Een vooral administratief zeer tijdrovend en complex project waar ik zelf eigenlijk niets aan hoefde te doen, wij en de eindklant zijn hier enorm goed mee geholpen!
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en de aanbeveling! Fijn om te horen dat u het project als ontzorgend heeft ervaren en dat zowel u als uw eindklant zo goed geholpen zijn. Daar doen we het voor.
Parkstad, is erg snel met reageren na aanvraag en bij opdracht ook met inplannen. Dit werkt erg fijn voor ons!
Bedankt voor de mooie review en aanbeveling! Fijn om te horen dat onze snelle communicatie en planning zo goed bevallen. Graag tot een volgende keer!
Wij kijken uit naar de volgende inspecties van alle apparatuur.
Bedankt voor deze mooie review, Bart! Fijn om te horen dat de begeleiding en uitleg rondom de SCIOS-systematiek als helder en prettig zijn ervaren. Wij kijken ernaar uit om ook de komende inspecties van alle apparatuur weer zorgvuldig voor jullie uit te mogen voeren.
Wat uitdagende situatie gehad met meerdere her inspecties en onderliggend tijdsdruk vanuit de verzekering. Contactpersoon Stefan Laugs heeft hierin fantastisch ondersteund, meedenkend en flexibel. Samenwerking wordt zeer gewaardeerd!
Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat we u in deze uitdagende situatie goed hebben kunnen ondersteunen. De woorden over Stefan geven we zeker aan hem door. Het vertrouwen en de prettige samenwerking waarderen we zeer!
Zowel inspecteur Dhr Hinzen als Dhr Jacobs werken netjes, volgensafspraak, komen deze na en zijn meedenkend
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze werkwijze als snel, flexibel en meedenkend heeft ervaren. We geven het compliment met plezier door aan beide inspecteurs. Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling!
Op het allerlaatste moment nog een her-inspectie scope 7 kunnen toevoegen aan een scope5 inspectie. Hierdoor ondervindt onze eindgebruiker maar 1 keer ongemak in verband met uitschakelen van toestellen in plaats van meerdere malen. E.e.a. te danken aan de flexibiliteit van de inspecteur en werkvoorbereider van Parkstad Inspecties.
Zoals gewoonlijk prima service
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat alles weer naar wens was. Tot de volgende keer!
Wij hadden Har Linzen voor de gereedschapskeuring, kan mij geen beter inspecteur wensen.
Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze service en over onze inspecteur! Bedankt voor uw vertrouwen en de mooie woorden. We geven het compliment zeker aan hem door.
Snel en professioneel.
Hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling!
Prettig contact en deskundig advies.
Hartelijk dank voor deze topbeoordeling en het mooie compliment!
Korte doorlooptijd en snel geregeld.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Er moesten 4 apparaten worden gekeurd alvorens deze in de productie konden worden ingezet. Aanvankelijk was de geplande datum wat later dan bij ons de wens. Na zeer cordaat en vriendelijk te woord gestaan te zijn is er zonder moeilijkheid een datum geprikt die wel goed uitkwam voor ons. Een zeer professionele test-engineer kwam volgens afspraak en heeft gelukkig alle apparaten kunnen goedkeuren. Heel fijn bedrijf om mee samen te werken!
Bedankt voor deze mooie woorden! We doen ons best om met onze klanten mee te denken en het is prettig te merken dat dit gewaardeerd wordt. Tevens fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw samen te werken. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen!
Kennis, vakmanschap en klantvriendelijk
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat onze kennis, vakmanschap en klantvriendelijkheid zo gewaardeerd worden. We doen ons uiterste best om elke klant goed te helpen. Uw waardering daarvoor is een prachtige beloning.
Vakbekwame personen die meedenken, was ik erg mee geholpen.
Wat fijn om zo'n mooie 5-sterrenbeoordeling te ontvangen. Hartelijk dank daarvoor! We zijn blij dat u tevreden bent en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Mijn kennismaking met parkstad was positief, na een helder, spontaan gesprek over allerlei inspecties en speciale locaties duidelijke afspraken gemaakt. De inspectie is flexibel en perfect verlopen, en ook de rapportage is aansluitend (snel) verstuurd. Samen hebben we hetzelfde doel nagestreefd met een goed resultaat !
Bedankt voor deze mooie review! Wij hechten veel waarde aan een prettige en constructieve samenwerking, dus het is fijn om te horen dat dit goed is ervaren. Bovendien zijn we blij dat we samen hetzelfde doel hebben nagestreefd en tot een goed resultaat zijn gekomen. We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw samen te werken!
Als zakelijke klant zijn we streven we ernaar om onafhankelijke firma's voor keuringen in te schakelen. Parkstad Inspecties voldoet aan al onze verwachtingen. Snelle reacties bij vragen, ter zake deskundige medewerkers.
Bedankt voor uw mooie woorden en het vertrouwen in ons! Uw complimenten over onze dienstverlening, medewerkers en hun expertise betekenen veel voor ons team. Dank hiervoor. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!
Wij hebben al een jarenlange relatie samen en competenties van inspecteurs is goed, wij worden desgevraagd van informatie voorzien. Prijs/kwaliteit verhouding is marktconform.
Hartelijk dank voor deze mooie review en jullie jarenlange vertrouwen in ons! We zijn blij te lezen dat jullie tevreden zijn met de expertise van onze inspecteurs en de informatievoorziening. We blijven ons inzetten voor een marktconforme prijs/kwaliteitsverhouding en kijken uit naar nog vele jaren van fijne samenwerking!
Inspecteur Bjorn heeft al onze ladders en trappen gekeurd (27 stuks). Hij heeft duidelijk uitgelegd hoe en op welke punten een ladder of trap gekeurd wordt . Hij heeft ook duidelijk laten zien waarom een klein aantal (goedkope) trapjes werden afgekeurd. Hij heeft hiervan ook de mogelijke gevaren van laten zien. Daarnaast heeft hij ook enkele tips gegeven met betrekking tot aanschaf van ladders en trappen. Vriendelijk persoon.
Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn te lezen dat onze inspecteur u goed heeft geholpen bij de keuring van uw ladders en trappen. We streven er altijd naar om de veiligheid te waarborgen en klanten zo goed mogelijk te informeren. We zijn dan ook blij dat de tips en de vriendelijkheid van de inspecteur worden gewaardeerd. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!
Ontzettend goede ervaring, zowel qua communicatie (per mail) als de inspectie/keuring zelf. De inspecteur heeft in ons geval enorm goed meegedacht. Complimenten voor de deskundigheid! Ook de afhandeling (certificaat en rapport) naar volle tevredenheid verlopen.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en de tijd die u heeft genomen om deze review te schrijven! We zijn blij te lezen dat u zo tevreden bent over onze communicatie en de inspectie. Het is fijn dat onze inspecteur u goed heeft kunnen adviseren en dat de afhandeling van het certificaat en het rapport naar wens is verlopen. Uw complimenten betekenen veel voor ons. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Bij aankomst heeft de inspecteur direct uitgelegd welke componenten werden gecontroleerd en toen er (terecht) iets werd afgekeurd ook duidelijk uitgelegd wat er qua herstel moest gebeuren. Wij zijn zeer tevreden over de inspectie en komen voor deze dienst zeker terug bij Parkstad Inspecties
Bedankt voor deze mooie review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de inspectie en de duidelijke uitleg van onze inspecteur. Transparantie en grondigheid staan bij ons voorop, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Breinderveldweg 11
6365 CM Schinnen
Parkstad Inspecties is een onafhankelijk adviesbureau voor veilige en duurzame technische installaties. Parkstad Inspecties inspecteert de veiligheid van en adviseert over gebouwgebonden elektrische installaties en (industriële) gas- en biomassa-installaties. Ook voor conditiemetingen van gebouwen en solide energie-adviezen kunt u bij Parkstad Inspecties terecht. Met zo’n 50 inspecteurs en adviseurs werken zij voor bedrijven, overheden, instellingen en instituten in heel Nederland.