We zijn netjes en prettig geholpen.
Altijd goed
Zeer tevreden met de aanleg en werking van onze nieuwe ketel. Ook de uitleg was duidelijk.
Uitstekende service
Betrouwbaar, prettige samenwerking en top kwaliteit!
Okido
Airco kon nog net voor de warme periode geplaatst worden, super. Alles naar tevredenheid verlopen. Vriendelijk personeel.
Stefan, merci voor de vele medewerkers die ook hebben meegeholpen aan de herstelwerkzaamheden ná de uitslaande brand van Lyceumstraat 18 te Hulst.
goede service en vriendelijk personeel
Nog enkele tips gehad
Efficiënte en professionele aanpak en service
Zeer deskundig installateur blo met het resultaat.
Na meting geconstateerd, dat er geen lekkages waren
Een poos laterMijn wc liep daarna helemaal niet meer door. Ik verwarde dit compleet andere probleem met het plaatsen van de wc bril. Ik was met vakantie en niet thuis en zoon heeft het toen afgehandeld. Ik gaf een verkeerde veel te lage waardering omdat ik beide zaken niet kon onderscheiding en van wege vakantie ook niet goed kon communiceren. Wist niet of ik u wel of niet moest Zoon heeft dacht ik contact gezocht met woonstichting. Het water blijven lopen stopte niet..nu gemaakt heb ik begrepen van hem. Ik ben altijd heel tevreden met de goede en vlotte service van Poppe installatie..dit was een miscommunicatie. Dus nu een veel hogere waardering van mij uit naar hun bedrijf
Hartelijk dank voor uw reactie. Goed dat we de miscommunicatie hebben kunnen oplossen. Fijn dat u tevreden bent!
Originele beoordeling
Mijn wc liep daarna helemaal niet meer door. Moet nu tochfacuur betalen? Zoon heeft dacht ik contact gezocht met woonstichting. Het wattering stopte niet..nu gemaakt heb ik begrepen van hem. [email protected] 0630485751
De medewerker van Poppe Installatietechniek kwam heel betrouwbaar over, vertelde keurig wat hij ging doen en liet zelfs verschillende zaken zien, zoals de leidingdeeltjes in het leidingfilter van mijn warmtepomp. Keurig onderhouden.
super service en klant vriendelijk
Uw communicatie is gewoon zeer slecht. Bij het aanvaarden van de offerte, geen welkom of bedankje. Onmiddelijk een factuur voor het voorschot. Na het betalen van de factuur niets meer gehoord of gezien. Geen bevestiging, geen planning kortom niets. Zo kun je niet omgaan met uw klanten. Dit geeft weinig vetrouwen en ik overweeg dan ook om verdere stappen te ondernemen. Van de Vijver Eddy
Dank voor het delen van uw ervaring. Wij zijn blij dat de installatie van uw airco installatie tot volle tevredenheid is verlopen. Over de door u ervaren communicatie hebben we een goed gesprek gehad. Wij nemen uw feedback ter harte en zien ruimte voor verbetering. Van de door u gegeven totaalscore hadden wij een andere verwachting, temeer omdat u op alle subvragen een goede beoordeling geeft en ons ook aanbeveelt.
Originele beoordeling
Tijdens mailverkeer is er een miscommunicatie ontstaan. Dit is goed opgepakt door dhr P Verbiest. Uiteindelijk is de telefoon hanteren soms beter dan mailverkeer .
Dank voor het delen van uw mening . Goed dat we hierover vervolgens een constructief contact hebben gehad. We zijn blij dat we samen met u tot een goede afwikkeling zijn gekomen en met uw aangepaste review!
Originele beoordeling
Zie mails t.o.v. de laatste werkbon. Energie in steken via geschillen commissie en brancheorganisatie techniek Nederland waar Poppe bij aangesloten is hebben geen zin in. Door nu alles betaald te hebben, ga ik in principe akkoord. Maar dat ben ik zeer zeker niet. Ik zal mijn conclusie hier uit trekken of ik in de toekomst nog zaken wil doen met Poppe installatie, dit kun je zelf wel al invullen.
Goede snelle service
Plotselinge lekkage van twee kranen tegelijk kon de dag na het doorgeven van de opdracht al worden behandeld. Gewaardeerde service voor het selecteren van de juiste wastafelkraan.
Prijs kwaliteit top Deskundig advies op al onze vragen
werken keurig en goed , nadien goede service
Delano en Glenn, twee vriendelijke jonge mannen die hier stipt op tijd aan de airco klus begonnen! wat werken deze mannen netjes, veilig ! ze ruimen bovendien alles netjes op!Je ziet dat deze twee plezier in hun werk hebben, nu twee prachtige airco's die de zomer aan kunnen! zeer tevreden dus, ook eerdere werkzaamheden van Poppe zijn zeer naar tevredenheid gedaan!
werkzaamheden volgens verwachting verricht. Prettige monteur.
Installaties zijn netjes en volgens afspraak geinstalleerd
Australiëweg 1
4561PD Hulst
Poppe Installatietechniek adviseert, installeert en onderhoudt klimaatinstallaties in woningen, utiliteitsgebouwen en scholen. De activiteiten zijn: - centrale verwarming o.a. cv-ketel, warmtepomp - airconditioning - airco - luchtbehandeling - zonnepanelen en zonneboiler - sanitaire installatie - service & onderhoud Betrokken, Betrouwbaar, Veelzijdig, Enthousiast én Duurzaam. Dat zijn wij! Met onze 5 kernwaarden zijn we er als team van overtuigd voor u een duidelijke meerwaarde te zijn. Vanzelfsprekend met uitgebreide vakkennis, persoonlijk advies en een serviceteam dat 24 uur per dag bereikbaar is voor uw storingen via 0114-681243.