Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen het professionele dienstverleningsniveau en duidelijke communicatie. Het team gaf nuttige adviezen en loste problemen efficiënt op. Snelle reacties en eerlijke prijzen dragen bij aan een hoge tevredenheid. De opmerkingen wijzen op betrouwbare service en solide resultaten.
Zeer netjes en vlot geholpen
30 June 2026
Tom Broeksema
Zwolle
Ik heb Max-Tech ingeschakeld omdat mijn Airco resoneert. Hij gaf mij goed advies. Hij betrok mij en liet mij het probleem zien/voelen. Hij heeft het resoneren verholpen. En nu weer een fijne rustige airco.
2 June 2026
Stefan
Zwolle
Ik belde Marco want mijn ketel niet werkt. Deze was urgent sinds ik hebt geen water en warmte in mijn huis. Marco komt snel en situatie behandeld - met positief resultaat!
4 April 2026
Mayank
Zwolle
Marco heeft onze beide airco's nagekeken vanwege het geluid wat deze produceert. Probleem is gevonden en eerlijk advies gegeven. Bedankt Marco en vast tot ziens!
10 February 2026
Kelvin
Zwolle
De heer Engberink is een goede deskundige die helder kan omschrijven wat de technische situatie is. Wij hebben een zeer bruikbaar rapport ontvangen.
6 January 2026
Marylou
Nijmegen
Duidelijk, snelle service, eerlijke prijs en blij met het resultaat
22 November 2025
Dion
Zwolle
Daar waar andere bedrijveN kennelijk doen zoals het kan DOET MAXTECH zoals het MOET CONFORM DE INSTALLATIE VOORSCHRIFTEN EN KWALITEITSCRITERIA Zeer tevreden dus over Marco Had het bedrijf graag eerder gevonden
15 April 2025
Bert
Zwolle
Kennis en advies over de installatie en uitgevoerde werkzaamheden meer dan voldoende aanwezig. Alles mocht en kon ik vragen en met geduld uitgelegd.
12 October 2024
Niels
Blokzijl
Ik kwam deze meneer tegen op werkspot, Hij werkt keurig, kwam op de afgesproken tijd, Echt een aanrader!!!
13 September 2024
Erica Buitenhuis-Kordianek
Raalte
Klus op werkspot geplaatst, waarop Marco snel heeft gereageerd. Vlot een prijs en afspraak kunnen afstemmen, waarbij Marco de volgende ochtend de klus kon uitvoeren. Betrof het correct installeren van een sifon en leidingwerk onder een kraan. Marco heeft het werk uitstekend uitgevoerd. Je merkt dat hij erg veel kennis en kunde heeft, maar ook passie in het vak. Daarnaast is Marco zeer vriendelijk en sociaal.
4 September 2024
Jarno
Zwolle
Binnen een paar uur na ons telefoontje was de heer Engberink ter plaatse en heeft hij de klus waar ik niet uitkwam geklaard.
2 July 2024
Riemer
Zwolle
Al lang vaste klant, vakman!
1 May 2024
Frederique
Baarn
Vakman, komt keurig op tijd. Weet waarover hij praat en kan dat de klant uitleggen. Constateert de gebreken en heeft er een oplossing voor. Geeft ook aan wat de klant eventueel zelf kan doen om kosten te besparen.
27 February 2024
Ben
Raalte
Max-Tech zal prima een reparatie kunnen uitvoeren en kent vast alle regels over het aansluiten van een CV. Een advies over de verduurzaming van een woning is echter bijzonder slecht. Net als andere recencies ratelt de beste man aan één stuk door en klopt de helft van zijn verhaal niet. Wil niet meedenken of luisteren. Vraagt vervolgens veel geld voor een advies dat 20 jaar geleden misschien nog hout had gesneden maar nu zeer achterhaald is. Op milieucentraal staat betere informatie die gratis toegankelijk is.
24 August 2022
Albert
Gorssel
In het offerte gesprek aan huis werd tussen neus en lippen gemeld dat het uitbrengen van een offerte 124 euro kost bij niet accepteren. Ik heb me daar door overvallen gevoeld en heb toen nagelaten te reageren. Achteraf heb ik daar spijt van. Als je deze installateur benadert voor een offerte kan het kostbaar worden als je (niet ongebruikelijk) twee offertes voor een klus inwint. Het was correct geweest indien de installateur in het voorgaand mail contact zijn werkwijze (eerder) had gemeld en vooral ook omdat het niet op zijn website staat vermeld. Overigens als (geberit) installateur vond ik hem informatief en maakte hij een bekwame indruk
6 April 2022
Daan
Zwolle
Vakman waarmee wij al jaren naar volle tevredenheid zaken mee doen
Joost
Hilversum
Kwam afspraken keurig na. Werk naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Chris
Dalfsen
Ik vroeg wat advies rondom kapotte stopkraan / waterleiding, en kreeg dat zonder dat ik een order plaatste. Gratis goed advies gehad zodat ik weer verder kon. Top!
Marc
Hattem
Ik wil graag eerlijk zijn en wil niemand beledigen maar mijn ervaring met de monteur was niet perse prettig. Humeurige man, kon alleen maar negatieve dingen zeggen. Wilde me ook nog eens 10 andere dingen verkopen. Was wel een man met kennis van zaken (zo kwam ie over) Maar klonk en voelde gewoon niet alsof hij mij echt wilde helpen, hij had er 0 zin in en dat straalde er vanaf.
16 February 2022
J
Gelderland
Komt afspraken na. Betrouwbaar. Goed contact en geeft waardevolle informatie en tip over je installatie.
9 February 2022
Ellen
Snel, deskundig, zorgvuldig.
Suzan
Utrecht
Heel fijne ervaring
Gunnar
Hollandsche rading
Marco is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en geeft betrouwbare adviezen. Wij zien hem graag in huis en onze installatie werkt goed! Werkt zeer zorgvuldig en accuraat.
Henk
Utrecht