De monteur heeft op een efficiënte wijze de storing verholpen. Instelling cv ketel is door een andere monteur eerder niet goed ingeregeld. Inmiddels een factuur ontvangen waar ik bezwaar tegen heb gemaakt. (Mi fout van monteur. Geen reactie ontvangen op mijn bezwaar. GRAAG Reactie,

Service is zeer goed.

Het melden van storingen gaat goed. De problemen zijn tijdig en vakkundig opgelost.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Betrouwbaar, goede monteurs, prettig in de omgang naar de klant

Ik heb het afgelopen jaar diverse opdrachten extra laten uitvoeren door Van Delft, naast het onderhoud dat zij al 40 jaar heel goed uitgevoerd hebben. Opdrachten zoals reparaties en nieuwe radiatorknoppen bevestigen. Lastige klussen die zij ook prima opgelost en uitgevoerd hebben.

Prima monteur

Goede monteur was snel weer klaar

Goede ervaring

Goed werk geleverd

Zeer tevreden over geleverd werk en heel goed en vriendelijk personeel

Binnen de opgegeven tijdslimiet

Vriendelijk en snel gewerkt

• Nazorg en Garantie

Goede service! Zoals het hoort ;-)

Goede service! Zoals het hoort ;-) Ps. Je mag het bericht openbaar zetten, maar als werknemer van dit bedrijf lijkt me dat niet de werkwijze. Natuurlijk geef ik een goede review.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Top zeer netjes en vakkundig

Op tijd netjes en vakkundig gewerkt. Keurige monteur

Gelukkig weer particulieren.

Bij het inwinnen van informatie over de vervanging van onze verwarmingsinstallatie, keurig afspraak gemaakt, uitleg gekregen en laten installeren.

vriendelijk en vakkundig

begripvol, snel en vakkundig omgegaan met de specifieke situatie

• Nazorg en Garantie

Controle afspraken kunnen gemakkelijk verzet worden. Bij storingen worden wij direct geholpen.

Wisselende ervaring

Het hangt er helemaal van af welke monteur er komt. De laatste was dik in orde.

Goed en vakkundig

Goed werk door monteur en leerling

• Nazorg en Garantie N.v.t.

ik heb al jarenlang goede ervaring et dit bedrijf

2 C.V. inde loop der tijd vervangen, onderhoudscontract erbij. Altijd volgens afspraak en netjes afgehandeld.

zeer goed

Snelle afhandeling, alles op tijd

Jammer

Naar aanleiding van een lekkage bij de afvoer van het douchmeubel, Van Delft gebeld (ik ben hier immers al klant) om te laten repareren. Een van uw collega's kwam langs en kon niets uitrichten omdat hij het systeem van de wasbak niet kende. 5 minuten binnen geweest en weer gegaan. Op de factuur stond dat het mijn advies was om contact op te nemen met degenen waar dit meubel (10 jaar geleden) gekocht was. In werkelijkheid was dit het advies van uw collega ! Jammer dat dit "bezoekje" me 48 euro heeft gekost ! Het vervolg verdiend wel een schoonheidsprijs, waar Van Delft nog wat van kan leren: Firma Tankens (Keukenhof in Andel) heeft indertijd dit meubel geplaatst. Ik ben even langst die vestiging gegaan en heb allerlei reservemiddelen GRATIS meegekregen. Helaas lukt het mij zelf niet om het lekken van de afvoer te verhelpen. Opnieuw heb ik contact opgenomen met deze firma en zij hebben toen iemand langs gestuurd die het netjes kwam repareren. U raadt het al: GRATIS (terwijl ik duidelijk had aangegeven dat dit niet gratis hoefde). Voor de CV-ketel zit ik in onderhoud bij uw bedrijf. Hier heb ik geen klagen over. Voor installatie/reparatie zou ik uw bedrijf niet zo snel aan iemand aanbevelen na deze ervaring.

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Netjes en zorgvuldig gewerkt.

Netjes en zorgvuldig gewerkt.

• Nazorg en Garantie

goed op tijd volgens afspraak

kundig en klantvriendelijk

zeer aardig persoon, hij gaf uitgebreid tekst en uitleg! fijn.

• Nazorg en Garantie

Onderhoudsbezoek was prima. Erover bellen en aanvullende info krijgen is moeizaam

Er is bij mij een onderhoudsbezoek geweest. De monteur heeft gedaan wat hij moest doen en advies gegeven over een aanpassing aan onze installatie. Hierover lukt het me niet om aanvullende info te krijgen

Vakmensen

Ze hebben bij ons de WTW en de CV ketel schoongemaakt. Het zijn vriendelijke en nette monteurs. Ook hebben ze me netjes uitgelegd hoe de WTW werkt.

Oke

Ik verbruikte veel gas, daarom had ik gevraagd of het aan mijn cv kon liggen. Conclusie was dan nieuwe cv. Bij plaatsing bleek dat er gewoon gas lekte in de keuken. Eigenlijk was er niks mis met de cv. Maar de plaatsing verliep vlot met vriendelijke monteurs.

Helemaal geweldig

Alles volgens afspraak gemonteerd en allemaal keurig netjes.

Vriendelijke monteur!

Helaas een factuur ontvangen terwijl de werkzaamheden binnen de garantie vielen. Dat was geen fijn bericht maar werd gelukkig wel snel ingetrokken.

Mandenmaker 18

5253 RC Nieuwkuijk

Over Van Delft Groep B.V.

Wij zijn dé totaalinstallateur met een aanstekelijk enthousiasme voor techniek en grote nieuwsgierigheid naar innovatie. Bij Van Delft Groep adviseren, realiseren en beheren wij duurzame gebouwgebonden installaties. Een écht Brabants familiebedrijf van 130 jaar oud waar eenvoud, humor en passie nog steeds voorop staan. Inmiddels met de 4e generatie aan het roer, zijn wij trots op onze rijke familiegeschiedenis. Wij voeren het Koninklijk Wapen ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Deze erkenning vormt de kroon op ons familiebedrijf en wij zijn super trots op deze Koninklijke onderscheiding!

Over Techniek Nederland