Klasseloos en Serviceloos

Klasseloos en serviceloos. Meer dan 25 jaar is mijn famillie klant maar sinds kort is er een nieuwe eigenaar. Ik heb nooit een slechte review geschreven maar ik blijf boos. Na 3 klik aan - klik uit licht systemen te hebben geinstalleerd door Senhorst waren er 2 na een paar maanden kapot. Aan de telefoon werd gezegd dat dit onder garantie zou vallen maar later bleek deze garantie alleen vanuit te fabrikant te zijn. Dus een factuur voor het herstelwerk van 250 euro voor alleen de werkuuren - bovenop de kosten van de initiele installatie. 250 euro voor misschien (zeer ruim geschat) 30 minuten daadwerkelijke herstel werktijd (het vervangen van 2 onderdelen). Alle sigaretten pauzes, koffie pauzes, gebroken en gemaakte plafond, het maken van een begroting, reistijden waarbij niks te achterhalen is (niet vanuit Giesbeek gerekend maar vanuit waar de job ook mocht zijn)..... alles op mijn kosten is dus normaal. De vieze vingers zijn nog op mijn plafond te zien. Ze hebben mijn geld maar in de toekomst onze klandizie niet meer.

• Kwaliteit
  • Vakmanschap/Deskundigheid