspraken na. Bij wijzigingen communiceert hij tijdig.
Mijnheer van Gameren heeft goed met mij meegekeken naar wat moest gebeuren. Hij heeft me eerlijk advies gegeven (aangeraden wat wel goed zou zijn om te laten doen en afgeraden wat me onnodig veel geld zou kosten). Duidelijke communicatie, het was makkelijk om een afspraak te maken, meneer heeft netjes gewerkt en geen verrassingen achteraf.
Ontdekte een schakelaar die van binnen uit was verschroeid en gevaar kon opleveren. Overig werk prima uitgevoerd.
Mark komt na wat hij zegt en weet waar hij over praat. Denk mee en rekent heus niet elk kwartiertje!