Nazorg en garantie kan ik nog niet over oordelen. De panelen liggen er pas 3 dagen op. Na afloop van de werkzaamheden is alles netjes achtergelaten.
Goede begeleiding. Offerte was gemaakt voor 7’panelen maar de monteurs gaven aan dat er 8 op het dak mogelijk waren. Dit ook gelijk geregeld.
Er valt werkelijk niets aan te merken op de dienstverlening. Alles zoals afgesproken. Zelfs binnenshuis gestofzuigd in en om de meterkast. Ik beveel NewSolar aan.
Alle leveranciers hebben het druk, ook NewSolar, dus de wachttijden lopen op. Het onafhankelijke advies van NewSolar is duidelijk en bij vragen krijg je altijd antwoord. Het team dat de panelen kwam installeren heeft snel en netjes gewerkt, duidelijke uitleg gegeven. laat de zon maar schijnen!
Goed contact en snelle reactie op vragen.
Vakkundig uitgevoerde installatie in een ontspannen sfeer. Fijn dat er werd meegedacht, en mooi dat de klant centraal staat.
Fijn gesprek met de adviseur gehad over de mogelijkheden. Goede voorlichting. Alles ging zoals afgesproken. Op de dag zelf nog wijziging aangebracht in overleg met de monteurs. Wij zijn dik tevreden over het installeren van de zonnepanelen. Nu nog zon!
Deskundig en klantvriendelijk bedrijf dat hun afspraken nakomt
Vriendelijke contacten met deskundige voorlichting. Afspraken correct nagekomen. Heel klantvriendelijke en vakkundige monteurs.
Alles volgens planning
Goede ervaring: snel en goed geholpen, snelle dienstverlening. Oplossingsgericht. Panelen liggen er mooi bij.
Goed advies, zeer goede uitvoering, prima after sale
Op alle fronten is het prima verlopen. Met name de mannen van de uitvoering denken goed mee en hebben zelfs een deel van de meterkast opnieuw aangesloten, aangezien dit nogal rommelig was aangelegd. De mannen denken echt goed mee naar de beste oplossing Enige minpuntje was dat er bij de verkoop niet goed is gekeken of de bestaande mantelbuizen geschikt waren, uiteindelijk ging dit niet en moest de elektra buitenom worden gelegd
Na het eerste contact lag de offerte zeer snel in de bus. Duidelijk en overzichtelijk. Op de dag van de installatie werd er vakkundig en snel gewerkt, waarbij de monteurs zich keurig aan de coronaregels hielden. Aan het eind van de middag lag er een goed werkende installatie op mijn dak. Al met al dus: een zeer tevreden klant.
Alles goed!
Krachtdadig optreden waarbij nogal laconiek met corona wordt omgesprongen.
Goede voorlichting , afspraken worden goed nagekomen, goede bereikbaarheid en goede nazorg
De communicatie is helder en overzichtelijk. Zo ontstaan er geen verrassingen in aanloop naar en na de uitvoering van de installatie.
Prettige vriendelijke medewerkers die netjes werken. Alles goed geregeld.
Originele beoordeling
Prettige vriendelijke medewerkers die netjes werken. Wel wachten we nog op de informatie om het functioneren van de panelen te volgen op de app. Dit nog niet ontvangen dus ik kan de service nu niet optimaal beoordelen
Eerst werd de tijd genomen om de situatie ter plaatse te bekijken, vervolgens kwam er een heldere offerte op maat met een concurrerende prijs. Geen vraag was teveel. Het duurde even voordat de werkzaamheden uitgevoerd werden. Niet erg want dat was van te voren al helder gecommuniceerd. Op de dag van de installatie stonden ze op de afgesproken tijd op de stoep. De installatie werd snel en vakkundig uitgevoerd en de oplevering werd uitgebreid doorgesproken.
Het advies dat we kregen was uitstekend, het voorzag in de juste oplossing voor onze situatie. Het duurde even voordat de werkzaamheden uitgevoerd werden, we zijn blijkbaar niet de enige. Maar toen het zover was is alles prima opgeleverd. De panelen leveren nu de energie zoals verwacht.
Ik heb al enkele jaren beroepsmatig contact met dit bedrijf. Recent hebben ze 2 zonnepaneel installaties voor mij geïnstalleerd. Dat ging, zoals ik verwachtte, voortvarend en volgens de afspraken. Ook de nazorg werd goed en vlot uitgevoerd. Dit bedrijf is een aanrader voor wie kwaliteit en kennis in huis (op het dak!) wil halen. Ze geven duidelijk advies en stellen zaken vooraf niet zonniger voor dan ze zijn; denken mee met de klant.
Keurig werk geleverd
De mensen die bij dit bedrijf werkzaam zijn houden nog rekening met gevoelens en gebeurtenissen van de medemens....wij als klant dus....en dat komt in deze tijd niet zo heel vaak meer voor!
Meedenkend en deskundig personeel
Klein Landaas 4
3931 GC Woudenberg
Wij zijn sinds 2008 actief op gebied van de duurzame energie. Daarmee zijn we een van de partijen welke al langer actief is op de Nederlandse markt. Bij NewSolar kunt u uitstekend terecht voor advies, aanschaf en installatie van zonnepanelen, een thuisbatterij, laadpaal of warmtepomp tegen de beste prijs-, kwaliteit- en prestatieverhouding. Wij leveren een actieve bijdrage aan het verduurzamen van de energievoorziening. Dit doen we door totaaloplossingen aan te bieden op het gebied van duurzame energieopwekking. Verduurzamen is onze passie en al onze activiteiten zijn erop gericht om onze klanten een zo maximaal mogelijk rendement te laten halen uit de investeringen, zowel op de korte als de lange termijn.