Altijd correct, snel en op het afgesproken uur.
Bedankt voor de beoordeling, goed dat u tevreden bent.
goede monteur
Mooi dat u tevreden bent over onze monteur, bedankt voor de beoordeling.
super tevreden aardige kundige werknemers super service
Fijn dat u tevreden bent over de werknemers en de service. Dankuwel voor de beoordeling.
De monteur neemt zijn tijd om het goed uit te voeren
Dankuwel voor de beoordeling, leuk dat u tevreden bent.
Monteurs die weten waar het om gaat
Bedankt voor de beoordeling, goed dat u tevreden bent over de monteurs.
Had een probleem met warm watervoorziening in huis. Dit kwam door het vervangen van de douchekop naar een waterbesparende. Monteur verwijderde het reduceertje en voilá probleem opgelost. Monteur gaf duidelijke en heldere uitleg over het hoe en waarom. Weer wat geleerd.
Leuk dat u tevreden bent, bedankt voor de beoordeling.
Altijd al een goede ervaring gehad
Mooi dat u altijd al een goede ervaring gehad heeft met ons bedrijf. Dankuwel voor de beoordeling.
Onderhoudsmonteur heeft goed werk geleverd. Enige opmerking die ik had betrof het nakomen van afspraken. Ik had twee jaar geleden airco gekocht en ook ingestemd met jaarlijks onderhoud. Ik heb na 2 jaar zelf moeten bellen voor afspraak. Hopelijk gaat dit volgend jaar wel goed.
prima service
Mooi dat we u goede service konden verlenen. Bedankt voor de beoordeling.
Geen problemen en geen klachten
Dankjewel voor de beoordeling, fijn dat u tevreden bent.
deze adviseert we aan
Leuk dat u tevreden bent over onze service, dankuwel voor de beoordeling!
getuigd van vakmanschap
Bedankt voor uw beoordeling, mooi dat u tevreden bent.
Komt afspraken na en technische goede kennis van zaken
Dankjewel voor uw beoordeling, fijn dat u tevreden bent over onze service.
Leuk dat u tevreden bent, bedankt voor de beoordeling!
Na een jaarlijks onderhoud was mijn ketel een tik geluid aan het maken. Nadat ik 's avonds een mailtje had gestuurd mbt dat probleem kreeg ik de volgende ochtend al onmiddellijk telefoon én een technieker aan de deur. Het getik was na deze snelle service opgelost. Dus ik ben heel tevreden van Poppe Installatietechniek. Ook zijn zowel de techniekers als de vrouw aan de telefoon altijd heel vriendelijk!
Dankjewel voor de beoordeling, fijn dat we het getik in de cv-ketel snel hebben kunnen oplossen.
Leuk dat u tevreden bent, bedankt voor de beoordeling
In deze tijden ,toch de herstelling komen uitvoeren,en snel................
Dankuwel voor uw reactie, fijn dat u tevreden bent over onze service.
Wij zijn zeer tevreden over onze airco, die de gehele kamer en keuken met veel gemak kan verkoelen of verwarmen. Goede kwaliteit van product, service en installatie.
Goed om te horen dat de airco naar wens is! Bedankt voor uw beoordeling.
Monteur keurig op tijd op de afgesproken tijd aanwezig. Netjes gewerkt en alles keurig opgeruimd.
Goed dat u tevreden bent over de werkzaamheden van onze monteur, bedankt voor de beoordeling!
Alles goeg geregeld vooraf,de monteur is netjes op tijd en vriendelijk.
Dankuwel voor uw beoordeling, fijn dat u tevreden bent!
Vriendelijke en behulpzame Juiste informatie verstrekken
Goed dat we u de juiste informatie konden geven. Bedankt voor de beoordeling!
Poppe Installatietechniek heeft bij mij de oude cv-ketel gedemonteerd en een warmtepomp in de plaats gezet. De prijs voor de warmtepomp was marktconform (zeker niet de duurste!). De techniekers waren zeer vriendelijk en hebben op 1,5 dag de volledige klus geklaard. Na montage bleek er een klein lekje te zijn (achteraf bleek het lek in een bestaande leiding te zitten). ‘s Ochtends gebeld en tegen de middag herstelt. Zeer tevreden!
Mooi dat de werkzaamheden goed zijn verlopen, wij vonden het ook een mooie klus! Bedankt voor de beoordeling!
De monteurs zijn altijd bijzonder betrokken bij hun werk .
Bedankt voor de beoordeling, leuk dat uw tevreden bent over onze monteurs!
Probleem snel vastgesteld en nieuwe gemonteerd.
Dankuwel voor de beoordeling, fijn dat wij u snel van dienst konden zijn!
Een hele aardige kundige monteur die de onderhoudswerkzaamheden goed heeft uitgevoerd. Goed overlegd over een eventueel te vervangen onderdeel en samen gekeken wat ermee te doen. Alles netjes en schoon achtergelaten. Kortom zeer tevreden over de werkzaamheden.
Goed om te horen dat u tevreden bent, dankuwel voor de beoordeling.
Australiëweg 1
4561PD Hulst
Poppe Installatietechniek adviseert, installeert en onderhoudt klimaatinstallaties in woningen, utiliteitsgebouwen en scholen. De activiteiten zijn: - centrale verwarming o.a. cv-ketel, warmtepomp - airconditioning - airco - luchtbehandeling - zonnepanelen en zonneboiler - sanitaire installatie - service & onderhoud Betrokken, Betrouwbaar, Veelzijdig, Enthousiast én Duurzaam. Dat zijn wij! Met onze 5 kernwaarden zijn we er als team van overtuigd voor u een duidelijke meerwaarde te zijn. Vanzelfsprekend met uitgebreide vakkennis, persoonlijk advies en een serviceteam dat 24 uur per dag bereikbaar is voor uw storingen via 0114-681243.