vriendelijk en kundig personeel
Fijn dat u tevreden bent over het personeel. Bedankt voor de beoordeling!
Vriendelijke monteur. Schoon en snel werk en onderdeel vervangen tijdens garantie.
Mooi dat alles goed verlopen is tijdens de reparatie in de garantie periode. Dankuwel voor de beoordeling.
De airco is professioneel en netjes geplaatst. Er werd doorgewerkt maar niet overdreven of gehaast. Alles werd ook goed uitgelegd.
Goed dat u tevreden bent over de plaatsing van de airco. Nu op naar mooi weer zodat u er veel gebruik van kunt maken. Bedankt voor de beoordeling!
Betreft jaarlijks onderhoud aan onze verwarmingsinstallatie. Uitgevoerd door een kundig en bovendien aardig iemand.
Goed dat u tevreden bent over de onderhoudsbeurt, bedankt voor de beoordeling!
Monteur wist niet, dat een paking vervangen voor rekening van de eigenaar is en niet in het onderhoudscontract zit!
Vervelend dat de monteur niet op de hoogte was. Inmiddels hebben we dit besproken en is het ook voor hem duidelijk. Dankuwel voor de beoordeling!
Kan niet anders zeggen dat zowel afspraak maken als het onderhoud super was.
Mooi dat u tevreden bent! Bedankt voor de beoordeling!
We hebben een tijdje met de cv ketel gesukkeld , het is uiteindelijk een nieuwe geworden maar tijdens de storingen in de oude Cv ketel na een belletje altijd keurig een monteur gekomen om de storing te verhelpen . Een tevreden klant.
Leuk dat u tevreden bent! Dankuwel voor de beoordeling!
Altijd op tijd, netjes uitgevoerd en heel vriendelijke monteurs die langs komen.
Fijn dat u tevreden bent over de monteurs. Bedankt voor de beoordeling!
Zie bovenstaande. Wat mij wel stoort is, dat er bij de factuur een mededeling is bijgevoegd dat voortaan het bedrag van de onderhoudsbeurt vooraf betaalt dient te worden. Ik begrijp dat het bedrag van de jaarlijkse onderhoudsbeurt voor mijn cv ketel is opgebouwd uit twee delen, nl de werkzaamheden voor het onderhoud en een soort verzekering voor het geval mijn ketel in de loop van het jaar een storing vertoont en deze dan verholpen wordt. Maar om nu al te gaan betalen voor werkzaamheden die in 2021 als onderhoud uitgevoerd worden vind ik te ver gaan. Bedrag dient in mijn optiek gesplitst te worden in een gedeelte verzekering en een gedeelte werkelijk geleverde arbeid. Bovendien wat gebeurt er met het door mij vooruit betaalde bedrag mocht mijn ketel in de loop van het jaar aan vervanging toe blijkt te zijn en ik besluit met een andere installateur in zee te gaan? M.vr.gr. Tonny van Laare
Goed dat we elkaar ondertussen even gesproken hebben en uw vragen hebben kunnen beantwoorden! Dankuwel voor uw reactie!
Het onderhout is prima uitgevoerd, maar ik heb nog geen factuur ontvangen.
Dankuwel voor de beoordeling, met de factuur is gelukkig alles in orde gekomen.
Tevreden
Fijn dat u tevreden bent, bedankt voor de beoordeling.
We zijn op 6 mei 2020 goed geholpen, maar ik ontvang een 2e factuur van 3 juni 2020 maar toen is er niemand bij ons geweest, lijkt me een administratieve fout.
Dankuwel voor de beoordeling. Excuses voor de administratieve fout, deze is inmiddels gecorrigeerd.
uitstekend
Leuk dat u tevreden bent, bedankt voor de beoordeling!
Nadat alles door jullie is aangesloten/geinstalleerd was de jaarlijkse service altijd netjes. Precies volgens afspraak. Vantevoren telefoontje dat het jaarlijkse onderhoud er weer aan kwam. Personeel netjes en beleefd.
Dankuwel voor de beoordeling! Fijn dat de werkzaamheden naar wens zijn!
Zowel monteurs als klanyenservice zijn vriendelijk. Dienstverlening is niet altijd even helder maar uiteindelijk is het behaalde resultaat naar tevredenheid.
Dankuwel voor de beoordeling, goed dat we de onduidelijkheid hebben kunnen wegnemen.
Gezien poppe al jaren de nazorg voor onze ketel heeft wil ik hem aan een ider aanbevelen. met vriendelijke groet rens
Fijn dat u ons bedrijf wilt aanbevelen, bedankt voor de beoordeling.
Heel nette installatie. En omdat nog een optie nageleverd werd ook nog een ervaren kijk en instelling van de ketel:)
Leuk dat u tevreden bent. Dankuwel voor de beoordeling.
Soms laat techniek het afweten en zijn storingen moeilijk op te lossen. Zo was het ook bij deze het geval . Betrokkenheid en deskundigheid van het personeel hebben er uiteindelijk toe geleid dat dit naar volle tevredenheid is opgelost. Bedankt !!
Fijn dat de storing opgelost is en dat u ondanks de technische problemen toch tevreden bent. Dankuwel voor de beoordeling.
in het verleden was ik altijd tevreden
Goed dat u tevreden bent, bedankt voor de beoordeling.
Verder hoef ik hier niets bij te vermelden. De monteur heeft gedaan waar hij voor gevraagd is.
Bedankt voor de beoordeling. Mooi dat de monteur de werkzaamheden goed heeft uitgevoerd.
Terminabsprache eingehalten Freundlicher Mitarbeiter
Vielen Dank für die Bewertung. Schön, dass du zufrieden bist.
Je kun er op rekenen
Dankuwel voor de beoordeling. Leuk dat u tevreden bent.
komen uur van afspraak goed na. Geeft voldoende informatie. Is correct.
Mooi dat de afspraken goed nagekomen zijn. Bedankt voor de beoordeling.
Airco perfect na gekeken. Buiten kraan in de meterkast goed geïnstalleerd. De verwarming ketel goed gecontroleerd .
Leuk dat u tevreden bent over de werkzaamheden. Bedankt voor de beoordeling.
Fijne firma
Dankuwel voor de beoordeling, fijn dat u tevreden bent.
Australiëweg 1
4561PD Hulst
Poppe Installatietechniek adviseert, installeert en onderhoudt klimaatinstallaties in woningen, utiliteitsgebouwen en scholen. De activiteiten zijn: - centrale verwarming o.a. cv-ketel, warmtepomp - airconditioning - airco - luchtbehandeling - zonnepanelen en zonneboiler - sanitaire installatie - service & onderhoud Betrokken, Betrouwbaar, Veelzijdig, Enthousiast én Duurzaam. Dat zijn wij! Met onze 5 kernwaarden zijn we er als team van overtuigd voor u een duidelijke meerwaarde te zijn. Vanzelfsprekend met uitgebreide vakkennis, persoonlijk advies en een serviceteam dat 24 uur per dag bereikbaar is voor uw storingen via 0114-681243.