Goed en kundig
Heb goede ervaringen met Poppe installatietechniek. Ingeval van calamiteiten zijn ze snel ter plaatse. Ben al jarenlang klant, maar heb tot nu toe geen klachten!
Klant vriendelijkheid, netheid en kennid
Er wordt verwezen naar een link onderaan de pagina maar er is niks te vinden, gelukkig de beoordeling wel, die lijkt me duidelijk te zijn. Als je met ouderen werk verricht stuur dan gewoon een eenvoudige factuur in een bijlage die duidelijk te zien is bovenaan, kleine mooeite, groot gemak.
Super tevreden over Mario die het jaarlijkse onderhoud aan de afzuigventilator deed. Naast het proper maken van de ventilator zelf heeft Mario ook nog eens elk afzuigroostertje onder handen genomen (stof er uit gehaald + een spuitbus gebruikt tegen schimmelvorming), dat was in jaren niet gebeurd en was duidelijk al eens nodig!
Deskundige en vriendelijke monteur die alles efficiënt afhandelde
Leuk dat u tevreden bent over de monteur! Dankjewel voor de beoordeling!
fijn dat steeds de zelfde technieker / service monteur zin en tijd heeft om onderhoud en reparatie te doen.
Dankjewel voor de beoordeling, fijn dat u tevreden bent over de monteur.
Een monteur die verstand van zaken heeft en de juiste apparatuur om goed vlot en schoon te werken.
Fijn dat u tevreden bent over onze monteur, dankjewel voor de beoordeling!
Mannen hebben netjes gewerkt, gebruik van overschoenen. (buiten veel modder omdat de tuin opengebroken ligt.)
Dankjewel voor de beoordeling, fijn dat u tevreden bent over onze monteurs.
Hij kwam, hij zag en hij loste het probleem op
Dankjewel voor de beoordeling! Fijn dat u tevreden bent.
Na terugkerende stoormelding op ketel hulp gevraagd voor onderzoek. Monteur heeft de ontstekingstrafo gewisseld: probleem niet meer teruggekomen.
Fijn dat u tevreden bent over onze service, dankjewel voor de beoordeling!
Heel goede ervaring met Poppe
Dankjewel voor de beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent!
Direct actie ondernomen na melding van storing
Dankjewel voor de beoordeling!
Storing snel verholpen
Fijn dat we u snel konden helpen, dankjewel voor de beoordeling!
Stroomstoring en piekstroom daarom geen verwarming. Binnen 1 uur was de monteur hier en 2 uur later was mijn verwarmingsketel gerepareerd.
Mooi dat we u snel konden helpen, dankjewel voor de beoordeling!
Een vriendelijke en ( naar mijn idee) vakkundige monteur die uitleg gaf over wat hij had geconstateerd tijdens het jaarlijkse onderhoud van de ketel.
Dankjewel voor de beoordeling, fijn dat u tevreden bent.
Vlot, vriendelijk en deskundig
Heel tevreden. Afzuiging werkt weer prima! Kachel wad alleen onderhoudsbeurt. Het wordt ook altijd weer netjes achtergelaten.
Dankjewel voor de beoordeling, fijn dat u tevreden bent over de monteur.
Vriendelijk en kundige monteur
monteur was op de afgesproken tijd aanwezig. was zeer correct en we hebben elkaar wat aangevuld om alles soepel te laten verlopen. was snel afgerond op een nauwkeurige manier.
Dankjewel voor de beoordeling, leuk dat u tevreden bent over de monteur.
Aan de telefoon zijn de mensen vriendelijk met goede uitleg van de verschillende manieren voor onderhoud. Welke contracten er bestaan. Er was iemand ziek gevallen en het OHD aan de cv ketel kon niet doorgaan en hebben direkt afgesproken voor een ander afspraak. Ook de onderhoudsman was heel vriendelijk en heeft alles goed uitgelegd.
Fijn dat we u goede uitleg konden geven, bedankt voor de beoordeling!
Offerte correct; levering volgens afspraak op tijd. Vakkundige plaatsing.
Leuk dat we u volgens afspraak goed konden helpen. Dankjewel voor de beoordeling!
Het is als klant zeer fijn als je te maken hebben met een meedenkende en vooruitdenkende monteur die zichtbaar plezier in zijn werk heeft.
Dankjewel voor de beoordeling, fijn dat u tevreden bent.
Heel slecht contact ,doen niet wat ze afspreken. Zeggen dat hé teruggebeld wordt gebeurt niet. Dan komen ze eindelijk hebben ze geen onderdelen moeten besteld worden week later wordt het geplaatst. Krijg je de rekening waar je stijl van achter over slaat 2x voorrijkosten. Weet wel volgende keer bel ik niet meer naar jullie had beter een geheel nieuw reservoir kunnen bestellen en dan wachten tot mijn schoonzoon kwam was het eerder klaar en goedkoper.
Om u zo snel mogelijk te helpen hebben wij geprobeerd om de werkzaamheden snel in te plannen. Voor het tijdig leveren van onderdelen zijn wij echter afhankelijk van de leveranciers. In dit geval zat er een paar dagen levertijd op het onderdeel en konden we de werkzaamheden niet eerder uitvoeren.
Mijn kraan in bad drupte. Deze is vervangen door een andere kraan, die niet netjes is afgewerkt en die 245,- euro kost zonder btw. Dit is niet medegedeeld. Oude kraan is zonder toestemming meegenomen. Er zit bijna geen druk meer op het water. Al met al een rekening van 400,- euro. Echt schandalig wat mij betreft.
Australiëweg 1
4561PD Hulst
Poppe Installatietechniek adviseert, installeert en onderhoudt klimaatinstallaties in woningen, utiliteitsgebouwen en scholen. De activiteiten zijn: - centrale verwarming o.a. cv-ketel, warmtepomp - airconditioning - airco - luchtbehandeling - zonnepanelen en zonneboiler - sanitaire installatie - service & onderhoud Betrokken, Betrouwbaar, Veelzijdig, Enthousiast én Duurzaam. Dat zijn wij! Met onze 5 kernwaarden zijn we er als team van overtuigd voor u een duidelijke meerwaarde te zijn. Vanzelfsprekend met uitgebreide vakkennis, persoonlijk advies en een serviceteam dat 24 uur per dag bereikbaar is voor uw storingen via 0114-681243.