Ik ben vlug en vakkundig geholpen. Alles uitgelegd gekregen. Ook nog eens hoe de thermostaat werkt.
Gelukkig bent u tevreden, bedankt voor de beoordeling.
Zeer tevreden met de snelle en goede service
Fijn dat we u snel en goed konden helpen, bedankt voor de beoordeling.
Een bedrijf waar je op kunt rekenen
Dankuwel voor de beoordeling, fijn dat u tevreden bent.
idem
Leuk dat uw tevreden bent over onze service. Bedankt voor de beoordeling.
altijd perfecte en snelle service. Vriendelijke monteurs die de tijd nemen om uitleg te geven waar nodig. Nieuwe ketel laten installeren, snel en goed gedaan. Ook klanten service prima, was per abuis extra abo factuur gestuurd maar snel en correct recht gezet en goede communicatie.
Dankuwel voor de beoordeling, fijn dat u tevreden bent.
Afspraak en uitvoering van de controlebeurt is vlekkeloos verlopen. Als dan vervolgens de factuur niet juist is en er wordt geen excuus gemaakt voor deze fout is jammer. Het idee is dan toch ,”jammer dat het is opgevallen”. Het kwaliteitsnivo is dus nog niet over voldoende .
Bedankt voor de beoordeling. Hierbij willen wij ons alsnog excuseren voor de fout in de factuur. Wij proberen deze altijd zo zorgvuldig mogelijk op te maken.
Afspraak goed nagekomen en werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd.
Fijn dat u tevreden bent! Dankuwel voor de beoordeling!
Goede ervaringen. Prima advies en onderhoud.
Leuk dat u goede ervaringen met ons bedrijf heeft. Bedankt voor de beoordeling.
zeer vakkundige behandeling beleefde opstelling van de technicus gedisciplineerd t.a.v. coronavoorwaarden
Dankuwel voor de beoordeling, fijn dat u tevreden bent,
Monteur was netjes op tijd. Snel en effciënt gewerkt. Extra service geregeld.
Leuk dat u tevreden bent over onze monteur. Dankuwel voor de beoordeling.
Komen jaarlijks voor beurt en wordt gedaan zonder gezeur !! Gewoon goed!!!
Dankuwel voor de beoordeling. Fijn dat u onze service goed vindt!
Afspraak gemaakt door jullie omdat onderhoud ketel elk jaar moet gebeuren. Monteur was keurig op tijd en vriendelijk, hield ook perfect afstand i.v.m. corona. We zijn hierover erg tevreden.
Fijn dat u tevreden bent over onze monteur. Bedankt voor de beoordeling.
Tijdstip werd perfect nageleefd, onderhoud goed gedaan, prijs kwaliteit van de kosten (reparatie) waren normaal.
Fijn dat u tevreden bent, bedankt voor de beoordeling!
Kan het met mijn ervaring iedereen aanraden.
Dankuwel voor de beoordeling, leuk dat u ons kan aanraden!
Zeer kundige monteur.
Leuk dat u tevreden bent over de monteur, bedankt voor de beoordeling.
goed vriendelijk en correct
Fijn dat u tevreden bent. Bedankt voor de beoordeling.
Een bedrijf wat de service van een ander bedrijf (Bunder en van Damme) heeft overgenomen. Ik krijg de indruk dat zij daar vooral veel financieel gewin uit willen halen. Ieder jaar wordt wel iets "gevonden" wat de klant extra geld kost.
Goed dat we elkaar even telefonisch gesproken hebben. We vinden het jammer dat u beslist heeft om het abonnement op te zeggen. Onze monteurs hebben de onderdelen vernieuwd omdat ze versleten waren, dit bracht extra kosten met zich mee. Dat is ook verklaarbaar aangezien uw cv ketel 20 jaar oud is.
Wat betrefd de monteur niets dan lof, werkt netjes en niet overhaast, zag ook gelijk dat de gasdruk veels te hoog was en bij ontsteking viel de druk te ver terug. Monteur heeft de servicedienst van het gasbedrijf gebeld en binnen het uur was het probleem verholpen, top!
Fijn dat u tevreden bent! Bedankt voor de beoordeling!
Fijn dat het onderhoud in corona tijd door kan gaan en via de link super snel te betalen ,zodat je je betaling voldoen niet kan vergeten
Dankjewel voor de beoordeling. Leuk dat u tevreden bent!
Komt afspraken na,
Goed dat we de afspraken konden nakomen. Bedankt voor de beoordeling!
Een goede en eerlijke service en duidelijke uitleg.
Bedankt voor de beoordeling.
Altijd alles correct uitgevoerd en steeds de vriendelijkheid zelve bij iedereen bij het bedrijf.
Leuk dat u tevreden bent, dankjewel voor de beoordeling!
Dankuwel voor de beoordeling, fijn dat u tevreden bent over onze service.
Deze week lag er water op onze wasmachine die onder onze verwarmingsketel stond. Voor ons was het onmogelijk om het lek op te sporen omdat wij het juiste gereedschap niet hadden Daarna toch maar onze verwarmings monteur opgebeld Daar was het druk . Na een telefonische afspraak kon de monteur diezelfde dag nog komen als deze opweg was naar huis. Hij stelde vast waar het lek vandaan kwam , en heeft gelijk de fabrikant gebeld met een afspraak om dit lek te verhelpen. Aangezien dit een veel voorkomend probleem is bij Remeha (calenta) zal dit door remeha verder afgehandeld worden. Met dank voor de telefoniste voor het door geven van de storing aan de monteur En dank aan de monteur om na een drukke dag nog even langs te komen zodat de verwarming zo snel mogelijk gerepareerd kan worden. We gaan immers de winter in .
Fijn dat we u goed konden helpen. Bedankt voor de beoordeling!
Bij het onderhoud van CV installatie was monteur zeer toegankelijk. Vragen over de werking van de vloerverwarming werden tot tevredenheid beantwoord.
Dankuwel voor de beoordeling. Fijn dat we uw vragen goed konden beantwoorden.
Australiëweg 1
4561PD Hulst
Poppe Installatietechniek adviseert, installeert en onderhoudt klimaatinstallaties in woningen, utiliteitsgebouwen en scholen. De activiteiten zijn: - centrale verwarming o.a. cv-ketel, warmtepomp - airconditioning - airco - luchtbehandeling - zonnepanelen en zonneboiler - sanitaire installatie - service & onderhoud Betrokken, Betrouwbaar, Veelzijdig, Enthousiast én Duurzaam. Dat zijn wij! Met onze 5 kernwaarden zijn we er als team van overtuigd voor u een duidelijke meerwaarde te zijn. Vanzelfsprekend met uitgebreide vakkennis, persoonlijk advies en een serviceteam dat 24 uur per dag bereikbaar is voor uw storingen via 0114-681243.