Laden reviews...
12 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen zijn de reviews gemengd. Veel klanten prijzen de duidelijke communicatie, vakbekwaam personeel en betrouwbare uitvoering. Een aantal klanten rapporteert vertragingen en zorgen over kosten na de overname. Overall toont de feedback dat kwaliteit en professionaliteit aanwezig zijn, maar transparantie en after-sales kunnen verbeteren.
Had een afspraak voor een onderhoudsbeurt moest een maand wachten. Hij kwam en zei deze mag ik niet schoonmaken hij moet omgebouwd worden of vervangen worden. Krijg je een factuur met inspectie ipv onderhoud. Terwijl ik nadrukkelijk zei laat de inspectie maar zitten als je geen onderhoud mag plegen.
12 June 2026
Annelie Zonneveld
Noord Scharwoude
voor het onderhoud van mijn WP betaal ik 195 euro incl. btw en dat is incl. grondig schoonmaken, echter achteraf moet ik betalen voor de gebruikte shampoo (easyfoam). Zij vinden dit gelijk aan een versleten pakking die vervangen moet worden????, ik heb altijd prettig zaken gedaan met ze maar dit vind ik bijna ********ij (de kosten voor de foam zijn ook nog eens het dubbele van de prijs die op internet te vinden is) misschien komt het door de overname van Witte-installatie
26 February 2026
chris
dirkshorn
Hadden beloofd om met een oplossing te komen. Hebben ze niet gedaan. Wel na 2 maanden nog even een factuur sturen
12 December 2025
Pim Kemperman
Oudkarspel
Ik wacht al maanden op een afspraak en er lijkt maar geen actie te komen. Sinds de samenvoeging met Witte Installatie is de service er niet beter op geworden; integendeel, ik word als klant compleet genegeerd. Mijn omvormer werkt al maanden niet en er wordt niets opgelost. Dit is bijzonder frustrerend en zeer slechte service.
21 August 2025
Maarten
Heerhugowaard
Met twee man een airco pompje vervangen en dan 700 euro durven te rekenen. **********.
17 August 2025
Yge ten Kate
Heerhugowaard
Goed keuze advies over type installatie, gekoppeld aan probleemloze aanleg.
8 August 2025
R.
Zuid scharwoude
De communicatie verloopt helder en vlot. De medewerkers die bij mij de werkzaamheden hebben uitgevoerd zijn vakbekwaam, vriendelijk en werkt netjes.
3 August 2025
M. van Zelm
Koedijk
alles volgens afspraak
1 August 2025
Marcel
oudkarspel
Apparatuur gaf een melding voor onderhoud. Bleek niet nodig te zijn. Verkeerde instelling. Heel snel opgelost
1 August 2025
C.H.
Winkel
Alles in een laten doen. Zowel Zonnepanelen, Verplaatsen CV ketel, Aanpassen meterkast. Alles werd keurig en naar volle tevredenheid gedaan.
28 July 2025
Jan
Heerhugowaard
Zowel het beschrijven van de opdracht als de uitvoering daarvan gebeurde probleemloos.
28 July 2025
Walter
ZUID-SCHARWOUDE
Mijn airco maakte een borrelend geluid. Na analyse (30 min) kwam er uit dat de condensatiepomp vervangen moest worden. Werd even opgehaald (bedrijf ligt op 11 minuten rijden) Piet Bruijn kwam met een monteur en een leerling/hulpmonteur. Het pompje is vervangen, 30 min werk. De hulp/leerlingmonteur heeft niets gedaan en keek er naar. Voor het vervangen van het pompje werden maar liefst zes uren voor twee monteurs in rekening gebracht, meer dan €700,- . Ook na bezwaar maken bleef het bedrijf op zijn standpunt staan. Vandaar dat de titel afzetters volledig verdiend is. Volledig verdiend. Kies lokaal zegt men dan. Nooit weer Piet Bruijn.
15 July 2025
Fam. Ten Kate
Heerhugowaard
Keurig personeel. Werkt schoon, komt op tijd, zijn vakkundig en letten op de kleinste details! Echt vakwerk, alles verliep zeer soepel en snel.
21 August 2024
Fam. Bos
Was keurig voor elkaar
13 May 2024
D.
Zuid-Scharwoude
Netjes geplaatst en vriendelijke mensen die mee willen denken
10 May 2024
Duco
Wieringerwerf
Onze airco’s - niet op de gemakkelijkste plek - zijn prima geïnstalleerd, fijne medewerkers met aandacht voor kwaliteit. Top!
8 May 2024
Michael
Heerhugowaard
Vanaf het 1e contact verliep alles naar wens. De panelen zijn door kundige en cliëntgerichte medewerkers geplaatst. Een aantal dagen na installatie werd ik nog gebeld of alles naar wens was. Op mijn verzoek kreeg ik ook nog een uitgebreide beschrijving van de panelen gemaild.
7 May 2024
Wal
Prima geregeld
6 May 2024
Margreet Voorthuizen
ZUID-SCHARWOUDE
Keurig gemonteerd en geheel volgens afspraak
6 May 2024
J.P.M.
Bergen
Wij hebben via Installatiebedrijf P. Bruijn gevraagd voor een stuk leidingwerk onder de vloer, complete vernieuwing van de meterkast alsmede het plaatsen van een volledig elektrische warmtepomp. Van intake tot uitvoering en nazorg heeft Piet Bruijn absoluut vakwerk geleverd. Duidelijke uitleg en adviezen, snelle levering en uiteindelijk kwalitatief heel net werk geleverd. Ook de contacten met kantoor verliepen zeer soepel. Absoluut een aanrader !!
3 January 2024
Erik
Zuid-Scharwoude
Als er problemen zijn, dan wordt je vakkundig geholpen!
27 December 2023
Benjamin
Heerhugowaard
Goede afspraken. Installeren perfect uitgevoerd.
27 December 2023
Louis Timmermans
Broek op Langedijk
Afgelopen vrijdag zijn er bij ons zonnenpalen geplaatst. Wij zijn zeer tevreden hoe dit bedrijf werkt. Zij komen langs en leggen alles zeer goed uit, en geven goed advies. Tevens wordt je goed geïnformeerd wat belangrijk is voor het na het plaatsen. Kortom een aanrader!
26 September 2023
Chris
Noord-Scharwoude
Bruijns werkt secuur, klantgericht en levert kwaliteit. Flexibel en denken in mogelijkheden. evt. verbeterpunt: planning meer klantgericht. diverse werkzaamheden op 1 dag plannen ipv op meerdere dagen.
29 July 2023
endee
w
Maandag een email gestuurd dat de ventilatiedakpan met harde regen en wind water naar binnen lekte en woensdagmiddag perfect verholpen dit is nu waarom wij een installatie bedrijf uit de buurt vragen snel reageren chapoo
26 July 2023
sip eizinga