Bedrijf dat uitstekend informeert, offreert en plaatst!

Vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing een uitstekend gevoel bij de mensen waarmee je te maken hebt. Goed advies en tijdens de plaatsing wordt meegedacht over de wijze van het neerleggen van de panelen zodat het esthetisch ook om aan te zien is. Wij zijn zeer tevreden.

geweldig

bij vragen wordt er gelijk klaargestaan om te helpen

Kan veel beter

Heb een aantal minder goede ervaringen opgedaan 1) Mijn buurman met hetzelfde dak had een offerte van New Solar met 13 panelen en bij mij 9 2) Vooraf geen communicatie bij het afleveren van ander merk paneel dan in offerte was afgesproken. Zelf ontdekt tijdens montage 3) geen duidelijke communicatie wie tijdens de montage de leiding heeft en het aanspreekpunt is. Installatie is wel correct en naar mijn zin uitgevoerd

Effectieve installatie

Installatie verliep vlot en deskundig. Monteurs waren behulpzaam bij de afwikkeling.

Voldaan aan de afspraken

Fijn dat jullie in augustus nog komen konden

• Nazorg en Garantie

We zijn goed en deskundig geholpen in het hele traject. New Solar is goed bereikbaar en geeft persoonlijk advies.

Prima leverancier voor zonnepanelen

Er zijn ontzettend veel leveranciers voor zonnepanelen. Met veel heb ik contact gehad en alles kon heel simpel via internet en google streetview, maar voor mij persoonlijk werkt dit niet. Ik wil een partij die langskomt. Elk huis is anders. De situatie binnen; meterkast, waar komt de omvormer, hoe gaan we de kabels leggen etc.. dat gaat niet zonder een bezoek aan huis. New Solar is een partij die dit begrijpt. Het voortraject met offertes e.d. was helder. Geen addertjes en geen bijkomende kosten. Keurig inzichtelijk en goede materiaal keuze. De installatie verliep verder voorspoedig. Over het algemeen keurige jonge mannen die hun schoenen uit doen als ze bij je binnen stappen. Helaas bij oplevering werkten er een aantal zonnepanelen nog niet correct, maar dit is binnen een week na oplevering keurig opgelost. Als tip aan New Solar. Blijf werken aan het contact met je klant zowel in het voor- als in het natraject. Alles werkt momenteel naar tevredenheid. Over duurzaamheid kan ik nog niets zeggen. Ik kan het bedrijf van harte aanraden als je van plan bent zonnepanelen aan te schaffen. Laat de zon maar komen.

• Nazorg en Garantie

Fijne mensen die kwaliteit leveren

Alles netjes en volgens afspraak geregeld, top.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Alles duidelijk en helder, goed bedrijf.

Men is zeer persoonlijk, geen onzinverhalen. Denkt met de klant mee voor een ideale toepassing. Deskundige monteurs. Alles netjes gemonteerd en geïnstalleerd.

Goede en snelle levering

Deskundig personeel

• Nazorg en Garantie N.v.t.

klantvriendelijk en kennis van zaken

tot nu toe,vanaf het eerste contact,goede indruk. zoals bovenvermeld

Super gemonteerd

Super nette mensen en ook afspraken. Na gekomen

• Nazorg en Garantie

Komen afspraken goed na, communiceren duidelijk en prettig.

Zie boven.

Professionele hardwerkende ploeg

Goed en kwalitatief werk afgeleverd.

Prettig en gerust

Vakkundig, snel en netjes afgeleverd

Uitstekend bedrijf

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goed advies en goede montage

New Solar heeft ons goed geholpen. Ze zijn snel, accuraat en denken mee; ook de monteurs. Natuurlijk is het giga-druk in de solar business dus het duurde een paar maanden voor de panelen geleverd werden, maar nu genieten we er elke dag van. Over de prijs en de service zijn we helemaal tevreden!

• Nazorg en Garantie

net werk en nette en goede monteurs

ik ben tevreden, men weet wat ze maken, nog vogel afscherming tegoed.

Alles prima geregeld

1 belletje gepleegd en dezelfde middag al iemand van New Solar op de dam voor informatie. Offerte al snel binnen en gelijk de opdracht gegeven. Op de afgesproken datum is alles na tevredenheid geïnstalleerd.

zeer goed

keurig en op tijd alles uitgevoerd

Goede service en vakkundig

Aan de telefoon en tijdens het gesprek thuis was de communicatie prettig en helder. Aangezien de levering pas na enkele maanden was, was het fijn geweest als er in de week daarvoor nog even een herinnering was gestuurd, maar de installateurs waren er zoals afgesproken. Zij hebben hun werk vakkundig uitgevoerd, maar waren niet erg communicatief. Op het laatst werd alles nog wel uitgelegd, maar mede door de taalbarrière was dit af en toe lastig te volgen. Alles is wel helemaal goed verlopen en zijn wij tevreden over het resultaat.

Gewoon top

Vanaf het eerste contact tot de montage, alles is gewoon super. Snel een duidelijke offerte en de montage verliep ook goed. Ze liggen er keurig op en ze doen het prima.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goede en vriendelijk service vanaf het zetten van de meterkast tot het plaatsen van de panelen

Vriendelijke en kundige begeleiding vanaf het eerste gesprek mbt de offerte tot het plaatsen. Zeer tevreden!

Snelle en goede plaatsing

Prijstechnisch de beste en relatief snelle plaatsing.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Snelle montage met vriendelijke crew

Overall een goede tot zeer goede ervaring. Een prima verlopen aansluiting. Vanwege de oudheid van mijn pannen zijn er misschien meer gesneuveld dan normaal, maar de crew heeft dit allemaal weer netjes dichtgelegd. Aandachtspunten: - Ik zou nog wat pannen ter vervanging krijgen, hier heb ik nog niks van gezien of gehoord. - De factuur werd eerst verstuurd zonder de overeengekomen korting, dat was een beetje slordig.

Klein Landaas 4

3931 GC Woudenberg

Over NewSolar

Wij zijn sinds 2008 actief op gebied van de duurzame energie. Daarmee zijn we een van de partijen welke al langer actief is op de Nederlandse markt. Bij NewSolar kunt u uitstekend terecht voor advies, aanschaf en installatie van zonnepanelen, een thuisbatterij, laadpaal of warmtepomp tegen de beste prijs-, kwaliteit- en prestatieverhouding. Wij leveren een actieve bijdrage aan het verduurzamen van de energievoorziening. Dit doen we door totaaloplossingen aan te bieden op het gebied van duurzame energieopwekking. Verduurzamen is onze passie en al onze activiteiten zijn erop gericht om onze klanten een zo maximaal mogelijk rendement te laten halen uit de investeringen, zowel op de korte als de lange termijn.

Over Techniek Nederland