Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Erg net bedrijf wat erg betrokken is met zijn klanten. Hebben er een nieuwe cv + hybride warmtepomp door laten plaatsen. Vanaf het moment van de offerte tot aan het moment van het plaatsen werd er super snel gereageerd op vragen van onze kant en ook erg goed mee gedacht aan de situatie bij onze woning. Toen het moment daar was dat de installatie daad werkelijk geplaats werd. hadden de monteurs nog een beter voorstel qua hoe de leidingen moesten lopen in hun ogen. Dat is overlegt en dat werd het voor hun het werk makkelijker maar vooral voor ons werd het leiding trace na de buitenunit toe nog netter en nog minder in het zicht. Dus een win win situatie. Hoe onze technische ruimte er nu uit ziet, het is een plaatje, Sorry man uit de techniek. ja het oog wil ook wat. Ze hielpen goed met de installatie en ook om de app werkend te krijgen op je mobiel was geen vraag overbodig. Ik heb er maar 1 woord voor over. GA ZO DOOR.
18 July 2024
Stefan
zieuwent
vakkundig; netjes
31 May 2024
Han
ZIEUWENT
tot nu is de ervaring positief, maar de winter komt nog. dan moet hij het hardste werken.
8 August 2019
Dhr Frits
winterswijk
Zeer goede ervaring met alles.
2 August 2019
Rikie
BELTRUM
Gemaakte afspraken worden nagekomen, service is prima
JHM Rouwmaat
Groenlo
Porskamp is een uitstekend installatiebedrijf. Nooit problemen gehad.
Robert
Lichtenvoorde
Goede bereikbaarheid, duidelijke afspraken die ook worden nagekomen en een klantgerichte werkwijze. Is in deze tijd een absolute meerwaarde waarbij bijna elk bedrijf erg druk en daardoor de organisatie te wensen overlaat. Bij jullie is dat zeker niet het geval. Complimenten aan Ricco en Ton.
Eugene
Doetinchem
Garantie voor service, kwaliteit en samenwerking
Al sedert 1971 bieden wij onze klanten diensten van zeer uiteenlopende aard, variërend van het verhelpen van een lekkende kraan, duurzame technische installaties en zinkwerk, tot het realiseren van gecompliceerd installatiewerk, van particulier tot aan industrie en de agrarische sector.
Of het nu gaat om nieuwbouw, reparatie of renovatie, onze gekwalificeerde mensen staan altijd garant voor de beste maatwerk oplossing in jouw situatie.
Mercatorstraat 7
7131 PW Lichtenvoorde