kundige en vriendelijke monteur

Het jaarlijks onderhoud aan onze cv ketel wordt kundig en vriendelijk uitgevoerd met bruikbare tips bij vragen. Ook als wij door het jaar heen vragen hebben, worden wij snel en vriendelijk te woord gestaan.

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Nazorg en Garantie

het is een prima bedrijf met aardige medewerkers!

Ondanks de drukte hebben ze nog tijd gemaakt om mijn lekkage te verhelpen, ik ben uiterst tevreden over sdervicebedrijf Meijer!☺

Alles prima.

Niets op aan te merken Prettige medewerker die zijn werk goed doet.

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Uitstekend!

Aangezien ik geen klant ben van jullie en klanten voorrang hebben bij een storing of onderhoud moest ik 3 weken wachten. Dat is het risico wat ik aanvaard heb. Gelukkig na 3 weken kwam de monteur zoals beloofd en heeft de defecte driewegklep van de cv installatie vervangen en ook nog ook overdrukventiel en wat metingen en advies uitgebracht. Cv installatie functioneert weer als voorheen. Als ik de ketel laat vervangen door een nieuwe dan laat ik dit door jullie doen. Goede betrouwbare service is belangrijk en dat heb ik ervaren. Kwaliteit 10 Vakmanschap en deskundigheid 10 Klantvriendelijkheid 10 Afspraak nakomen 10

Review

Mijn vorige review was niet voor deze service Meijers bedoeld.

Afspraak is afspraak!

Keurig geholpen voor onderhoud aan onze cv installatie. Gebeld, gemaild, afspraak ingepland en netjes uitgevoerd. Vriendelijke vakkundige monteur die weet wat hij doet. Jullie hebben er een tevreden klant bij.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

ik vond het heel Aangenaam om met jullie om te gaan ,heel netjes tewerk gegaan, ik ben zeer tevreden

mijn Ervaring is dat jullie goed bekwaamd overkomen

Goed installatiebedrijf

Wij zijn tevreden over de werkzaamheden die Meijer heeft verricht. Komen afspraken na, en zijn zeer klantvriendelijk.

Betrouwbaar bedrijf

Vriendelijk, gedegen onderbouwing bij storing.

Supergoed geholpen

Ons probleem mbt lekkage van de cv is supergoed verholpen!!

Aanrader voor toekomstige klussen

Weet waar hy het over heeft. Werkt vakkundig. Geen klachten na een aantal slechte ervaringen elders die het probleem alleen maar erger maakte.

Aanrader voor toekomstige klussen

Goede service, vriendelijke medewerkers

Onlangs een beroep gedaan op servicebedrijf Meijer. Vanaf eerste contact vriendelijk te woord gestaan alsmede duidelijkheid inzake de mogelijkheden. Volgens afspraak service interventie afgesproken waarover zeer tevreden.

• Nazorg en Garantie

Duidelijke afspraken en het werk wordt netjes opgeleverd.

Tot op heden is de samenwerking met dit bedrijf prima verlopen. Geen klachten, neem aan dat dit in de toekomst zo blijft.

• Nazorg en Garantie

Prettig én bekwaam bedrijf.

Erg klantvriendelijke service. Adequaat geholpen.

snel geholpen en goed

zeer klantvriendelijk en vakkundig

Vanaf eerste telefonische contact had ik een goed gevoel bij dit bedrijf. Deze mevrouw is zeer klantvriendelijk en heeft ook verstand van zaken. Wegens de drukte namen ze eigenlijk geen nieuwe klanten meer aan. Maar omdat de monteur over enkele weken in de buurt was, kon er toch worden langs gekomen voor een service beurt, Super! De monteur heeft veel verstand van de Itho Daalderop Hybride installatie, en heeft hem helemaal goed nagekeken. Servicebedrijf Meijer heeft er een klant bij.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Werkzaamheden volgens verwachting uitgevoerd.

Al 15 jaar maak ik gebruik van de diensten van dit bedrijf, en ik zie geen enkele reden om daar verandering in te brengen.

• Nazorg en Garantie

Elke keer weer onder de indruk van vakkennis en adviezen van de monteur. Kom je niet vaak tegen.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Servicegerichte planning en zeer vriendelijke installateur!

Als je belt wordt het geregeld. Ze doen het jaarlijkse onderhoud zonder dure contracten. Uurtje factuurtje en dat is wel zo eerlijk. Toppers.

Super goed bebrijf

Super goed bebrijf netjes werken en de mensen vriendelijk nemen alle tijd En zou iedereen dit bebrijf Aan raden groetjes eep schut

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Nazorg en Garantie

Zoals al vele jaren: professioneel, keurige afspraak maken en nakomen, Prettig in de omgang. Ga zo door !

Jammer

Bram is nog geen 15 minuten bezig geweest om een bochtje op te halen uit de bus en daarna te plaatsen. Vreemd dat hiervoor 45 minuten op de factuur wordt gezet. Ik had duidelijk aangegeven waar het probleem zat. Drie weken eerder was Pierre bij mij geweest om de jaarlijkse controle uit te voeren. Als Pierre was geweest, had hij direct het euvel kunnen oplossen.

• Nazorg en Garantie

Prima bedrijf en enthousiaste mensen, komen afspraken goed na en denken mee. Acceptabele prijzen.

De klus is nog niet helemaal gereed, dus ik wacht even met mijn eindoordeel. Tot nu toe niets anders dan alle lof (vernieuwen CV ketel, waterinstallatie voor nieuwe keuken aanpassen, toilet renoveren)

Goede service.

We hebben al jaren dit bedrijf voor het onderhoud van de CV ketel. Ze nemen altijd zelf contact op dat het weer tijd is en dan komen ze op korte termijn. Nog nooit klachten gehad. Tegenwoordig is zelfs het betalen makkelijk regelt door een link op de factuur om via IDEAL te betalen.

Latensteinseweg 19

4005 EG Tiel