Twee weken geleden hebben twee monteurs bij mij een CV ketel geplaatst.Ik ben heel erg tevreden,ze waren super vriendelijk en werkte heel netjes.Alles werd ook duidelijk uitgelegd.Ook ben ik heel tevreden dat als ik met het bedrijf bel ze alles heel geduldig aan je uitleggen.
Na een grote water lekkage van de CV-ketel, Pendik gebeld. Binnen een half uur stond er een monteur van Pendik-zuid voor de deur die een nood reparatie uitvoerde. De ketel bleek niet meer te repareren. Er is vrijdag 24 Januari 2025 een nieuwe CV-ketel door Pendik-zuid geplaatst. Mijn ervaring met beide monteurs is zeer positief vanwege de kennis en kunde en klant vriendelijkheid. Zij hebben tevens twee gaslekken, één in de meterkast en één in de keuken gevonden. Voor de gas lekkage in de meterkast moest de net-beheerder een gaskraan vernieuwen., Beide monteurs hebben vakwerk af geleverd en nadat de klus geklaard was alles netjes schoon achter gelaten. Mijn complimenten aan Pendik en natuurlijk aan beide monteurs.
Zojuist is bij ons een cv ketel geplaatst. 2 vriendelijke mannen (Stijn en Timo) die gelijk bij binnenkomst al vertrouwen en vakbekwaamheid uitstralen. Bij toeval is door Stijn ook nog een gaslek ontdekt, die hij gelijk adequaat heeft verholpen. Daar zijn we hem ontzettend dankbaar voor! Wij zijn zeer tevreden, bedankt toppers!! Erwin en Nataly
Mijn oude ketel was vrijdagavond kapot gegaan en ze meteen gemaild. Maandagmorgen werd ik door ze gebeld en mijn wensen doorgegeven. Woensdag is de ketel al vervangen door een monteur die keurig razendsnel de oude ketel verwijderde en de nieuwe ketel keurig geplaatst heeft. Mijn grote waardering voor de meedenkende medewerkers en super netjes en hard werkende installateur
2 jaar geleden is een nwe cv ketel geplaatst door de Fa. Pendik Midden en kortgeleden de eerste onderhoud service beurt gekregen, verricht door mijnheer HAKIM, hetgeen zeer vakkundig gebeurde door deze uiterst vriendelijke en zeker ook professionele monteur. TOP!
Vervanging van defecte Vaillant ketel en aardig wat extra werk. Op alle fronten heb ik een uitstekende ervaring met Pendik. Het offertetraject ging soepel en snel, de prijsstelling was goed en toen ik de offerte op een donderdagmiddag accordeerde, werd de installatie meteen voor de maandag na het weekend ingepland en uitgevoerd! Wel zo fijn, als je ketel in de koudste dagen stuk is. En al helemaal als je je realiseert dat mijn onderhoudspartij Eneco mij totaal in de kou heeft laten zitten en zelfs nu pas zelfs maar met de offerte is gekomen, na drie weken. De mannen van Pendik die de installatie kwamen doen waren vakkundig, slagvaardig, netjes en nog eens super gezellig ook. Alles een uitstekende beoordeling dus , alleen kan ik nog niks zeggen over nazorg en garantie, want ik ben pas net klant bij Pendik. Maar dat zal vast ook prima zijn. Ik ben oprecht erg tevreden, knap werk, mannen!
Ketel en mechanisch ventilatiesysteem vervangen door Jeffrey en Stijn. Prima gedaan
We zijn snel en fijn geholpen door Pendik. De informatievoorziening was prima. Justin en Indy hebben op 31-10-2023 prima werk geleverd bij de installatie van onze nieuwe cv-ketel.
Netjes gewerkt, beleefd en goed overleg!
Gerard en Yusef, Kwamen de ketel op vrijdag 16 december jl. vervangen, prima werk geleverd, netjes gemonteerd, vriendelijke uitleg over de bediening en werking gehad, wensen m.b.t. de instelling van de ketel ingewilligd.
De installatie van een nieuwe CV ketel en de voorbereiding hiervan, verliep zeer voorspoedig, mede gezien de prettige communicatie met Edwin en het vakmanschap van Gert Jan en Indy! Mijn persoonlijke verzoekjes wat betreft de installatie etc. werden praktisch allemaal ingewilligd. Kortom een top bedrijf met een top team!
deze ''firma'' staat garant voor problemen. lid uneto-vni. als consument kom je erachter dat je hier helemaal niets aan hebt. waardeloos keurmerk.
Gisteren 07-04-2022 nieuwe CV-KETEL laten plaatsen. Goed gesprek gehad waar en hoe de ketel geplaatst zou worden. Monteurs waren netjes en hebben goed werk geleverd
eindeloze waslijst aan klachten en problemen. waardoor uiteindelijk alles overnieuw moest worden gedaan door een ander bedrijf.
Combiketel geïnstalleerd. Een zootje van gemaakt! Veel schade in keuken achtergelaten. Zeer onprofessioneel en onbeschoft. Nooit in zee gaan met deze bedrijf! Een ster is nog te veel!
met talloze slechte reviews. die kennelijk (opeens) na een tijdje allemaal verdwijnen.... de waardering 0 sterren is nog te hoog gegrepen voor deze firma.