Uitermate tevreden met de installatie !

Afgelopen week heeft firma Doornhein een airco geïnstalleerd gerealiseerd door Ivan en Jimmy. Zeer klant vriendelijk en kundig. Chapeau !!

Beste Qualität, immer Zuverlässig

freundlicher Umgang, zuverlässige Ausführung, immer pünktlich, erstklassige Arbeit

Vriendelijk en goed werk

Mooi werk uitgevoerd en alles opgeruimd achter gelaten

• Nazorg en Garantie

Goed en betrouwbaar met hele goede service !!

Goed en betrouwbaar met hele goede service !!

Verzorgde en Perfecte service

Hallo, Onze chalet werd reeds winter en zomer klaargemaakt wat perfect is verlopen. Nu langs geweest voor het jaarlijks nazicht van geiser en airco en dit onderhoud werd tot de puntjes uitgevoerd. Technieker heeft dit op een professionele manier gedaan en alles proper achtergelaten. Tot service en alles is verlopen volgens de gemaakte afspraken.

Keurig werk geleverd.

De mannen van Doornhein hebben bij ons verschillende werkzaamheden verricht, waaronder hybride warmtepomp, zonnepanelen en installatie voor vloerverwarming. Dit is allemaal vlot en netjes gedaan! Super!!

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Doornhein biedt een totaalpakket en is daarbij oplossingsgericht en flexibel

Doornhein heeft in ons nieuwe huis diverse installaties aangebracht. Door kennis, kunde, oplossingsgerichtheid en flexibiliteit is dat naar volle tevredenheid uitgevoerd!

Heel goed gedaan!

We zijn bijzonder tevreden over de samenwerking en het afgeleverde product. We waren wel niet de opdrachtgever, het moest via de doorloop van ons huis, dus we hebben alles wel meegemaakt, maar we zouden zeker iedereen Doornhein aanbevelen.

Snelle en uitstekende service

Snel geholpen en goed werk geleverd.

• Nazorg en Garantie

Goed vakwerk, vriendelijke omgang met de klant en een mooi resultaat!

In allerlei opzichten een uitstekende ervaring.

Geen

Duurt wel lang voordat ze eens komen maar de airco is gemonteerd

Vakkundig gemonteerd.

Vriendelijke en vakkundige monteur. Vlot gemonteerd, netjes gewerkt en goed overlegd als dingen anders liepen dan verwacht. Blij met mijn nieuwe verwarmingsketel!

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Een geweldig bedrijf met prima en beleefd personeel.

Wat een verademing; eindelijk een installatiebedrijf wat eerst goed luistert naar je klachten en wensen en dan ook gelijk actie onderneemt. Een dikke, vette pluim.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Snel, schoon en werkend opgeleverd

Mijn thuisbatterijen in één dag opgehangen, aangesloten en ingeregeld. Verpakkingsmateriaal werd meegenomen en het terras werd netjes aangeveegd na de nodige breek- en boorwerkzaamheden. Laat de zon nu maar schijnen! Met dank aan Doornhein helemaal klaar voor het einde van de salderingsregeling!

Betrouwbaar

Ik heb een laadpaal laten plaatsen. Bij de installatie, die keurig werd uitgevoerd, bleek de laadpaal niet verbonden met het internet. De monteur heeft urenlang geprobeerd hem toch aan de praat te krijgen, zonder succes. Uiteindelijk werd de kast van de laadpaal vervangen, het was een fabrieksfout. Het verliep allemaal vlot, ze hielden zich aan de afspraken. We zijn tevreden!

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Snel gereageerd en geacteerd!

Wij wilden in een weekend ons seizoen opstarten met ons Chalet, nadat wij het water hadden aangesloten bleek er een lek te zitten in de ketel. Op maandag contact gehad en gevraagd of men zo snel mogelijk kon gaan kijken, dinsdag kregen wij te horen dat er een onderdeel besteld moest worden en helaas een levertijd kende, de reparatie zou dan waarschijnlijk na het volgende weekend plaatsvinden. Toch maar op de vrijdagochtend vroeg naar ons Chalet voor de schoonmaak, het plan was een emmertje er onder zetten en toch maar aan de slag gaan. Bij aankomst bleek dat er niets meer lekte, donderdag was het onderdeel nog binnengekomen en men had einde dag nog een monteur aangestuurd om het onderdeel te vervangen. Men had alleen nog niet de tijd gehad om ons te informeren. Kortom, wij zijn erg goed geholpen en zeer tevreden over H.C. Doornhein.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Perfect geholpen op een laat tijdstip.

Onverwachts lekkage in de keuken. Thijs (Korteweg) was zeer snel ter plekke en met vakkennis en enthousiasme was de lekkage snel verholpen. Alle lof voor Thijs en Doornhein !

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Meedenken, goede service en veel vertrouwen, dat biedt Dornhein

Er wordt meegedacht om tot de beste oplossingen te komen. Afspraken worden nagekomen. Kortom het vertrouwen is groot.

• Nazorg en Garantie

Goede service en de monteurs staan hun vak denken veder mee met de klant en overleggen met de klant en kijken ook naar de situatie van de klant wat de beste oplossing zijn in 1 woord geweldig

• Nazorg en Garantie

Alles uitgevoerd zoals besproken. Ook actie ondernomen om Stedin de de klus te laten klaren

Prima service, vakkundige mensen

Werknemers weten waar ze het over hebben, vakkundig en werken netjes Ook n vraagje tussen door wordt direct en vakkundig opgelost.

Deskundig

De monteur was uiterst vriendelijk en ging gelijk aan de slag. Hij vroeg of er nog problemen waren en heeft deze ook gemakkelijk opgelost.

Laadpaal geplaatst.

Flexibel met maken van afspraak, netjes gewerkt.

• Nazorg en Garantie

Goed bedrijf, vriendelijke mensen, goed werk

Snelle communicatie en indien nodig snelle service.

Netjes gewerkt, erg tevreden

Afspraak nagekomen, werk naar tevredenheid uitgevoerd

Molendijk 65

3249 AN Herkingen