Nadat ik via mijn energieleverancier een vage en onvolledige offerte had ontvangen van een bedrijf aan de andere kant van het land, besloot ik een bedrijf in de buurt te zoeken en kwam uit bij M.B. Zonnepanelen. De verkoper/adviseur die langskwam legde alles rustig uit en liet ook de te gebruiken omvormers zien. Daarna ontving ik een offerte met keuze uit twee uitvoeringen. Het plaatsen ging ook prima, de monteurs werkten netjes en ik kon merken dat ze wisten waar ze mee bezig waren. Op een vraag na de installatie werd ook goed antwoord gegeven. Misschien niet de goedkoopste, maar zeker zijn geld waard en ook vrienden van me laten panelen door dit bedrijf plaatsen nadat ze de installatie bij mij thuis hadden gezien. Na de installatie worden de panelen trouwens ook nog gemonitord door het bedrijf via de meegeleverde interface die aangesloten wordt op het internet. Indien nodig kunnen ze problemen dan meteen vaststellen als die optreden en daarnaar handelen, zo is me verteld.
Geachte heer Burger, Bedankt voor uw uitgebreide en positieve beoordeling! Goed om te horen dat het gehele proces voor u positief en duidelijk is verlopen. Leuk dat uw vrienden dankzij u ook enthousiast zijn geworden over zonnepanelen en u ons heeft aanbevolen! Wij wensen u veel zonnige uren toe en alvast fijne feestdagen!
Voor alle zoekende en twijfelaars die bezig zijn met de aanschaf van zonnepanelen. Ook ik ben begonnen met het aanvragen van offertes via het internet, het ene bedrijf na het andere vol met aanbiedingen en beloftes. Alles even aanleveren met foto,s en gegevens van het huis en dak en daar is de offerte. Niemand die de moeite neemt om langs te komen, oh ja als de offerte is getekend dan komt men langs om e.e.a. nader te bekijken met als gevolg veel meerwerk. Door toeval ben ik bij MB Zonnepanelen terecht gekomen, dit bedrijf werd aanbevolen door dakdekkers firma Ben Roos waar ik een offerte had aangevraagd voor het renoveren van het platte dak van mijn woning, deze offerte ging niet door maar het contact met MB Zonnepanelen, na een afspraak thuis, de bestaande situatie opgenomen en alles goed beschreven, resulteerde in een opdracht van 12 stuks zonnepanelen met micro omvormers en vervanging van de groepenkast. Door de typische loopbruggen tussen de woningen in Zoetermeer is het onmogelijk om de wagen vlak voor mijn huis te parkeren,het gevolg alle materialen moesten lopend, en zonder mopperen of vragen kan het niet dichterbij, worden getransporteerd. Een luifel die in de weg zat ivm. het steiger even demonteren en later weer monteren, Een paneel wat door een ventilatiebuis wat uit lijn moest worden gemonteerd, eerst werd het gevraagd aan mij, en gelijktijdig werd de nieuwe positie van het paneel door gegeven aan het kantoor. Bestaande elektra leidingen werden aangepast ivm. de nieuwe groepenkast, en dat alles zonder enig meerwerk. De beide monteurs zijn zeer vakbekwaam en nemen de tijd om alles in de juiste volgorde te plaatsen en te monteren. Ook werd ik regelmatig geïnformeerd over de gang van zaken. Ik heb dan ook niets dan lof voor deze beide mensen die ook het bedrijf vertegenwoordigen. Ook is het administratieve traject van BTW teruggave, het informeren,aanmelden en regelen van de benodigde papieren en gegevens van en naar de netbeheerder een soepele bewerking.
Geachte heer van Asperen, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling, uw positieve woorden en mooie complimenten voor onze installateurs! Wij hechten veel waarden aan persoonlijk contact en komen daarom graag bij de mensen thuis langs voor een offerte. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
zo wil je dat het gebeurt, vakkundig en snel
Geachte heer Kroes, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en het mooie compliment over onze installateurs! Goed om te horen dat het gehele proces positief is verlopen! Wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen!
Prettige kennismaking en duidelijke offerte. Na goedkeuring werd alles snel en duidelijk geregeld. Aanleg verliep ook keurig.
Geachte heer Dorresteijn, Bedankt voor uw positieve reactie, goed om te horen dat het gehele proces naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Vriendelijk, deskundig en goed materiaal. Netjes gelegd. Erg blij mee.
Geachte heer Rooijackers, Bedankt voor uw positieve beoordeling en fijn dat u tevreden bent! Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Na de renovatie van de platte daken via de dakdekker in contact gekomen met MB Zonnepanelen. Adviseur is langsgeweest, Kees-Willem van Os, kwam erg deskundig over en gaf goed advies. Reacties op email en telefoon keurig. Dus besloten opdracht bij MB Zonnepanelen te plaatsen. Wel iets duurder dan concurrentie maar de ervaring met de service tot dan toe gaf de doorslag. Maar na tekenen van de opdrachtbevestiging voor 5 woningen werd het snel minder, voor een klus toch ruim EUR 35.000,-. Geen of half antwoord op emails en telefoon werd niet beantwoord. Het uiteindelijk geplaatste systeem is overigens prima en werkt goed maar dat kunnen meer partijen.
Geachte heer Benjert, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling en de feedback. Spijtig om te lezen dat het vervolgtraject niet volledig naar wens is verlopen. Wij waarderen uw mening en gaan hier intern mee aan de slag. Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Klantvriendelijke benadering, correcte prijsvorming en uitgebreide offerte, voorzien van een complete documentatie.
Klantvriendelijke en kundige medewerkers. Alles volgens afspraak.
Snelle service, te beginnen bij het bezoek voor de offerte en eindigend bij de oplevering. Keurig netjes gewerkt, correct, beleefd en vriendelijk!
Geachte heer Rijnbeek, Fijn dat het gehele traject, van offerte tot uitvoering, positief is verlopen! Wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen!
Snel contact. Goede uitleg. Snelle offerte. Snelle beantwoording op vragen. Sneller ingepland dan verwacht. Een mooi stuk werk geleverd. Nu moet de zon de rest voor ons doen.
Geachte mevrouw Verzijl, Bedankt voor uw mooie complimenten! Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Na een duidelijk gesprek waarbij goede maatgerichte adviezen worden gegeven, wordt een acceptabele offerte afgegeven. De installatie gebeurd op een professionele en klantgerichte manier. Kwaliteit wordt geleverd en er is oog voor details (liggen de panelen mooi op een rij en dergelijke), maar ee wordt ook veiligheid gewerkt (denk aan bouwsteiger en andere maatregelen). Top bedrijf!
Geachte heer Molenaar, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat het gehele traject goed verlopen is en een mooi compliment voor onze monteurs. Veilig en netjes werken staat bij ons voorop! Veel plezier van uw zonnepanelen!
Eigenlijk heel simpel, zie hierboven.
Beste heer de Wit, Bedankt voor uw positieve beoordeling, fijn dat het gehele traject goed is verlopen! Veel plezier met uw zonnepanelen.
Goed uitgevoerde werkzaamheden en uitleg
Bedankt voor het invullen van onze beoordeling, goed om te horen dat het gehele traject positief is verlopen! Wij wensen u veel zonnige uren toe!
Tjalk 37
2411 NZ Bodegraven
Tenten Solar Bodegraven is dé specialist, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie. Zonne-energie houdt in dat je duurzaam stroom opwekt met jouw eigen 100% groene stroom installatie. Tenten Solar is gespecialiseerd in het opwekken van zonnestroom door middel van zonnepanelen (PV-panelen).