Prima !!!

Werkzaamheden prachtig uitgevoerd.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Snelle en vakkundige service.

Bij het melden van de storing volgt meteen tijd wanneer de monteur gaat komen. Monteurs zijn vakkundige mensen die , voor zover ik dat kan beoordelen , met plezier de storing verhelpen.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

We zijn helemaal tevreden.

We zijn helemaal tevreden.

• Nazorg en Garantie

Karwei netjes afgewerkt. Zijn zeer tevreden

Al jaren klant, afspraken worden nagekomen en vakkundig personeel.

Keurig uitgevoerd

Keurig uitgevoerd

• Kwaliteit N.v.t.
  • Vakmanschap/Deskundigheid N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.

correct, beleefd, professioneel

Door het bedrijf bijtijds in kennis gesteld van de jaarlijkse service; duidelijke afspraak wat betreft tijd en datum, Monteur toont zich beleefd en vakkundig; geeft uitleg die ik vraag.

goed hersteld

werkzaamheden zijn goed uitgelegd en hersteld

• Nazorg en Garantie

Wij zijn zeer tevreden over vrirndelijkheid en werkzaamheden

alles naar wens

• Nazorg en Garantie

Degelijk bedrijf dat kwaliteit aflevert

Toegewijde, vriendelijke werknemers, snelle probleemoplossende dienstverlening, storingsteam dat om om het even welk uur geduldig en vriendelijk uitleg geeft.

Een goed georganiseerd bedrijf

Er kwam een hele vriendelijke deskundige monteur. Hij wist precies waar hij mee bezig was. Hopelijk komt hij de volgende keer weer.

• Nazorg en Garantie

Houden zich altijd aan de gemaakte afspraak.

Vriendelijke medewerkers. Telefoniste Jacqueline altijd behulpzaam en bereid te antwoorden op alle vragen.Zeer behulpzaam Altijd volgens afspraak .

Keurig en correct verzorgt

E-mail adres warcattoir@ gmail.com

• Nazorg en Garantie

Afspraak volledig nagekomen zowel qua tijd als uitgevoerd werk.

De loodgieter kwam op de afgesproken datum en tijd en heeft de werkzaamheden, het verleggen van koud en warmwater, vanwege het plaatsen van een nieuwe keuken keurig uitgevoerd.

zeer goed

zeer goed

• Nazorg en Garantie

Goede en correcte service kennis van zaken.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Op het afgesproken moment, snelle service.

Prima in orde!

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Ik heb geen slechte ervaringen, maar er zal altijd ruimte zijn voor verbetering.

Geen slechte ervaringen

modern bedrijf

het werk door de monteurs word goed uitgevoerd,alleen als een monteur iets meld wat gerepareerd moet worden iets wat door hun monteurs kapot is gemaakt ,nokpannen die losgekomen zijn door montage van de uitlaatpijp,duurd het al 2 weken voor er actie word ondernomen.

• Nazorg en Garantie

geen goede terugkoppeling van een afdeling naar andere

Ik heb verleden week gebeld met poppe installatie bedrijf kreeg telefoniste aan de lijn vertelde haar dat ik met probleem zat met afvoer in keuken . Ze zei ik zal het doorgeven en ze bellen u terug. Weer hoorde ik niks heb dan maar zelf terug gebeld dit is nu al meerdere keren gebeurd. En als je dan als klant er wat van zegt dat je meerdere keren belt en geen terugkoppeling krijgt. Je hebt het gevoel dat je moet smeken aub wil u naar mij komen en dit is echt de omgekeerde wereld. Als je meerdere keren moet gaan bellen en constant antwoord krijgt dan ja ze bellen u terug en niemand belt terug. Vind je het gek dat je dan kwaad word of denkt wat is dit hier allemaal. En dat je dan te horen krijgt dat het aan mij ligt niet nadenkend waarom die klant boos is . In plaats van eens te denken dat is een klant die irritatie heeft is hoe los ik dit op krijg ik daar een persoon aan de lijn die instaat voor de veiligheidsnormen binnen dit bedrijf neemt het gesprek over en begint mij daar eens op arrogantie manier toe te spreken . Van maak eens dat je wegkomt want zo praat je niet tegen ons niet nadenkend dat het probleem ontstaat bij hun. Dat een klant niet boos word als alles normaal verloopt dat je niet constant moet gaan bellen en vragen aub willen jullie eens komen. Ook niet nadenkend waar komt die irritatie bij die klant vandaan. En nog steeds merk ik dat het zo functioneert binnen dit bedrijf. Er is geen goede terugkoppeling tussen bepaalde afdelingen in dat bedrijf. Bellen met telefoniste en constant niet terug gebeld worden.

• Nazorg en Garantie

Klantvriendelijk bedrijf waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Een goed advies en een vakkundige uitvoering.

Heel goed

Vaktechnisch weet ik het niet.Goed, vriendelijk, zakelijk in zijn werk.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Vakmanschap/Deskundigheid N.v.t.

Voldoende

Monteur was zeer vriendelijk. Ruimde zelf het weinige vuil op. Was zeer gedienstig, en gaf antwoord op al mijn vragen.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Hebben hun best gedaan, maar het kon nog beter.

Poppe installatie heeft vrij snel een technieker gestuurd. Het te vervangen onderdeel was op een andere locatie, de technieker kon het afhalen, kwam niet uit met zijn planning. Het werd de volgende dag. Poppe werkt met mensen, dan heb je niet alles in de hand. Bedankt Poppe omdat ze toch hun best hebben gedaan.

Goede uitleg.

Zeer tevreden.

Keurig en vriendelijke service. Altijd duidelijkheid vwb de werkzaamheden en de kosten.

Australiëweg 1

4561PD Hulst

Over Poppe Installatietechniek B.V.

Poppe Installatietechniek adviseert, installeert en onderhoudt klimaatinstallaties in woningen, utiliteitsgebouwen en scholen. De activiteiten zijn: - centrale verwarming o.a. cv-ketel, warmtepomp - airconditioning - airco - luchtbehandeling - zonnepanelen en zonneboiler - sanitaire installatie - service & onderhoud Betrokken, Betrouwbaar, Veelzijdig, Enthousiast én Duurzaam. Dat zijn wij! Met onze 5 kernwaarden zijn we er als team van overtuigd voor u een duidelijke meerwaarde te zijn. Vanzelfsprekend met uitgebreide vakkennis, persoonlijk advies en een serviceteam dat 24 uur per dag bereikbaar is voor uw storingen via 0114-681243.

Over Techniek Nederland