Super tevreden!

Zeer nette en kundige medewerker in huis gehad. Oude spullen door hem meegenomen, in één keer vanaf.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Niet meet de service die ik gewend ben

Vakkundige installateurs helaas op kantoor is de service niet meer wat ik gewend ben.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

Fantastische service

Altijd meedenkend , aardige mensen, staan altijd voor je klaar. Echt een aanrader.

• Nazorg en Garantie

Onze ervaring is heel goed .

Onze ervaring is heel goed met Servicebedrijf Meijer. We zijn erg goed geholpen met aanbevelen van de juiste verwarmingsketel. Het plaatsen is ook goed verlopen en we zijn erg tevreden over het warmte comfort.

Gewoon Goed .

Verstand van de materie Hebben .

• Nazorg en Garantie

Vlot geregeld en goede service

Jaarlijke servicebeurt aan CV installatie, ze hebben ook gelijk een reparatie aan het toilet gedaan. Al jaren lang een betrouwbaar bedrijf.

Prima bedrijf en service

Vriendelijk personeel, komen altijd op tijd,nog geen slechte ervaring mee gehad.

• Nazorg en Garantie

Snel oppakken en correct uitvoeren van de aangenomen klus.

Vrij snel na uitbrengen van de offerte werd aan de klus begonnen. Tijdens de klus steeds overleg met mij als opdrachtgever waar nodig. Netjes werken (schoon achterlaten na elke werkdag en bij het opleveren). Secuur werken, oog voor de details bij de afwerking. En vriendelijk.

• Nazorg en Garantie

Met de vereiste deskundigheid het onderhoud uitgevoerd.

Uw medewerker heeft goed werk geleverd. Heeft ook advies gegeven voor het gebruikelijke onderhoud. Wat opvalt is dat de gefactureerde tijd ruim de gewerkte tijd overschrijd. Om voor de aanrijtijd 30 min in rekening te brengen vanuit Tiel lijkt mij wat ruim gesteld. Een aandachtspunt!

• Nazorg en Garantie

Altijd goed en betrouwbaar.

Al sinds ik hier naar Tiel kwam bij dit bedrijf voor mijn CV-ketel, en geen enkele aanleiding om dit te veranderen.

Met spoed cv onderhoud/reparatie

Had met spoed cv onderhoud/reparatie nodig. Werd zeer vriendelijk en goed geholpen, alleen lukte het zelfde dag niet om langs te komen. Toch wil ik positief beoordeling geven voor hulp en moeite die genomen is. Helaas stond ergens anders ook aanvraag en zij konden wel vandaag langs komen (wel duurder :( ,maar warm huis wel belangrijk! )

• Kwaliteit N.v.t.
  • Vakmanschap/Deskundigheid N.v.t.

Fantastisch

Pierre werkt altijd netjes, keurig en denkt goed na over een slimme oplossing. Ook dit keer weer met het installeren van mijn nieuwe verwarming in de hal van mijn huis. Top!

top service

vrij snel afspraak inzetbaar. Goede service, deskundig en vriendelijk.

• Nazorg en Garantie

Goede service omdat alles weer netjes is afgehandeld.

Tevreden

Tevreden

Geen blablabla, maar gewoon goed geregeld door Servicebedrijf Meijer

Nette monteur en doen wat afgesproken is.

Vakmanschap

Eerste installatie HappyDrops Home voor klant in Tiel vakkundig in de meterkast geplaatst. Klant blij, wij blij en op naar een volgende klus!

• Nazorg en Garantie N.v.t.

fijne communicatie en een nette acceptabele prijs

In mijn zoektocht naar een betaalbaar servicebedrijf in Tiel kwam ik terecht bij servicebedrijf Meijer. Het eerste contact was direct goed, laagdrempelig,leuk contact,snel en betaalbaar. Wat wil je nog meer.

uitstekend

prettig en deskundig

• Nazorg en Garantie

Betrouwbaar, persoonlijk en deskundig.

Snelle service, bij nacht en ontij. Altijd paraat. Kennis van vooroorlogse systemen tot de allerlaatste snufjes.

• Nazorg en Garantie

Super bedrijf, altijd snelle service!

De cv-ketel werkte niet meer op een koude winterdag, gebeld en binnen een uur stonden ze al op de stoep. Half uurtje later kon het huis weer verwarmd worden.

Latensteinseweg 19

4005 EG Tiel