geen problemen gehad

• Nazorg en Garantie

Alles is weer prima nagekeken

Ketel is weer schoon gemaakt. Div. onderdelen vervangen

Goed vakmanschap

Er werd goed doorgewerkt en keurig alles opgeruimd.

Snel en goed

Bij lekkage uit mijn CV systeem stond er binnen 45 minuten een monteur op de stoep en een half uur later was probleem opgelost. De rekening viel ook erg mee.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Altijd goede en snelle service

Ben al jaren klant bij dit bedrijf tot volle tevredenheid. Ik vind het wel prettig dat je steeds met dezelfde monteur te maken hebt. geeft toch een bepaalde band. In geval van een storing staan meestal dezelfde al voor je deur om dit te verhelpen. Een pluim voor de snelle service.

ik ben tevreden

de mannen kwamen op tijd en leverden goed en snel werk

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Dinsdag gebeld omdat onze ketel lekte, woensdag ochtend stond er al iemand voor de deur om de ketel te maken. Na het maken werd dit nog duidelijke doorgesproken.

• Nazorg en Garantie

Waarom overstappen naar een ander ????

Sins 1976 klant van van Delft dat wil zeggen als je tevreden bent ga je niet naar een ander.

Topkwaliteit met topmensen

Zowel afspraken als reparaties en montage werden perfect nageleefd. Nette mensen die goede kwaliteit leveren en meedenken met de klant. In nazorg hebben wij alle vertrouwen.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

We hadden s avonds n storing ,gebeld, en de monteur was er zo.Vriendelijk geholpen 👍

• Nazorg en Garantie

wij zijn zeer tevreden over van Delft

Voor onderhoud en service aan onze Agpo ketel zijn wij echt heel tevreden.

Mandenmaker 18

5253 RC Nieuwkuijk

Over Van Delft Groep B.V.

Wij zijn dĂ© totaalinstallateur met een aanstekelijk enthousiasme voor techniek en grote nieuwsgierigheid naar innovatie. Bij Van Delft Groep adviseren, realiseren en beheren wij duurzame gebouwgebonden installaties. Een Ă©cht Brabants familiebedrijf van 130 jaar oud waar eenvoud, humor en passie nog steeds voorop staan. Inmiddels met de 4e generatie aan het roer, zijn wij trots op onze rijke familiegeschiedenis. Wij voeren het Koninklijk Wapen ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Deze erkenning vormt de kroon op ons familiebedrijf en wij zijn super trots op deze Koninklijke onderscheiding!

Over Techniek Nederland