Onderhoud is goed uitgevoerd!
Leuk dat u tevreden bent, bedankt voor de beoordeling!
goed gevoel bij de onderhoudswerken
Bedankt voor de beoordeling!
afspraak correct nagekomen en klant vriendelijk
Mooi dat we de afspraken zijn nagekomen. Bedankt voor de beoordeling!
zijn al jaren klant vandaar een goeie beoordeling
Leuk dat u al jaren klant bent, bedankt voor de beoordeling.
zie tekst hierboven
Fijn dat u tevreden bent over onze service, bedankt voor de beoordeling
Vakkundig en vriendelijk personeel.
Goed dat we u snel konden helpen, bedankt voor de beoordeling!
Goede services
Leuk dat u tevreden bent, bedankt voor de beoordeling!
Correct op tijd, vriendelijk - vertrouwd in omgang en ter zakekundig
We hebben uw reactie doorgegeven aan Hans, leuk! Dankjewel voor de beoordeling.
x
Bedankt voor de beoordeling!
Prima service en vriendelijke mensen.
Mooi dat u tevreden bent, bedankt voor de beoordeling.
Afspraken worden nagekomen Klantvriendelijk medewerkers.
Fijn dat we de afspraken konden nakomen, bedankt voor de beoordeling!
Tevreden
Goed dat u tevreden bent, dankjewel voor de beoordeling!
Na telefonisch contact zo snel mogelijk geholpen
Fijn dat we u snel konden helpen, dankjewel voor de beoordeling!
Ik zeg niets van de monteur aardige man en vriendelijk. Maar het onderhoud wat anders een uur in beslag nam was nu in een half uur klaar. Vroeger kwam er nog een stofzuiger aan te pas om de rotzooi er ui te zuigen en werd de rotzooi los gestoken maar niets van dat alles. Ook werd er geen water meer bijgevuld en ga zo maar door. Ik betaal er genoeg voor en ik ben helemaal niet tevreden. Maar ik praat er niet over en we zien volgend jaar wel weer.
Goed dat we nog een keer langs mochten komen en dat we elkaar nog even telefonische hebben gesproken. Fijn dat alles naar tevreden is opgelost.
De verwarmingsketel werd 8 jaar geleden vakkundig geplaatst en werkt nog steeds prima ! Alle andere uitgevoerde werken ( plaatsen van 2 toiletten , herstellen van afvoer en nog verschillende kleinere werken ) werden prima uitgevoerd , waarvoor veel dank !
Leuk dat u al zo lang klant bent! Bedankt voor de beoordeling!
Prettig dat er vooraf een herinnering wordt gedaan. De servicemonteur voert zijn werk netjes uit en gedraagt zich zeer vriendelijk en beleefd.
Fijn dat u tevreden bent, bedankt voor de beoordeling!
Zowel de gedeeltelijke reparatie van buitenkraan alsook de reparatie van de CV Ketel zijn goed verlopen.. Hoewel de buitenkraan z.m. nog een nieuw onderdeel zou krijgen, konden we daar later van afzien. Wel hebben we een enkele keer zelf uw bedrijf moeten herinneren aan onze opdracht. Maar uiteindelijk kwam het toch goed.
Leuk dat we de reparatie goed konden uitvoeren. Bedankt voor de beoordeling!
het
Dankjewel voor de beoordeling!
goed werk en een prettige onderhoudsmonteur
Fijn dat u tevreden bent. Bedankt voor de beoordeling!
Monteur heeft iets in de ketel vervangen waardoor het tikken van cv systeem minder zou worden .maar heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd.verder was alles in orde.
Dankuwel voor de beoordeling. Fijn dat we nog even terug langs mochten komen om het tikkend geluid op te lossen.
Altijd dezelfde monteur Randolph voor onze jaarlijkse controle van de cv. Zeer tevreden over.
Leuk dat u tevreden bent over Randolph. Ik heb het doorgegeven. Dankuwel voor de beoordeling!
sinds de overname van Van Damme v/d Vijver zijn wij nu bij fa Poppe voor onderhoud van onze CV ketel. Wordt altijd netjes en zorgvuldig uitgevoerd. Onlangs nieuwe ketel laten installeren. Dit werd snel, vakkundig en netjes uitgevoerd door een vriendelijke monteur die ook nog eens alle tijd nam om alles duidelijk uit te leggen. Uitstekende service en een firma die wij graag aanbevelen aan anderen.
Mooi dat u tevreden bent, bedankt voor de beoordeling!
Al jaren een bedrijf om prettig zaken te doen. Vriendelijk personeel.
Fijn dat u al jaren klant bent! Bedankt voor de beoordeling!
goede ervaringen met het bedrijf , maar wel hoge tarieven de laatste jaren
Dankuwel voor de beoordeling, fijn dat u goede ervaringen heeft!
Het is absoluut overbodig hier een uitgebreid verhaal over te maken. Afspraken zijn tot in de puntjes nagekomen en werk is perfect uitgevoerd.
Bedankt voor de beoordeling! Fijn dat we u goed konden helpen!
Australiëweg 1
4561PD Hulst
Poppe Installatietechniek adviseert, installeert en onderhoudt klimaatinstallaties in woningen, utiliteitsgebouwen en scholen. De activiteiten zijn: - centrale verwarming o.a. cv-ketel, warmtepomp - airconditioning - airco - luchtbehandeling - zonnepanelen en zonneboiler - sanitaire installatie - service & onderhoud Betrokken, Betrouwbaar, Veelzijdig, Enthousiast én Duurzaam. Dat zijn wij! Met onze 5 kernwaarden zijn we er als team van overtuigd voor u een duidelijke meerwaarde te zijn. Vanzelfsprekend met uitgebreide vakkennis, persoonlijk advies en een serviceteam dat 24 uur per dag bereikbaar is voor uw storingen via 0114-681243.