Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
we hebben al 20 jaar Rijnstreek verwarming in huis en altijd top, ze komen afspraken na, zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf!
26 April 2023
G.B.
Leiden
De oude verwarmingsketel werkte niet goed meer. Ik dreigde in de kou te komen zitten, maar werd snel en accuraat geholpen aan een nieuwe ketel. Ook heel netjes gewerkt, geen rommel achtergelaten!!
12 April 2022
Ellen
Oegstgeeest
Alles keurig afgewerkt, als alles zo blijft functioneren als nu. ben ik dik tevreden.
23 March 2021
Kees
Benthuizen
Niet aangeraden. Ik ben erg ontevreden over het verrichte en achtergelaten werk. Ze hebben mijn CV ketel zonder schroeven achtergelaten. Zonder initiatief en toewijding aan klanten, moest ik ze na een bezoek elke keer bellen om te vragen wat de volgende stap zou zijn, anders zouden de dingen blijven zoals ze waren. De laatste druppel was toen ik van hen de bevestiging (oké) kreeg dat ik een radiator kon kopen (via een winkel, wat werd gedaan), ze van mening veranderden in tegenspraak met zichzelf en simpelweg weigerden het te installeren. omdat het item niet via hen is gekocht. Als gevolg daarvan moest ik een ander bedrijf inhuren om het werk te doen dat ze hadden kunnen doen - zonder enige garantie. Jammer dat het me alleen maar hoofdpijn en geld heeft gekost. Ik heb het onderhoudscontract opgezegd na een reeks negatieve ervaringen met hen.
Beveelt niet aan
27 January 2021
E. Lia
Leiderdorp
Onlangs na 21 jaar nieuwe ketel door Rijnstreek geplaatst. Zeer vakkundig gedaan. Vriendelijk personeel. Kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen,
24 April 2020
Ed