Service zoals het hoort

Oplossingsgericht, vrolijk, sociaal en met hart voor zijn vak. Een echte vakman! Zeker een aanrader!!

• Nazorg en Garantie

Met van der loop een goede koop

Als volgens afspraak en met een lach.

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Super mooi vakwerk!

Vriendelijk oplossingsgericht en erg hoge kwaliteit! Kortom het bedrijf dat je zeker moet benaderen als je vakwerk wilt.

Zeer deskundig installatiebedrijf

Bij klant van ons vakkundig groepenkast vervangen. Hebben wij elektra werkt dan gaat dit naar van de loop Elektrotechniek. Met vriendelijke groet, Johan van de Weijer. VDW Security ‘te Valkenswaard

• Nazorg en Garantie

Super vakman díe met uitstekende oplossingen komt.

Na een blikseminslag was er veel schade. Frank kwam, zag en fixte de schade. Hij installeerde nieuwe groepenkasten en zorgde ervoor dat alles weer werkte en het veilig was. Een vakman naar mijn hart. Hij komt met goede oplossingen, werkt keurig en nauwgezet en is ook bereid om alles uit te leggen aan deze leek :-)

• Nazorg en Garantie

Weet precies wat de klant wil

Ervaren man en timmert hard aan zn toekomst

• Nazorg en Garantie

Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.

Gewoon goed. Geen flauwekul, duidelijke antwoorden en afspraak is afspraak.

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Goed vakwerk

Hij denkt goed mee