Uitstekend!

Vriendelijke mensen ,werken hard en netjes. Renovatie sanitair,prima uitgevoerd.

• Nazorg en Garantie

Zeer goede service. Hoge kwaliteit van uitvoering en materialen.

Al enkele jaren levert de Stielgroep een "fullservice" onderhoud- en aannemersdienst, die tot grote tevredenheid van onze school stemt. Er wordt actief meegedacht over meerjarenonderhoudsplannen, verbouwingswensen en moderne, innovatieve items als duurzaamheid, milieu en kostenbesparing.

• Nazorg en Garantie

Stiel is prettig bedrijf om samen te werken

Stiel groep is een prettig bedrijf om samen te werken. Ze staan open voor innoverende ideeën.

• Nazorg en Garantie

Uitstekende service en betrouwbare mensen!

Wij werken al vele jaren met dit bedrijf naar volle tevredenheid, ze staan altijd voor je klaar en werken secuur en netjes. De mensen die er werken zijn aardig en betrouwbaar. Ook een groot voordeel is dat je bij ze terecht kan voor zo goed als alle onderhoudswerkzaamheden!

Flexibel en vakkundig personeel

Ik werd heel vriendelijk geholpen en de werkzaamheden zijn top uitgevoerd.

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Gyroscoopweg 1

1042 AB Amsterdam

205061800

Over Stiel Groep

Stiel Groep is een multidisciplinair bouwtechnisch bedrijf. U kunt met al uw vragen bij ons terecht, van reparatie tot renovatie, van fundering tot dak. Duurzaamheid en milieubesparende technieken zijn onze speerpunten. Wij geloven in een samenwerking als gelijkwaardige partners en continuïteit in de werkrelatie. Daarom steken wij veel tijd in overleg en afstemming en zorgen voor een goede inventarisatie van de voortgang. Wij zijn ISO-9001, ISO-14001, VCA** en BRL 6000 gecertificeerd. Maar ons kwaliteitsdenken gaat verder dan het toepassen van de procedures. Wij zijn er continu op gericht om ons te ontwikkelen en daardoor steeds sterker en beter te worden.

Over Techniek Nederland