Snel, correct en vriendelijk.

Nadat we een storing hadden is er direct een offerte opgesteld en binnen de 2 weken een nieuwe cv installatie geleverd en geplaatst. Dit door kundig, correct en vriendelijk personeel.

Uitstekende en vakkundige service

Ik ben een nieuwe klant voor Poppe. Duidelijke informatie over de afspraken gehad en vakkundige monteur voor het uitgebreide onderhoud aan de CV.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Topervaring met een prima bedrijf !

We hebben een hybride cvketel/warmtepomp laten installeren, waarbij zowel het voortraject in advisering als offerte uitstekend zijn verlopen; helder en gewoon zeer duidelijk/vakkundig ! Maar dan de installatie ...... Wat een kundige en aangename monteur(s) kregen wij over de vloer. Ze hebben de installatie op amper 2 dagen keurig netjes aangelegd, zonder ook maar 1 probleem of wanklank. Het was wat ons betreft echt vakwerk, uitgevoerd door hele aardige vakmensen pur sang; schitterend om te zien. Nazorg geregeld vanaf kantoor ivm. subsidieaanvraag ed. ook prima verzorgd, snel in reactie en duidelijk. Van A to Z dus uitstekend en zeker de 10 dik verdiend. Dank daarvoor Poppe Installatietechniek !!

• Nazorg en Garantie

prima en direkte organisatie en communicatie

op telefonisch verzoek werd goed gereageerd, de installateur heeft ons goed geïnstrueerd mbt voor ons vreemde ketelgebruik en de problemen direkt verholpen.

Helemaal tevreden

Onderhoud weer super uitgevoerd. Goede communicatie over welk onderdeel hij ging vervangen van de cv ketel. Airco gereinigd zonder chemische producten maar met stoom, goed mee gedacht ivm de dieren in huis. Bedankt Addy

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Een fijn en degelijk bedrijf met kundig personeel en goede communicatie met klant

Ik ben erg tevreden met dit installatiebedrijf. Alleen de afhandeling van mijn klacht mbt een garantiekwestie van terugslagklep verdiende destijds geen schoonheidsprijs.

Goed geadviseerd

Wegens wijzigingen in regelgeving moeten er enkele aanpassingen gedaan worden, uitgelegd wat dit inhoud en waarom.

• Nazorg en Garantie

wij waren tevreden over de vriendelijkheid en de vakbekwaamheid van de monteur

Ik ben tevreden

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Vanaf offerte aanvraag tot installatie van de airco's was alles perfect. Zeer goede communicatie. Monteur die bij ons de airco's heeft geïnstalleerd op 19 augustus werkte heel netjes. Compliment voor deze monteur.

prima monteur

Hans is een bekende die het onderhoud netjes uitvoert.

Tevreden!

Tevreden over kwaliteit, vakmanschap, klantvriendelijkheid en nakomen afspraken. Communicatie naar klant toe kan beter met de huidige hulpmiddelen (tel.- email, WhatsApp)

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Wij zijn tevreden klanten!

De levering is naar wens. Deskundig en vriendelijk personeel. Goede service. Installatietechniek Poppe heeft hart voor zijn klanten. Wij zijn al jaren trouwe klanten! .

super

goede service

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Bij ons heeft men 3 airco's geplaatst en dat is perfect gelopen. Door vriendelijke monteurs en ze hebben zeer netjes gewerkt. Ook staan monteurs open voor overleg binnen het kader van de offerte.

• Nazorg en Garantie

Na telefonisch contact was er snel monteur En was het probleem gauw duidelijk De man deed vervolgens zijn best om het probleem de zelfde dag nog op te lossen Prima service!

Goed geholpen

Alleen jammer dat de voorrijkosten zo hoog zijn, de monteur gaat van het ene appartement naar het andere

Snelle service.

Een lek in de waterleiding ,gaf nogal problemen. Wat door jullie monteur snel opgelost is .

Prima service!

op tijd voor afspraak, correct, vriendelijk, werk netjes afgeleverd

Keurig uitgevoerd werk

Aangenaam telefonisch contact, stiptheid personeel, vakkundig uitgevoerd werk

Professionele en kundige monteur

Het onderhoudscontract samenstellen kostte wat tijd en er werden veel vragen gesteld, opsturen foto’s wat de doorlooptijd negatief beïnvloed heeft. De monteur die het onderhoud aan alle installaties heeft vormgegeven was deskundig, klantvriendelijk en professioneel. En dat maakte veel goed. Na het verwijderen van de motoren voor revisie niks meer gehoord gedurende meer dan zes weken. Na contact was dit misverstand snel verholpen. Fouten gebeuren waar mensen werken, Poppe lost dit uitermate professioneel op.

Net, vriendelijk en betrouwbaar

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Prima service en uitleg over de installatie.

• Nazorg en Garantie

"Reparatie" had ik beter zelf kunnen doen.

Via de telefonische afspraak werd mij verteld dat monteur toch in de buurt was en ging ik er van uit dat e.e.a. kosteloos zou gebeuren. Nu krijg ik een nota van EUR. 99,28 voor het vastzetten van de toiletbril wat enkele minuten in beslag nam. Het probleem van het toilet op de verdieping kon de monteur niet verhelpen. Kleine spoeling deed en doet het nog steeds niet. In overleg met Poppe is nu besloten het toilet op de verdieping ongemoeid te laten. Men was wel bereid de onderdeelkosten te delen en geen voorrijkosten in rekening te brengen. Was een keurig oplossing. Dank hiervoor.

Zeer goede vakkundige monteur

Kachel goede onderhoudsbeurt gehad deze monteur wil ik volgend jaar voor mijn airco

Australiëweg 1

4561PD Hulst

Over Poppe Installatietechniek B.V.

Poppe Installatietechniek adviseert, installeert en onderhoudt klimaatinstallaties in woningen, utiliteitsgebouwen en scholen. De activiteiten zijn: - centrale verwarming o.a. cv-ketel, warmtepomp - airconditioning - airco - luchtbehandeling - zonnepanelen en zonneboiler - sanitaire installatie - service & onderhoud Betrokken, Betrouwbaar, Veelzijdig, Enthousiast én Duurzaam. Dat zijn wij! Met onze 5 kernwaarden zijn we er als team van overtuigd voor u een duidelijke meerwaarde te zijn. Vanzelfsprekend met uitgebreide vakkennis, persoonlijk advies en een serviceteam dat 24 uur per dag bereikbaar is voor uw storingen via 0114-681243.

Over Techniek Nederland