Heel tevreden
Dankjewel voor de beoordeling!
Monteur heeft z'n werk goed gedaan.
Fijn dat u tevreden bent, bedankt voor de beoordeling.
Werd goed geholpen en de monteur was heel behulpzaam en vriendelijk.
Dankjewel voor de beoordeling, leuk dat we u goed konden helpen.
Owkay
Fijn dat we goede service konden verlenen, dankjewel voor de beoordeling.
Prima service.
Dankjewel voor de beoordeling, fijn dat u tevreden bent over onze service.
Zeer deskundige medewerkers
Dankjewel voor de beoordeling, fijn dat u tevreden bent!
x
Dankjewel voor de beoordeling!
Afspraken worden stipt nagekomen.
Goed dat we de afspraken konden nakomen, fijn dat u tevreden bent.
jaarlijks melding voor onderhoud en direct afspraak met goede service
Dankjewel voor de beoordeling!
Voor het eerst in de 10 jaar dat we hier wonen en het onderhoud aan de cv en wtw unit laten uitvoeren heeft deze monteur de wtw unit echt gereinigd zoals het hoort.
Fijn dat onze monteur goed werk leverde, dankjewel voor de beoordeling!
geen klachten word netjes en goed gewerkt
Fijn dat we u goed konden helpen. Dankjewel voor de beoordeling!
Zeer tevreden over de service en vakbekwaamheid van de monteur.
Fijn dat we u goed en vlug konden helpen, dankjewel voor de beoordeling.
Medewerker was deskundig.
Dankjewel voor de beoordeling, fijn dat we u goed konden helpen!
Bad geiser in keuken grondige onderhoudsbeurt gegeven. Vlot nieuwe chiffon en afvoerpijpje onder wastafel bevestigd.
Dankjewel voor de beoordeling!
goede service zoals we gewend zijn van jullie
Dankjewel voor de beoordeling, leuk dat u tevreden bent!
Ik liet een wastafel met onderkast in de badkamer plaatsen . Dit werd zeer nauwkeurig , snel en volledig waterpas geplaatst . De afwerking met siliconen was prima . Ik ben heel tevreden en hoop bij een volgende klus dezelfde vakman bij mij te hebben .
Leuk dat u tevreden bent! We hebben het compliment aan de monteur doorgegeven!
Goede communicatie en duidelijke afspraken.
Fijn dat u tevreden bent, dankjewel voor de beoordeling!
Tot op heden nog geen klachten over jullie bedrijf en werknemers, en anders zal ik die ook aangeven.
Dankjewel voor de beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent.
Zie hierboven, goed advies
Leuk dat we goed advies konden geven, bedankt voor de beoordeling.
Goede service en correct
Mooi dat je tevreden bent over onze werkzaamheden en service. Dankjewel voor de beoordeling.
zie hierboven
Dankjewel voor de beoordeling
Onderhoud uitgevoerd. Zuiger voor luchtverwarmingskanalen was niet aanwezig bij bedrijf, deze opdracht kon niet worden uitgevoerd. Moet nog gebeuren.
We hebben het even nagekeken en wij hadden niet het juiste telefoonnummer in ons systeem. Ondertussen is de afspraak per mail gemaakt. Dankjewel voor de beoordeling!
Ben ik niet gewend, meestal binnen enkele dagen. Op dracht goed uitgevoerd, dat was prima. Tweede medewerker was duidelijk nog in opleiding en heeft groot deel van de tijd niets hoeven doen.
Dankjewel voor de beoordeling. De factuur is inderdaad wat later verzonden omdat de werkzaamheden net voor onze vakantie zijn uitgevoerd en ons kantoor tijdens de vakantie gesloten was. Excuses voor het ongemak.
het onderhoud is zo als we gewent zijn weer uitstekend uitgevoerd. Op mijn vragen over de toekomst heb ik van de desbetreffende monteur bevredigende antwoorden gekregen wat betreft de verwarming in huis. Op de vraag over de hete lucht kachel in de garage die wel fantastisch werkt maar verschrikkelijk veel gas gebruikt heeft hij verteld dat er tegenwoordig alternatieven zijn die veel zuiniger zijn en daarover wil ik in de toekomst met jullie in conclaaf over wat de mogelijkheden zijn en wat het gaat kosten , oké.
Dankjewel voor de beoordeling, fijn dat onze monteur u goed advies kon geven.
Beste, ik heb van tevoren duidelijk alle gegevens doorgegeven, met maten en foto's. Maar bij montage bleken deze niet overeen te komen. Dat gaf veel extra werk voor Uw monteur, maar ook voor mij. Er moesten div. aanpassingen gemaakt worden. Praktisch was de monteur(maar ook ik) zeker twee maal langer bezig dan eigenlijk nodig.
Dankjewel voor de beoordeling. Wij hebben de radiator besteld met de maten die zo dicht mogelijk bij de oude radiator in de buurt kwamen. Helaas was dit niet eenvoudig omdat van de oude radiator het merk en type niet bekend waren. De ophanging kwam niet overeen en daarom zorgde dit inderdaad voor iets meer werk. Maar gelukkig hebben we de werkzaamheden naar tevredenheid kunnen afronden.
Australiëweg 1
4561PD Hulst
Poppe Installatietechniek adviseert, installeert en onderhoudt klimaatinstallaties in woningen, utiliteitsgebouwen en scholen. De activiteiten zijn: - centrale verwarming o.a. cv-ketel, warmtepomp - airconditioning - airco - luchtbehandeling - zonnepanelen en zonneboiler - sanitaire installatie - service & onderhoud Betrokken, Betrouwbaar, Veelzijdig, Enthousiast én Duurzaam. Dat zijn wij! Met onze 5 kernwaarden zijn we er als team van overtuigd voor u een duidelijke meerwaarde te zijn. Vanzelfsprekend met uitgebreide vakkennis, persoonlijk advies en een serviceteam dat 24 uur per dag bereikbaar is voor uw storingen via 0114-681243.