Unica Bodegraven heel slechte service!
10 jaar geleden hebben wij Unica opdracht gegeven om een wtw installatie en vloerverwarming laten aanleggen in ons nieuwbouw pand te Moordrecht. Wij hebben het onderhoud na jaren weer bij Unica ondergebracht, achteraf een foute beslissing. Omdat wij een specifieke koudeklacht hadden wat het andere bedrijf niet op kon lossen hebben wij Unica het onderhoud laten uitvoeren. Koude klacht opgelost door een monteur die net in dienst was en geen historie kende van de apparatuur. Na een studie van 7 uren en een dikke rekening werd de klacht uiteindelijk opgelost. We hebben 1 jaar op het onderhoudscontract moeten wachten wat we wilde afsluiten. Slechte communicatie en slechte service. Nadat er 2 airco's waren geservised hebben deze niet meer gewerkt. Printplaten zouden kapot zijn. Heel toevallig beide zijn kapot gegaan na service beurt Zij werkte nog heel goed en hadden geen klachten. In de hete zomer moest het personeel thuis werken omdat het 45 graden was op de zaak, probleem werd niet opgelost en laten 2 kapottte airco's achter en een dikke rekening.
We moesten maar 2 nieuwe airco's bestellen deze waren 10 jaar oud van Samsung welk normaliter 20-25 jaar meegaan en deze hadden wij ook bij Unica gekocht.
Boiler
Na onderhoud van de Boiler kwam er een borrelend en brommend geluid uit . Na vele telefoontjes werd dit uiteindelijk opgelost, lucht in de leiding.
WTW installatie
De Servicebeurt van de WTW installatie is ook niet vlekkeloos verlopen Na onderhoud kwam er een fluitend geluid uit de luchtroosters waar men gek van werd. dit werd niet opgelost. en Unica gaf niet meer thuis.. Wij werden onbeschoft behandeld door de werkvoorbereider de Hei
Genoodzaakt om een ander bedrijf te bellen die de geluidsklachten van de WTW Installatie moest gaan oplossen. Van WIjngaarden gebeld uit Nieuwerkerk ad IJssel binnen 1 half uur was de klacht gevonden . Ventilator kapot dit dus ook na onderhoudsbeurt Dit bedrijf had ik eerder moeten raadplegen